2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
یعنی شیاف بزارم ۳روز یبارهم امپول؟

من هرشب هم شیاف میذارم هم امپول

امپول رو توی سی ثانیه تزریق کن ولی خوب اون لحظه اصلا درد نداره دردش از چندساعت بعد شروع میشه که میگن روز بعد کمپرس گرم بذارین دردش کامل خوب میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@زینبی_بابا      

سلام زینبی جون میدونم این سوال الان زوده هفته ۳۳هستم و موقعیت جنین هم سفالیکه و سرکلاژم .

اما میخاستم ی مشورت ازتون بگیرم راجع به زایمان که کدوم برامن بهتره تا خودمو براش اماده کنم اگه بتونم زایمان طبیعی انجام بدم از سزارین بهتر نیس به نظرتون؟ چون از امپول بی حسی وحشت دارم و دردای بعد عمل میگم اگر تو ای وی اف زایمان طبیعی ریسک نباشه من اینو انتخاب کنم و زمان کشیدن بخیه سرکلاژ هفتع چندمه و تا کی باید امپول پورلوتونو بزنم ؟

ی سوال دیگه من شیاف سیکلوژست این مدت استفاده میکردم ی بسته هم فرتیژست دارم میتونم اینارو شب در میون بزارم ی شب سیکلوژست ی شب فرتیژست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر آسپرين داری نگران قطع کردنش نباش هر چند بهتره آسپرين رو به جای انوکسا قطع کنن برات  ...

ممنون عزیزم یعنی جای آسپرین و انوکسا رو عوض کنم؟

بازم سعی می کنم که با دکتر نصر به یه طریقی تماس بگیرم. 

نه زایمانم که سزارین هستش اصلا خود دکترم پیشنهاد طبیعی نداد چون هم فشارم بالاست که البته با دارو کنترل شده و هم قندم لب مرزه

سلام عزیزم منم گاهی دارم روز و شب نداره یعنی تو خواب که متوجه نمیشم ولی روزا گاهی این اتفاق چند بار ...

سلام عزیزم خوبی نینیت خوبه .فک‌کنم الان ۳۵هفته باشی میخای طبیعی زایمان کنی یا سزارین برا کشیدن بخیه سرکلاژ میپرسم اخه معمولا تو ۳۶هفتع بازش میکنن .

منم روز ۱۸ ام و پنج شنبه انتقال دارم ولی درد پریودی یکم دارم

خیلی استرس گرفتم دردم هم هی زیادتر میشه 

من همیشه روز تخمک گذاریم یه درد خیلی خفیف در حد یکی دو روز داشتم ولی اینبار زیادتره شدتش

مرسی عزیزممم همتونو تو اتاق عمل دعا کردم 😍

عزیزم😍😍😍 قدم کوچولوت مبارک باشه😙

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزممم همتونو تو اتاق عمل دعا کردم 😍

سلام عزیزم خوبی؟تبریک میگم ان شاالله قدمش خیر باشه

دامادش کنی😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم . بهتری ؟ نی نیت چطوره ؟ مرخص شده ؟

سلام ممنون فقط جای بخیه هام میسوزه و اذیتم  اره نی نی فقط یه روز بستری شد بعد دیروز بادستگاه  زردیش اندازه کردند تو ازمایشگاه۶و۸ بود گفتند خوبه دستگاه نمیخواد غربالگری کف پاشم کردند گفتند به خاطر یه روز بستری دوباره باید تکرار بشه

سلام دوستان هزینه ازمایش ایمنی و... میدونین چنده؟ 

تنها چیزی که ب ذهنم میرسه که بررسیش کنیم برا علت منفی شدن همینه. شما چیز دیگه ای میدونین؟

من سه تا جنین سه روزه انتقال داده بودم که کیفیت شونa بود . خودمم شکر خدا هیچ مشکلی نداشتم. کاش میشد علت مشخص بشه. من فقط 2 تا جنین دیگه دارم. و بعلت هزینه های بالا احتمال قوی اگه خدای نکرده بار دوم هم نگیره دیگه نمیتونم از اول برم تو سیکل پانکچر.

ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم دردت رو درک میکنم ولی ترجیحا میتونی هر سه روز یکبار آمپول بزنی و بقیه روزها شیاف پروژسترون 400 ...

زینب جون بخیه من جذببه ولی درد وسوزش دارم روز ۷ هستم چقدر طول میکشه از تو جوش بخوره دکتر بهم سفالکسین داده

آره عزیزم. اگه زیاد باشه که طبیعی باردار میشه. الان اکثرا باشرایط مورفو و یا تحرک صفر میرن مراکز

میگم خیلی دلسرد شدم . بعضی وقتا میگم‌نکنه این همه دارو و ... رو استفاده کنم‌و آخرش هیچ . آخه من میخوام تعیین جنسیت کنم . نمیدونم‌با این حرکت و مورفولوژی داغون جواب میگیرم یا نه  ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره دیروز هم‌گفتن قبل اینکه مرخص بشی اسپرم وتخمک را لقاح میدن

خیلی خوبه ک اسپرم مناسب بوده.

انشالله جنین های خوبی گیرتون میاد.

حالا دوست داشتی فردا پرس و جو کن. یا حضوری برو بهتر جواب میدن. باید بهشون بگی پانکچر قبل جنینام پنج روزه نشدن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگم خیلی دلسرد شدم . بعضی وقتا میگم‌نکنه این همه دارو و ... رو استفاده کنم‌و آخرش هیچ . آخه من میخو ...

عزیزم همه چی دست خداست. تلاشتو بکن اگه واقعا میخوای شاید شد. تو ناباروری انقدر چیزای عجیب دیدم که میگم واقعا کافیه فقط خدا بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰