2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نی نی فک کن تپلی باشه خودت میخوری فدات گلم 😘ان شاءالله سالم صحیح بارتو بزاری زمین

آره باید همه تلاشمو بکنم...ممنون عزیزم

انشاالله شما هم کوچولوتو با سلامتی و خوشی بغل بگیری🙏🙏

جدی ؟یغنی خوب نیس تهران سختمه کسی ندارم تهران 

افتضاحه بخدا

ماهم کسیو نداشتیم

رفتیمو سزیع برگشتیم

نه وقتتو تلف کن ن پولتو

دکتر پیله وری و فریمانی واقعا کارشون افتضاحه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره من مریض یاونگی شدم 4ماه  این زن یخخخخ یخ .. ای یو ای م منفی شد دیگه رفتم تهران مرکز مام .. ...

خیلی بی سوادن بخدا

شوهرم یکم ضعیفه

مام تحت نظر کدوم دکتری؟

نتیجه گرفتی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
واویلا حالا چیشده ؟ کی انداخت؟

خوده خانمه ک تو آزمایشگاه بود

ینی خطرناکه؟🥺🥺🥺

سلام مهگل به سلامتي ايشاله ميشه١٣ امين روز پريودي پانكچر ؟ روز چندم رفتي واسه سونو؟ به من كفت ١ ...

عزیزم من روز 8سونو شدم گفت تا 10 پریودی امپول بزن روز 11امپول آزاد سازی بزن و 13بیا برای پانکچر 

@مامانو_سوفی   عزیزم شما تو ساک بارداریت کیسه زرده هم بود

بله عزیزم بود

اولش یه خط سفید بود که دکتر کفت احتمالا شروع تشکیل کیسه زرده هست. بعد توی سونوهای نهاییم که دیگه مطمئن شدن پوچ هست هم بود البته کوچیک بود یه هاله سفید بود

ولی تو خودت رو مقایسه نکن و استرس نگیر اصلا

خیلیها بودن که دیر جنین خودشو نشون داده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اگه شوهرت جراحی نداره نه لازم نیست گلم. همسرت هست دیگه کاری باشه انجام میده. ولی من شوهرم جراح ...

عزیزم حالا همراه لازمه به نظرت؟؟ منم همسرم باید تسه بشه از شهرستان داریم میریم ما هم مرکز مام 

یکشنبه میشه پانکچر به کسی نگفتیم بعد تسه همسرم میتونه رانندگی کنه 4ساعت راه تا شهرمون؟؟ 

بعد تسه حال همسرت چطور بود؟  

عزیزم حالا همراه لازمه به نظرت؟؟ منم همسرم باید تسه بشه از شهرستان داریم میریم ما هم مرکز مام  ...

نمیتونم سخته چون هم درد داره هم اینکه از بیهوشی گیجه 

من که شوهرم خیلی بیحال و گیج بود بعدش حالا شاید بعضیا یکم بهتر باشن ولی برا احتیاط با ماشین خودتون نرین روز عمل 

عزیزم حالا همراه لازمه به نظرت؟؟ منم همسرم باید تسه بشه از شهرستان داریم میریم ما هم مرکز مام  ...

به مرکز ربط داره عزیزم. ما حضرت مریم ساری هستیم. ما تو مرکزمون لازم بود واسه برگه ترخیص گرفتن و مدارک و اینا ما که تو اتاق عمل بودیم مادرم انجام داد و البته تعویض لباس و دمپایی و اینجور چیزا. ممکنه مرکز شما اصلا اینا رو نخواد. ببین گلم بهتره ماشین در اختیار بگیری. یعنی کرایه ای که بیاره و ببره. چهار ساعت شاید اذیت بشه همسرت. حالا اگه نهایت تا خونه میخواستین برین واسه چند دقیقه رانندگی اشکال نداره ولی چهار ساعت ممکنه اذیت بشه. من خودم هم حالت نزدیک به هایپر داشتم واقعا بعد عمل اومدم خونه. مادرم تمام مدت اونحا بود پیش شوهرم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰