2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044801 بازدید | 684411 پست
ن زنگ زدم به جایی ک میرم گفت واسه ده دیقه ارزش نداره که بیهوش بشی شیافت بزنی کافیه 

بچه ها خيليا بدون بيهوشي انجام داده بودن، اذيت نشده بودن، شياف گذاشتن و مسكن خوردن رفتن. نگران نباش عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

عزیزم برای منم بخون امسال مامان شم و خدا بهم نی نی سالم بده

اسمم زهراست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من توی دوتا ازمایشگاه بتا دادم که رنج‌هاشون خیلی باهم فرق داشت پنج شنبه توی یک ازمایشگاه تست دادم ۸۳۳بودم که مطابق هفته چهارم می‌شد امروز همونجا تست دادم شدم ۷۲۷ اما دکترم گفت داروهاتو ادامه بدی مشکلی نیست و تکرار کن و براش خیلی عادی بود اما من واقعا نگرانم از این افت البته درد و خونریزی هم ندارم جز لکه بینی  شب چهارشنبه که در حد چندتا لکه بود قهوه ای  او به دکتر گفتم اگر منتفی هست داروهارو قطع کنم برام مشکلی پیش نیاد اما گفت نه ادامه بده و مشکلی نیست و فقط تکرار بتا بده هر ۴۸ ساعت و مجدد زیاد میشه 

کسی تجربه ای داره کمک کنه 🙏

اخه من که به دکترش گفتم تاکیدم کردم گفت چون سالمه نمیخواد هیچیم نداد حالا اینم زیر بار نمیره تازه می ...

https://uupload.ir/files/o1o4_۲۰۲۱۰۲۲۷_۱۵۱۱۲۱.jpg

پروانه جون این عکس الکارنیتینه . روزی یه دونه از اینا رو میخوره

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام خانوما 

اگ میشه راهنمایی کنید 

هفته آینده نوبت داریم برای تشکیل پرونده توی مرکز (ابن سینا)

چندروز طول میکشه کارای تشکیل پرونده ؟ 

چه آزمایشای باید انجام بدیم ؟

سلام سكته براي چي عزيزم؟ ميتوني با بيهوشي انجام بدي، هيچي متوجه نميشي. البته بيهوشي نيستاااا، خ ...

عزیزم ژلوفن بخورقبل رفتن،اونجام شیاف بذارمقعدی،امپول هیوسینم میزنن خودشون،برامن ک قابل تحمل بودخوشحالم بیهوشی نگرفتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها من توی دوتا ازمایشگاه بتا دادم که رنج‌هاشون خیلی باهم فرق داشت پنج شنبه توی یک ازمایشگاه تست ...

عزیزم من تجربه ای ندارم ولی وقتی دکترت گفته مشکلی نیس حتما نیس ...شاید دوتا بوده یکیش دفع شده

سلام خانوما  اگ میشه راهنمایی کنید  هفته آینده نوبت داریم برای تشکیل پرونده توی مرکز (اب ...

فعلا اولشه خودت و همسرت ویزیت میشی تست پاپ اسمیر و آزمایش و سونو برات مینویسه همسرتم آز اسپرم میده بعدش نسبت به جوابا بهت میگن که انشالله باید چیکار کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فعلا اولشه خودت و همسرت ویزیت میشی تست پاپ اسمیر و آزمایش و سونو برات مینویسه همسرتم آز اسپرم میده ب ...

ممنون عزیزم ،،، توی ۴ روز کارای اولیه رو میتونیم انجام بدیم ؟ 

همسرم مرخصی زیادی نداره . 

ممنون عزیزم ،،، توی ۴ روز کارای اولیه رو میتونیم انجام بدیم ؟  همسرم مرخصی زیادی نداره .

ببین وقتی میگه سونو رنگی مثلا باید تا ۸ پریودی باشه . میتونی فعلا بیای یه سری کارتو انجام بدی 

خدای من خدای معجزه هاست .