2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پرستا به منم‌گفت کمپرس گرم بزار دردش کم بشه دوتاشوهم خودشون ظهربرام زدن ولی انگاری هرچی بیشتر میگذره ...

روز 6 تموم شد 

اره اولش اینجوریه اما به محض اینکه کمپرس میذاری کاملا خوب میشه نگران نباش فقط اروم تزریق کنه برات همین 30 تا 40 ثانیه طول بکشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وااای پانکچر قبلیم، من اثرات امپول ها هنوز تو بدنم بود، پرستار برام پروژسترون زد، من هیچی نفهمیدم ، ...

منم دردم اومد ولی کم فکر کردم خوب زده نگو اثربیهوشی ومسکنا بوده تازه داره دردلش شروع میشه  

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوشنبه هفته قبل۱۸ داشتم دارو ما دوبرابر کرد نگران نباش

مرسی از راهنماییات عزیز دلم. پس خیالم راحت باشه. خداروشکر. خیر ببینی❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام دوستان من امروز روز ۱۳ باز رفتم سونو دکتر تصمیم گرفته پانکچر انجام بده میگه تخمک ریزم دادی برمیدارم الان لقاح نمیدم میذارم ازمایشگاه تقویتش میکنم فقط اون یکی سایز بزرگ لقاح میدم

من نشنیده بودم تخمک ریزو تو ازمایشگاه تقویت کنن چنین چیزی هست؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان من امروز روز ۱۳ باز رفتم سونو دکتر تصمیم گرفته پانکچر انجام بده میگه تخمک ریزم دادی برمی ...

من نمیدونم ولی دارومصرف کردی بزار تخمکاتوبردارن شاید با همینا مادرشدی.اگه هم خدایی نکرده نشد دفعه بعد ازچندماه زودتر تقویت کن ودوباره وارد سیکل بشو.

یا رب العالمین
آخه ترشحات من کم بود یهو امشب یه عالم ریخت بیرون. خدا کنه طبیعی باشه

دفعه پیش همینطوری شدم یهو کلی ترشح اومد ازم. خیلی حرص خوردم و فکر کردم آزاد شدن فولیکولها . ولی بعد فهمیدم بخاطر آمپولهایی که زدیم این ترشحات طبیعیه. مشکلی نیست عزیزم. ایندفعه هم ترشح دارم ولی دیگه بیخیالم طبق تجربه. منم دوشنبه پانکچرمه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خانما امپول پروژسترون را بخوام بدم شوهرم بزنه چجوری بزنیم هرکی بلده توضیح بده

تو اینترنت سرچ کن تزریق عضلانی. قسمت ویدئو چند تا فیلم هست نگاه کن یاد می گیری. منم امشب می خوام بدم همسر تزریق کنه برام اچ سی جیو.

منم دردم اومد ولی کم فکر کردم خوب زده نگو اثربیهوشی ومسکنا بوده تازه داره دردلش شروع میشه   &nb ...

عزیزم به سلامتی پانکچر کردی. جنینهاتو فرش برات انتقال میده؟ نگفت چند روزه؟

خانوما خواهش میکنم اگه همچین قرصی مصرف کردین راهنماییم کنیدقرص کابرگولین بهم دادن گفتن از امروز تا س ...

نه عزیزم روزی یکی بعد عملم باید بخوری فکر کنم به منم ۸ تا داد سه روز قبل عمل وبقیشم بعد عمل ساعتش مهم نیست فقط سره یه ساعت مشخص بخور

من نمیدونم ولی دارومصرف کردی بزار تخمکاتوبردارن شاید با همینا مادرشدی.اگه هم خدایی نکرده نشد دفعه بع ...

اره اون روزی که گفت یکی داری بازم بهم دارو داده بود امروز گفت چنتا ریزم داری احتمالش کمه جنینشن ولی غیرممکنم نیست دیگه پناه برخدا اگه نشد دفعه بعد

انشالله که شمام امروز عمل داشتی جنین های خوبی تشکیلشه و با انتقالت مامانشی گلم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستان کسی قرص کابرگولین استفاده کرده؟ کی بخورم خوبه؟

عزیزم به من داد قرص کابرلین رو گفت واژینال استفاده کن 

ولی فک‌کنم خوردنی هم هست 

من روزی یکی واژینال میذاشتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..