2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم . مورفولوژی صفر درست میشه ؟

من شوهرم مورفوی یک بود این داروها که گفتم با شبی ده دقیقه یخ ردی بیضه هاش میذاشت 

از نظر تغذیه ام رعایت کردیم 

تقریبا همه تخمکای خوبم جنین شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من شوهرم مورفوی یک بود این داروها که گفتم با شبی ده دقیقه یخ ردی بیضه هاش میذاشت  از نظر تغذیه ...

مرسی عزیزم .در طی چند ماه ؟

راستی فرتیل اید براش ننوشته . خودم بگیرم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
این پودر برای چی خوبه ؟ دکت  به همسرم الکارنیتین مایع ،سلن پلاس و مولتی داده  موفولوژیش ص ...

برای اسپرم

باید یکدوره استفاده بشه برای شما که پانکچرتون نزدیکه همون قرصهارو بخورید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
استرس دارم    

اگر منظورت hmg هست من اوایل زیر جلدی میزدم بعد رویان گفت که عضلانی بزنم تاثیرش بیشتره ،هر دکتر یه نظری میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم .در طی چند ماه ؟ راستی فرتیل اید براش ننوشته . خودم بگیرم ؟

دوماه

من شوهرم  فرتیل اید استفاده نکرد

فقط خودم با اووبوست مصرف کردم

برای اون ژل و قرص چی ؟فردا روز سوم سیکله

چی عزیزم منظورتو نفهمیدم؟

متاسفم عزیزم که انقدر سختی کشیدی میدونم چقدر سخته این نا امیدی و احساس شکست منهم ۵ بار پانکچر شدم ...

نه متاسفانه با جنین اهدایی کنار نمیام 

دیگه سپردم به خدا....

ببخشید خیلی این چند روز غر زدمو سر همه رو دراوردم

مرسی از این همه راهنمایی و دلگرمی . وای واقعا خوشحال شدم   انشالله که به خواسته دلت برسی

اصلا استرس نداشته باش

توی میکرو حتی توی اون ازمایش اسپرم صفر هم بازم اسپرم خوب واسه تخمکات هست 

من دوبار کیست اندومتریوز عمل کردم و مجدد کیست دارم

لوله امو در اوردم

بخاطر همین ذخیره امم از دست دادم 

دکترم دوز خیلی کم دارو بهم داد چون هم ذخیره ام پایین بود هم کیست بزرگ داشتم ولی باز خداروشکر اول به خواسته خدا و بعد با این رعایتا خوب جواب گرفتم

انشاالله خدا دل هممونو شاد کنه

نه متاسفانه با جنین اهدایی کنار نمیام  دیگه سپردم به خدا.... ببخشید خیلی این چند ...

مااینجا هممون دردمون یکیه ....اگر مابه هم کمک نکنیم پس کی بکنه؟من جز خودم و شوهرم و خدا هیچ کس قرارنیست بدونه ک میخوایم میکرو کنیم مطمینا منم زیاد میام اینجا حالا یا سوال یادرددل شایدم غر...