2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پس اینش خوبه

ببین خیلیا میگن ابن سینا شلوغه ولی به نظرم مطب خصوصی هم که بری باز همینه من مطب میرفتم دو ساعت الاف میشدم با اینکه وقت از قبل داشتم اتفاقا من تا الان چندین باره رفتم ابن سینا یکم شلوغ هست ولی خیلی زود کترم راه افتاده بازم قشنگ تحقیق کن که خیالت راحت باشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما شما بعد انتقال چه داروهایی داشتید؟ من متفورمین واسیدفولیک ازقبل داشتم بعد الان هم فقط روزی ۳تا ...

گفت متفورمین رو ادامه بدی ؟ 

من جون فریز بودم فرق داره حتما 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ببین خیلیا میگن ابن سینا شلوغه ولی به نظرم مطب خصوصی هم که بری باز همینه من مطب میرفتم دو ساعت الاف ...

اره بابا مطب دکترا که خیلی شلوغه.باز این مراکز یه خوبی که دارن اینه که همه ازمایشات رو همونجا انجام میدی و اسیر اینور و اونور نمیشی

همون روز که بری بهت میگن عزیزم باور کن هممون همین روزارو گذروندیم من خودم 17 تا تخمک داشتم اما 3 ت ...

سلام عزیزم به شما گفتن چرا ۳ تا تشکیل شده؟ گریدشون چطور بود؟

من بار اول پانکچر از ۱۲ تا هیچی تشکیل نشد بعد مرکزم رو عوض کردم از ۲۰ تا ۱۱ تا تشکیل شد اونم با محیط کشت مخصوص گریدها رو بهم نگفتن

دیروز ۳تاش رو انتقال دادم راستش جنین شناس یکم منو ترسوند

گفت متفورمین رو ادامه بدی ؟  من جون فریز بودم فرق داره حتما

به شما گفت ادامه ندی متفورمینو؟ برای منم اگه خدا بخواد جنین تشکیل بشه انتقالم فریزه، منتها گفت ادامه بدم همه قرصها و متفورمینو. روزی سه تا هم هست که خودم دارم دوتا می خورم 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم به شما گفتن چرا ۳ تا تشکیل شده؟ گریدشون چطور بود؟ من بار اول پانکچر از ۱۲ تا هیچی تشکیل ...

والا هرچی پرسیدم منو از سرشون باز کردن

با اینکه شوهرمم خیلی ضعیف نبود 

من که حدس خودم به اینه که خیلی زود از شوهرم نمونه گرفتن، شوهرم 7 صبح نمونه داد من ساعت 1 پانکچر شدم 

یکی از آشناهام که ماماس میگه قطعا تاثیر داره این موضوع

گریدشون a بود این 3 تا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای اینا چیه. اصلا ربطی نداره. تی پی اوت که بالاست یعنی بدنت سعی میکنه تیروییدت رو ببره به سمت کم‌ ک ...

وای عزیزم انشالله خدا به همتون دل خوش بده . مردم و زنده شدم بخدا . ممنون گلم . خیییلی لطف کردی . نازنین ججون و نیلدا و چندتا از خانوما حرفهای شمارو گفتن . دیگه خیالم راحت شد . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان بعد از پانکچر به هیچکدومتون مدروکسی پروژسترون تجویز شده؟ کسی می دونه دلیل تجویزش بعد از پانکچر دقیقا چیه؟  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم به شما گفتن چرا ۳ تا تشکیل شده؟ گریدشون چطور بود؟ من بار اول پانکچر از ۱۲ تا هیچی تشکیل ...

ایشالله به سلامتی 2 هفته دیگه با خبر خوب بیای عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️