2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
کاملا معلومه 😍😍😍اصلا توهم نیست عزیزم ❤️🎉 دو روز دیگه بزن ببینی تغییر رنگش رو 😍 بعد از یکروز خ ...

خداااا از دهنتون بشنوه به خداااا آرزو به دل بیبی چک مثبت موندم ... فردا که جمعه ، شوهرم خونه اصلا نمیتونم بیبی بزنم ، منو میکشه 😅😅😅 الان یواشکی قبلا بیبی چک گرفتم قایم کردم 🤣🤦‍♀️ 

شنبه حتما امتحان میکنم دوباره 

مرسی دوستم که خیلی بهم امیددادی مهربووون 😘😘 

به خدا فکر کنم فقط اینجاست که آدم باخیال راحت نظر دوستاشو میپرسه و درک میشه و فقط شماها میتونی آرامش بدید ❤❤🥰🥰 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه گلم بخاطر عید به هرحال میوفته سومین پریودم باید دوباره پرگو بزنم توکل به خدا انشالا یه عالمه ...

عزیز دلم پس اگه خوبه خداروشکر حتما انجام بده عزیزم بانک جنینت بهتر بشه خوبه خیلی. توکل بر خدا عزیزم. ای جانم که انقدر مهربونی‌. انشالله خدا از دهنت بشنوه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دختر یکی پسر انشاالله شما هم مامان میشی همیشه برای همتون دعا می کنم به امید  خدا  همه ...

حالا که دهنشون رو گل گرفتی دوقلو اوردی رفتارتو با اونای که نیش کنایه میزدن عوض کن 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من فردا سونو روز یازدهم یکشنبه هم پانکچر ان شالله

عزیزززم انشالله که یه عالمه جنین تپل و مپل برات درست میشه و زود زود مامان میشی 😍😍😍🥰🥰

عزیزم بله و با انتقال ،باردار شدم خدا رو شکر و الان هفته ۹ هستم .خدا قسمت شما هم کنه 💕💕💕

سلام عزیزم 

خدا رو شکر که انتقال شما نتیجه داده 🌺🌺

ممنون میشم بفرمایین چند بار انتقال دادین و چند سالتونه❤❤

توهم نیست عزیزم مثبتی    خداروشکرررر میگم شمااستراحت مطلق کردی؟امپولا رو میری بیرون میزنی؟

نه من اصلا نمیتونم یه جا بشینم 😂😂😂 چه برسه بخوابم 

ولی تلاش خودمو کردم استراحت کنم ، آمپول خونه میزنم ولی از روز سوم با ماشین رفتم دور دور 🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی تا الان حموم نرفتم ، اناناس خوردم و هر غذایی که دلم خواسته 

ولی به خدا معلوم نیست این بیبی چک ها راست بن یا نه 

ببین جیگر ، این توهمات که همه ما باهم داریم خیالت راحت 🤣🤣 من که ایندفعه یه توهم جدید دارم اونم این ...

نه گشنگیش توهم نیس فکر کنموچون قبل پانکچر اشتهام‌کم شده بود الان بدنم داره تلافی میکنه  

یا رب العالمین
نه گشنگیش توهم نیس فکر کنموچون قبل پانکچر اشتهام‌کم شده بود الان بدنم داره تلافی میکنه    

آخه منم خیلی میخورم 😆😆 اصلا نمیتونم گرسنه بمونم ، خدارو چه دیدی شاید حامله ایم انقدر شکمو شدیم 😍😍

نه من اصلا نمیتونم یه جا بشینم 😂😂😂 چه برسه بخوابم  ولی تلاش خودمو کردم استراحت کنم ، آمپول ...

من الان دغدغه ام اینه ک امپولا رو برم بیرون بزنم یا تو خونه کسیو بگم بیاد...اخه پله میخوره خونه

من الان دغدغه ام اینه ک امپولا رو برم بیرون بزنم یا تو خونه کسیو بگم بیاد...اخه پله میخوره خونه

خونه منم ۵ تا پله داره 

ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه عزیزم به نظر من جنین باید بخواد که رحم مادر به عنوان میزبان بپذیره وگرنه من دیدم کسایی که از روز سوم حتی مسافرت و سرکار رفتن هیچ ربطی نداره ، ولی بازم خودت صلاح میدونی گلم ، فقط سعی کن آمپولهارو سر وقت بزنی و قرص هارو سر وقت بخوری 

همسرم واريكوسل عمل كرده عزيزم خودمم تنبلي تخمدان. دكتر اسرافيلي انتقال اولمه

عزیزم حالا سه قلو نشده . ایشالله دو قلو بشن برات . روحیتو ببر بالا 

انرژی مثبت داشته باش . غصه اون یکیو نخور . حالا دوتا نی نی آوردی خونه حسابی مواظبشون باش . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خونه منم ۵ تا پله داره  ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه عزیزم به نظر من جنین باید بخواد که رح ...

خدایا اینو میگن ادم سرخوش و امیدوار من هنوز تخمک کشی نشدم ک ببینم چندتاچنین دارم بعد تو فکر پله هام خودم خندم گرفت  اخه خونه ما بالا همکفه پله هاش زیاده بیست تایی هست

دوستان بیاید توهم بارداری منو ببینید 😂😂

اخییییی این که مثبته مبارکت باشه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️