2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم روزای اول پیاده روی خوبه ولی روزای آخر نزدیک پانکچر بهتره استراحت بیشتر باشه به خاطر پارگی تخم ...

سلام عزیزم جنینهاتو زنگ زدن بهت خبر بدن ؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه جون من خودمو باختم . عزیزم به نظرت با این اوضاع همسرم میتونم تعیین جنسیت کنم ؟

شرایط همسرتو نخوندم ولی واقعا من امروز با تموم وجودم فهمیدم اگه خدا بخواد هرچیزی ممکنه من در اوج ناامیدی  داشتم خودمو برای پانکچر بعدی اماده میکردم ولی خدا کمکم کرد و حرف همه ی دکترایی که رفتمو هیچ و پوچ نشون داد 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه عزیزم نگران نباش یه تحقیقی کردم میگن چون تخمدان استراحت کنه ال دی میدن حالا چون شما هم دارو واسه ...

واااي دست گلت درد نكنه، مرسي از تحقيقاتت عزيز دلم😍😍😊

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم جنینهاتو زنگ زدن بهت خبر بدن ؟

سلام گلم. نه😔 گفتن سه تا پنج روز بعد. سه شنبه عصر همسرم نمونه داد. کی میشه نمیدونم. فعلا که زنگ نزدن. شما چند روز بعد گفتن؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم. نه😔 گفتن سه تا پنج روز بعد. سه شنبه عصر همسرم نمونه داد. کی میشه نمیدونم. فعلا که زنگ نزد ...

آها پس احتمالا شنبه بهت می گن.👌 مگه انتقالت فرش هست که گفتن تا پنج روز؟ چون فریزو معمولا سه روزه فریز می کنن.

من دوشنبه اول وقت پانکچر داشتم امروز زنگ زدم کسی پاسخ نداد. احتمالا برای منم شنبه مشخصه. اما خودشون گفتند یک هفته بعد کارت جنین آماده میشه. شاید بگذارم یه دفعه دوشنبه برم حضوری بپرسم.  

سلام دوستان من دو روزه زیر دلم تیر میکشه خیلی نگرانم😪 ممکنه از قطع دوفاستون و کم کردن استرادیول باشه؟ سه روزه هم دوفاستون رو قطع کردم فقط دوتا شیاف میذارم هم اینکه استرادیولم ۲ تا بود حالا شده یکی..

@لی_لا1    

@زینبی_بابا    

@nazaniin۷۴‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آها پس احتمالا شنبه بهت می گن.👌 مگه انتقالت فرش هست که گفتن تا پنج روز؟ چون فریزو معمولا سه روزه فر ...

نه عزیزم خودم خواسته بودم هیسترو خراش انجام بدن ولی در هر صورت چون نزدیک هایپر بودم بهم برگه ی انتقال غیر مستقیم رو دادن. اره منم زنگ میزنم کلا شماره ی مرکز میره رو پاسخگو که شماره آز جنین شناسی رو نداره ولی فک کنم زوده نهایت شنبه بهم بگن فک کنم. نمیدونم مگه فریز چند روزه باید بشه؟

آها پس احتمالا شنبه بهت می گن.👌 مگه انتقالت فرش هست که گفتن تا پنج روز؟ چون فریزو معمولا سه روزه فر ...

انقدر تو این یکسال بهمون گفتن جنین نمیشه احتمالا که آماده ی هر چیزی هستیم. باورت میشه انقدر خسته ام هم به لحاظ روحی و هم جسمی که حد نداره. دلم میخواد دعا و قرآن بخونم ولی جونی ندارم😔 فقط گاهی حدیث کسا و زیارت عاشورا. سپردم به خدا و تقدیر

نه عزیزم خودم خواسته بودم هیسترو خراش انجام بدن ولی در هر صورت چون نزدیک هایپر بودم بهم برگه ی انتقا ...

برای فریز تا جایی که من می دونم جنین سه روزه ست. یعنی دیگه شنبه باید مشخص بشه  چندتا جنین داریم، منتها من سری قبل چون انتقالم فرش بود تلفنی روز سوم نگفتن بهم جنین دارم یا نه روز پنج رفتم برای انتقال و گفتن. اما الان چون فریز میکنند احتمالا زودتر بگن. من که هر چی بیشتر به دوشنبه نزدیک میشم بی قرارتر میشم. انشالله جنینهامون خوب باشه به امیدخدا.🤲🤲

بعدم که خواستن انتقال بدن از فریزی خارج میشه و حالا بنا بر نظر دکتر سه روزه انتقال می دن یا می گذارن پنج روزه بشه.

انقدر تو این یکسال بهمون گفتن جنین نمیشه احتمالا که آماده ی هر چیزی هستیم. باورت میشه انقدر خسته ام ...

آره میفهممت.😣 پروسه ی سختیه و اینکه غیرقابل کنترل هست از همه چیز سخت ترش می کنه. فقط باید رو خودمون کار کنیم بسپریمش به خدا. فکر و خیال و غصه فایده ای نداره.