2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
اهان منم هفته ی بعدمیرم ببینم فسقلم چقدر شده ...خداروشکر iugrنیس ولی فک کنم دویاسه هفته بعدهم باید س ...

دکترم گفت دو هفته دیگه برم ولی گفت سونو نیاز نداری ولی خودم میخوام برم قبل از عید

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما من اگه قراربشه بعد پانکچر جنینا را فریز کنن برام دارو میدن بهم؟

اگه فریز بشن الان که دارو نمیدن ولی دو یا سه پریود بعد میگن بری و داروهای انتقال رو برات تجویز میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که با خبرای خوب میای عزیزم ، آخه بهش که میگی جراحی خیلی ترسناک تر میشه 🤣🤣🤣 ولی اینجوی که ...

آره اینجوری عشقولانه تره. مرسی عزیزم خندیدم بعد مدتی😂😂

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم من از وقتی جواب بتام رو غروب گرفتم واقعا با سه تا متخصص زنان زایمان و چندتا ماما صحبت کردم چیز ...

بحق بزرگی خدا که با خبرهای خوب بیای شنبه عزیزم 

اره این روزها خیلی استرسی شدم 

فقط من جمله اخر حرف دکترت رو در مورد دی اف ای متوجه نشدم 

تو مرکز به ما گفتن بهترین زمان تزریقش بین ساعت 2 تا 4 اما سر یه ساعت مشخص شما همش همین ساعت بزن بعد ...

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی 

ولی چقدر دردناکه این آمپول 

خدا توانایی تحمل درد بده 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ببخشید این قرص رو با انگشت بذارم کافیه ؟ یا با اپلیکاتور تا آخر ببرم؟ 

میخوای سرخود استفاده کنی ؟🤔🤔🤔🤔🤔 منم خودم با انگشت میزاشتم ، اپلیکاتور نداد بهم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
میخوای سرخود استفاده کنی ؟🤔🤔🤔🤔🤔 منم خودم با انگشت میزاشتم ، اپلیکاتور نداد بهم 

سه شنبه دکتر رفتم . قرص کونژوگه و ویاگرا داد شیاف بذارم . ویاگرا همین اس دی اف ۱۰۰ میشه . اما از عوارضش چیزی نگفت . به نظرت عوارض داره؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
مرسی عزیزم اره۳۸ هفته و۴ روز  زردیش کنترله فقط ماه اخر خودتون بیشتر کنترل کنید از لحاظ قند فشار ...

خداروشکر عزیزم ...خیلی هم زود نیومده وقتش خوب بوده ...مرسی عزیزم حتما کنترل میکنم ..من بیهوشی بود سزارینم نمیدونم یادم نمیاد تاچقد بیحس بودبدنم ...من خیلی درد دارم کمرم و واژنم دردمیکنه وتیرمیکشه نمیدونم انقباض چجوریه ولی راه رفتن برام سخت شده 

سلام ممنون ۳۸ هفته ۴ روز دکت ترسید بیشتر صبر کنه چون فشارم بالا رفت و قند داشتم شبش فکر کنم ۱۵ تایی ...

خوب خداروشکر زود زایملن نکردی 

منم شنبه زایمانمه که میشه ۳۸ هفته و ۵ روز 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشالا که خیر باشه و باز شنبه بتا بره بالا بحق علی  اما وااااقعا موضوع دی اف ای نگرانم کرده ای ...

عزیزم دی اف آی سی و خورده ای مشکل نداره معمولا بعد بارداری اگه بگیره. دی اف آی های بالا دچار مشکل میشن اگه باردار بشن. من دی اف آی شوهر یکی از دوستام حدود هشتاد بود که جنین عالی داشت ولی متاسفانه سقط شد.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰