2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
جدی منم برا پنج روز اول اینا را داده ...اخه سینال یه دونه نوشته روزی یه ذره اش رو تزریق میکنم میگم ک ...

ذخیره ات چنده؟ منم الان با داروهای سری دوم کلا پونصد و خورده ای شد. البته ۱۳۰۰ تامین داد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@nazaniin74 @bopo     @لی_لا1     @faribakhanoomi   ...

عزیزم بیشتر از پلو ، خورش بخور . منظورم از خورش اینه که چون گوشت توش پخته شده خیلی مقویه . دکتر به خواهرم گفته بود اون خیلی خورش میخورد با اینکه اصلا نمیتونست گوشتا رو بخوره وزن بچه خوب شد . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
جدی منم برا پنج روز اول اینا را داده ...اخه سینال یه دونه نوشته روزی یه ذره اش رو تزریق میکنم میگم ک ...

عزیزم احتمالا عدد ذخیرتون بالاس منم روزی 24 واحد سینال پن داشتم یدونه هم hmg با همینا 17 تا فولیکول داشتم نگران نباش دوباره بعد 5 روز یا دزش زیاد میشه یا همین میمونه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم بیشتر از پلو ، خورش بخور . منظورم از خورش اینه که چون گوشت توش پخته شده خیلی مقویه . دکتر به خ ...

ممنون عزیزم، حتما

از شانس بدم خودم خیلی اضافه کردم جرات نمیکنم هیچی بخورم ولی از این به بعد میخوام بخورم چون در هرصورت دارم وزن اضافه میکنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه چیزی ننوشت . جواب آزمایشم ۱۱ ام اماده میشه میبرم تا برام‌ بنویسه . پروانه دکترت محمد زاده بود ؟

نه دکتر اوصاری پور اگه ننوشته حتما لازم نیست ولی بهش یاداوری کن برایه من همه رو روز اول عکس رنگی تمام ازمایش ها همه رو نوشت چهار تا نسخه شد 

ممنون عزیزم، حتما از شانس بدم خودم خیلی اضافه کردم جرات نمیکنم هیچی بخورم ولی از این به بعد میخوام ...

عیبی نداره خودت بعد زایمان رژیم بگیر . بزار نی نی بزرگ شه  . چیزای خیلی مقوی بخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ذخیرو دو و چهار...نمیدونم بخدا پس چرا همه میگن چندین میلیون میشه داروها

من خودم نگرانم ولی با همین سینال روزی ۳۶ واحد ماما میگفت هر طرف هشت تا داشتم شکر خدا. خنگم به جای اینکه از دکتر بپرسم بالا سرمه میرم از ماما میپرسم. ولی سپردم دست خدا تو هم بسپر عزیزم🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰