2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
صورتیه مال امروز صبح.۴روز تاخیر پری سفیده مال پریروز،۲روزتاخیر. بعد اینکه هاله افتاد پخش شد تو عکس ...

عزیزم مبارک باشه. نگران نباش ان شاالله بتا هم بالا میره . خیلی خوبه عافلگیری های این شکلی و بارداری طبیعی بین سیکل ها

من چقد دوس داشتم از این معجزه ها واسه منم اتفاق بیفته. بارداری این شکلی خیلی شیرینه. ان شاالله که رشد میکنه بتا😍😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان یه چیزی !!! وقتی دکترمیرید وسونو مینویسن براتون یاداوری کنید سن بارداری رو  روی نسخه بنویسن وپشتش مهربزنن چون اگه ننویسن سونو آزادحساب میشه وبیمه قبول نمیکنن ... امروز من رفتم سونو منشی دکتر گفت چندماهیه این قانون اومده همه ی دکتراهم اطلاع دارن بعضیا یادشون میره بنویسن بعضیاهم  سهل انگاری میکنن گفت ماهم میدونستیم وسخت نمیگرفتیم ولی اگه ازاین به بعد اجرا نکنیم خودمون جریمه میشیم ...برای من درسته ۸۰ هزارتومن فرقش بود بیمه وازاد ولی بازم گفتم درجریان باشید ..یه سونو داپلر ۶۷۰ تومن دادم ☹☹☹☹

من قراره انتقال بدم که پروژسترون داد.ازقبل امتقال هست تا اگه بارداری مثبت شد بازهم ادامه داره.من روز ...

به سلامت ايشاله انتقالتون مثبت باشه واسه پانكچر چند امپول داشتين بعدش چيا خوردين كه هايپر نشدين ؟ 

دکتر نقاب نمیدونم واقعا پی ار پی موثر یا نه کاش دوستان بیان تجربشون بگن 

دوستمون ملیکا جون پی آر پی کرده بود و مثبت شده بود اما دیگه بعد از جواب سلفریش نیومد تو تاپیک. متاسفانه اسم کاربریش هم دقیق یادم نیست که صداش کنم بیاد براتون از تجربش بگه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
واسه من اب دورش ۱۱ بود ولی نمیدونم تو این ۵ هفته کمتر شده یا نه. ولی شکمم کوچیکه با ابن که قبل باردا ...

دقیقا منم شکمم کوچیکه که دکترم شک کرد فرستادم سونوی داپلر، با دست آروم پایین شکم و بالای نافمو فشار داد با پهلوهام بعد متر آورد اندازه زد گفت رشد جنینت کمه

من ضربه هاشو فقط ناف به پایین حس میکنم نهایت یکی دوسانت بالای ناف، در صورتیکه الان باید 12 سانت بالای نافم باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقیقا منم شکمم کوچیکه که دکترم شک کرد فرستادم سونوی داپلر، با دست آروم پایین شکم و بالای نافمو فشار ...

اره واسه منم فشار داد گفت کوچیکه.واسه من ضربه هاش بالا نافمه ولی شکمم کوچیکه اصلا جلو نیومده بیشتر پهن شده

شادن جون یعنی وزن نی نی چقدر بود؟ و طبق سونو چند هفته ات بود زمان سونو؟

عزیزم سنشو نزد فقط نوشت طبق bpd یا قطر سرش 32 هفته و دو روز طبق رانش 29 هفته و 4روز و شکمش 28 هفته و پنج روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واسه منم فشار داد گفت کوچیکه.واسه من ضربه هاش بالا نافمه ولی شکمم کوچیکه اصلا جلو نیومده بیشتر پ ...

پس تو پهلوهاته عزیزم، منم کمی پهلو دارم ولی خب نی نیمم ریزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40