2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
منم امپول داشتم خودم‌گفتم شیاف استفاده کنم دیگه دوفاستون رابخاطر اینکه شیاف کردم اضافه کرد

من آمپول و دردشو به دنگ و فنگ شیاف ترجیح میدم راستش، شیاف واقعا کثیف کاری داره و من اصلا نمیتونستم تحمل کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماچحدروز دیگه باید ازمایش بدی؟ برامن گفتن بعد ۱۴ روز

برای منم بعد ۱۴ روز نوشته برم ۱۱ روز دیگه باید برم برای آزمایش ، شما جنینت چند روزه بود ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
از کجا فهمیدی گلم؟ آزمایش مخصوصی دادی؟ از روی آزمایش چکاب ساده میشه تشخیص داد که خون غلیظه یا نه؟

من یسری ازمایشات انعقادی و ایمنی دادم مشخص شد . تو فاکتورهای عادی انعقادی مشکل نداشتم اما فاکتور mthfr که اختصاصی غلظت خونه فکر کنم، مشکل داشتم که برام دارو تجویز کردن.

فکر کنم از رو آزمایشات ساده هم متوجه بشن ولی خب مطمئن نیستم از زینبی جان بپرسی بهتر میتونه برات توضیح بده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من آمپول و دردشو به دنگ و فنگ شیاف ترجیح میدم راستش، شیاف واقعا کثیف کاری داره و من اصلا نمیتونستم ت ...

اره شیاف واژینال خیلی کثیف کاری داره ولی امپول ها هم یاباید میدادم شوهرم بزنه یا هردفعه برم بیرون که واقعا سخته وجاش هم واقعا دردناک شده بود یخ میزاشتم انگار منجمد شده بودم دیشب دیکه گریه میکردم کیسه ابجوش گذاشتم میخواستم بخوابم وبشبنم واقعا اذیتم

یا رب العالمین
سلام عزیزم ممنونم دست بوسن.غربالگری اول بین ۱۱_۱۳هفته هست حالا بستگی به دکتر داره.الانم واسه شما ۱۲ه ...

عزیزم خدا حفظشون کنه😍😍

ممنونم از جوابت گلم.. من یه روز بدون استرس ندارم الانم نگران حذف انوکسا و آسپرین هستم که یه ماهه حذفشون کرده دکتر بخاطر خونریزی که داشتم الانم میگم نکنه خونم غلیظ شه😔 دکتر اولش گفت آسپرینو شروع کن بخور بعد من گفتم میترسم دوباره خونریزی کنم گفت پس نخور بعد گفتم میشه مثلا سه روز یه بار بخورم گفت اینم میشه بعد گفت فعلا لازم نیست آخرشم نفهمیدم چیکار کنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه گلم شیاف واسه چی؟ اصلا لازم نیست گلم  چون طبیعی حامله شدی، پروژسترون نیاز نیست مگر اینکه لک ...

ممنون عزیزم

خدا رو شکر لکه بینی ندارم

فردا صبح میرم پیش دکترم تا اگه لازمه دارو بده

اره گلم ۵۸۰۰ اگه کسی بیمه تکمیلی نداشته باشه ازش میگیرن ولی خوشبختانه من بیمه تکمیلی داشتم 

خیلی زیاده که من فکر کردم با دارو اینقد میشه. مرسی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خدا حفظشون کنه😍😍 ممنونم از جوابت گلم.. من یه روز بدون استرس ندارم الانم نگران حذف انوکسا و ...

خاهش میکنم عزیزم.اصلا استرس نداشته باش واسه من همون اوایل هردوتاشو دکتر قطع کرد.تو خونه استراحت مطلق نباش حتی دراز کشیدنی هم پاهاتو تکون بده واب زیاد بخورهیچی نمیشه انشاله.مصرف مداوم اسپرین هم بعضاعوارض نشون میده اگه مشکلی نداری نخور

من یسری ازمایشات انعقادی و ایمنی دادم مشخص شد . تو فاکتورهای عادی انعقادی مشکل نداشتم اما فاکتور mth ...

من هم انوکسا داشتم هم آسپرین البته نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه آزمایشی ندادم..هفته ی ۵ خونریزی کردم که دکتر انوکسا رو حذف کرد ولی آسپرینو ادامه دادم که ده روز بعدش دوباره خونریزی کردم دکتر آسپرینم حذف کرد گفت خونریزیت بخاطر این بوده که خونت زیادی رقیق شده از اون موقع تا حالا خداروشکر دیگه خونریزی نکردم ولی الانم نگران اینم که نکنه این دفعه هم خونم غلیظ شه واقعا نمیدونم چیکار کنم

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم حتی اگر قصد بارداری هم نداشته باشی، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید س ...

مرسی عزیزم ممنونم از امشب دیگه نمیخورم چون دکترم دیگه نیستش تا بعد عید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خاهش میکنم عزیزم.اصلا استرس نداشته باش واسه من همون اوایل هردوتاشو دکتر قطع کرد.تو خونه استراحت مطلق ...

راست میگی عزیزم؟ یعنی الان نه انوکسا داری نه آسپرین؟؟ 

فکر کنم شما اولین نفری هستی که می شنوم هیچکدومو نداره خیلی از این بابت نگران بودم