2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم، چی شد رفتی تو سیکل انتقال؟؟ به فکرت بودم

سلام گلم ممنون که بیادم بودی.

والا من با وجود اینکه دکترم قرص مدروکسی پروژسترون بهم داد که زودتر پریود بشم ولی نشدم و دقیق سر تاریخ خودم شدم یعنی پنجم اسفند و چون مرکز تا بیستم عملهارو انجام میداد دیگه نشد که وارد سیکل انتقال بشم موند دیگه به بعد تعطیلات .توکل بخدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
حجم پریودی بعد پانکچر کم میشه ؟الان پریودی دومم ولی خیلی کم شده من پریودیم ۴روز ۲روز خون ریزی بقیش ل ...

برای منم کم بود فکر می کنم طبیعیه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم. سه شنبه. التماس دعا

به من بعد از پانكچر داد اين داروهارو عزيزم. 

انشاالله جنينات عاااالي هستن♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ای بابا خدا بهمون رحم کنه از زیر دست دکترا در بیاییم .نگفت چرا منفی شدی؟

سه شنبه براي همين دارم ميرم، ببينم چرا نشد🙁 امروز فهميدم خواهرم دوميش رو بارداره، خيلي سعي كردم خوب باشم، ولي داغون شدم😢

واقعا خدا فقط بهمون رحم كنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان من روز ۱۵انتقالم بتام ۸۸۰بود چهارروزبعد دوباره تکرار کردم ازمایشمو شده بود۱۱۶۶ دوبرابر ن ...

عزیزم نگران نباش انشاالله که چیزی نیست

من دوستم اینجوری شد بعد رفت سونو مشکلی نبود

دکتر گفت احتمالا دوتا از جنینات گرفته ولی یکیش سقط شده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
باشه ممنونم ...عزیزم قدم گل پسری مبارک باشه بیا ازخودت ونینی خبر بده ایشالا حال هردوتون خوبه 😘

سلاپ عزیزم ما خوبیم همتونو خدا قبول کنه دعا کررم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تیره بود ؟من تا حالا اینجوری نشدم پریود بعد پانکچر طبیعی بود الان کم و قهوه ای 

براي من اوندفعه تيره بود و كم

مامان ماهک قدم نو رسیده مبارک بیا از خودت سزارینت بگو خوب بوده یا نه

سللم عززم ما خوبیم خداروشکر 

من که راضی بودم فقط میگن راه برو خیلییی درد داشتم هنوزم دارم البته با پمپ درد اکیم همتوتو یاد کردم ایشالل خدا قبول کنه🤗😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میفهمم چی میگی خیلی سخته ایشالا دل توام شاد میشه .مشکلتون چیه؟

انشاالله

مورفو و حركت اسپرم همسرم

ايندفعه جنين ها خيلي خوب بودن، دكترم خيلي راضي بود ولي خب نشد

سللم عززم ما خوبیم خداروشکر  من که راضی بودم فقط میگن راه برو خیلییی درد داشتم هنوزم دارم البت ...

عززززيزززززم مباركت باشه♥️ خيلي دعامون كن🌸 ببوسش جوجه قشنگتو😘

سلاپ عزیزم ما خوبیم همتونو خدا قبول کنه دعا کررم

قدم نو رسیده مبارک عزیزم . چشمت روشن😍بهتری انشالا ؟ بیهوشی بودی یا بی حسی ؟ نی نی چطوره ؟ وزنش چند کیلو بود ؟

انشاالله مورفو و حركت اسپرم همسرم ايندفعه جنين ها خيلي خوب بودن، دكترم خيلي راضي بود ولي خب نشد

ایشالا دفعه بعد میشه میدونم سخته خیلی سخته ولی به این فکر کن بزودی مامان میشی ..منم کسی باردار میشه دیونه میشم ..عزیزم پریودیای بعد پانکچرت مثل قبل بود؟