2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
بچه ها من تو راهم دارم ميرم بيمارستان برام دعا كنيد😢😢

برای منم التماس دعا😍😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم حالا همراه لازمه به نظرت؟؟ منم همسرم باید تسه بشه از شهرستان داریم میریم ما هم مرکز مام  ...

مهگل جان ما همراه نداشتیم ولی ماشین هم نبردیم با تاکسی برگشتیم بعد عمل حال عمومی همسرم خوب بود ولی بهرحال کمی درد داشت 

بنظرم ۴ساعت رانندگی زیاده چون ما تازه فرداش یه مسیر یک ربعی همسرم رانندگی کرد اذیت شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم جنين هات چند تا بودن؟ 

9تا

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزيزم فرش چرا انتقال ندادي  هايپر  نشدي، خود دكتر كفت فريز بشن؟

روز سونو گفتن فریز نگفتن بهم فرش میتونم انتقال بدم خودمم نپرسیدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
خیلی بی سوادن بخدا شوهرم یکم ضعیفه مام تحت نظر کدوم دکتری؟ نتیجه گرفتی؟

من مرکز مام میرم دکترم نصر هست میخوام انتقال بدم شانس من داره از ایران میره .. 25اردیبهشت فقط برا ی هفته ایرانه دارم تلاش میکنم انتقالمو بندازم او.ن تاریخ .........من بخاطر دکتر نصر رفتم مام واقعاااااااااا حیف حیف که داره میره تا الانم راضی بودم

خیلی بی سوادن بخدا شوهرم یکم ضعیفه مام تحت نظر کدوم دکتری؟ نتیجه گرفتی؟

پیش کدوم دکترا همدان رفتی؟ خیلی ها گفتن برو فریمانی گفتم اگه ادم بود از مشهد بلند نمیشد بیاد اینجا مطب بزنه ..بعد ی خونه رو تغییر کاربری داده اسمشو مرکز ناباروری کرده .. هیچیم بارشون نیست نرفتم فریمانی . کلا حالم از دکترای گدا صفت و بی سواد همدان بهم میخوره

خوده خانمه ک تو آزمایشگاه بود ینی خطرناکه؟🥺🥺🥺

رها از همدان بردی ؟ تهران کدوم مرکز بردی؟

عزيزم😁 الهي كه خدا به زودي دلتو شاد كنه همه نگرانيات برطرف بشه بقيه بارداريتو با شادي سپري كني🙏🏼 ...

ممنونم عزیزمم. ایشالله همه مون به راحتی این دوران رو طی کنیم و اونهایی که باردار نشدن زودتر بیان تو جمعمون   

شرایط خاصی نداره نازنین جون ناشتایی هم نداره مثلا من صبونه خوردم رفتم آزمایشگاه تا نوبتم بشه و ازم ...

ممنونم عزیزم امروز رفتم بهم گفتن اولین ادرار رو نریزم تا ۲۴ساعت کل ادرار روبریرم داخل ظرف 

نازی منظورت از جنین کیسه زرده هست؟  الان عکس سنو میزارم درست نفهمیدم ساک چند میله https://uu ...

نه جنین رو مینویسن فتال پل ...اول ساک تشکیل میشه بعد کیسه زرده بعد جنین ...فک کنم ساک رو نوشته ۳.۶میلی برای ۵هفته و۳روز فک کنم یکم کوچیکه بازم دقیق نمیدونم ...ولی شماهمون دوهفته بعد برو ایشالا هم جنین دیده میشه هم قلبش 

ممنونم عزیزمم. ایشالله همه مون به راحتی این دوران رو طی کنیم و اونهایی که باردار نشدن زودتر بیان تو ...

دارچین جون  یادته یه دوستی بود به اسم نوشین دیگه نمیاد گاهی یادش میوفتم 

سلام بچه ها امروز رفتم قسمت جنین شناسی باورم نمیشه با اون شرایط داغونم دوتا جنین داشتم دکتر گفت اننقال نمیدم فریز میکنیم تا تموم شرایط بدنتو چک کنم چون تخمک گرفتن ازم خیلی سخته و اصلا ندارم باورم نمیشه تخمک سایز ۱۸ و ۱۴ برام جنین شد واقعا از خدا ممنونم فقط یه سوال جنین ۶ سلولی a یعنی چی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من روز 8سونو شدم گفت تا 10 پریودی امپول بزن روز 11امپول آزاد سازی بزن و 13بیا برای پانکچر  ...

به سلامت مهكل ميگم من امروز ٧ بريوديمه بايد از امروز امبول اورگالتران رو شروع كنم ساعت ٦ غروب بزنم ولي الان يه كم ببخشيد ترشح بيرنگ  دارم  تخمك هام ازاد نشده خيلي ميترسم؟