2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
من پيشعليرضايي رفتم خدايي مهربون وبادقت بود همون روز سونو ازم گرفت سوالامو با واتس اپ ميپرسم جواب مي ...

عزیزم علیرضایی عالیه شک نکن بهش.من بار اول باهاش ۳قلو باردار شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم از همدان ميري واقعا سخته  من كرجم بازم ميكم راهم طولانيه ايشاله با اولين انتقال مثبت ميشي

اره بقران خیلی سخته باز خداروشکر ماشین داریم .. بابا کرج که راحتی ..دعا کن اولین انتقال 2قلو بگیره راحت بشم عاشققققق دو قلوم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
[QUOTE=178219067]8م پریود میشی؟ اره نصر هست اسفند رو کلا  راستي واسه پانكجر دارو زياد بهت داد ...

اره سینال اف و اچ ام جی و ستروناکس از 25بهمن هر شب میزنم .. توروخدا نری پیش لاهوتی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزيزببخشيد يه سوال ديگه،اقصي هميشه جنين هارو فريز ميكنه؟٣روزه انتقال نميده؟

خواهش گلم.....برای منو فریز گرده بود .....والله من اونموقع ها اصلا بلد مبودم این چیزارو حتی نمیدونم جنینم چن روزه بود فقط یادمه بچه هایی که با من بودن فریز بودن البته همه مون هم منفی شدیم..☺..فقط من مثبت شد جوابم که بعد افت کرد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره بقران خیلی سخته باز خداروشکر ماشین داریم .. بابا کرج که راحتی ..دعا کن اولین انتقال 2قلو بگیره ر ...

شوهرمن همش دعامیکرد خدا۳قلو بده حالا که اوندفعه نشددعامیکنه میگه هفت هشت قلو بده میگم یچیزی دعاکن‌که قابل انجام باشه میگه میگم هفت هشت تا خدا دلش بسوزه یکیشو بده  

یا رب العالمین
شوهرمن همش دعامیکرد خدا۳قلو بده حالا که اوندفعه نشددعامیکنه میگه هفت هشت قلو بده میگم یچیزی دعاکن‌که ...

ای جانممممممممممممممم باور کن دلم افتاده دوقلو میشی

سلام خانومت من امشب امپول هاش سی جی زدم پسفردا صبح تخمک کشی دارم دعام کنین عزیزای دل  

ایشالله به سلامتی پانکچر شی و کلی تخمک و جنین خوب برات تشکیل شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جانممممممممممممممم باور کن دلم افتاده دوقلو میشی

مرسی عزیزم دوقلو اگه به دختریه پسر باشه خوبه دیگه راحتم  

خودم اینقدر امید ندارم اوندفعه که بدجور خورد تو ذوقم.

یه فکری افتاده بسرم اگه ایندفعه جنین تشکیل شد وخوب بود انتقال ندم دوباره پانکچر کنم بعد انتقال بدم چون شرایط اسپرم بده ممکنه بدترهم بشه ممکنه نیاز به چندبار انتقال بشه یا حالا یکی باردارشدم بعدها دوباره بخوام باردار شم جنین داشته باشم فقط انتقال بدم با بچه سخته بخوام دوباره پانکچر شم.

اصلا گاهی خیلی بدبینه فکر میکنم گاهی هم اینفکرا میزنه بسرم خودمم نمیدونم چمه  

یا رب العالمین
نه مگه چجوری حساب کردی؟🤔🤔 من حساب میکنم الان ۹ هفته و ۵ روزه ام..۱۳ دی انتقال داده بودم

من ۱۸ دی انتقال دادم و روز ۱۴ پری میشد الان طبق سونو قلب ۸ هفته و ۴ روزمه. که این یعنی تو هفته نه هستم 🤔🤔🤔🤔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم تحرك مهمه كه با دارو زياد ميشه تحركش چند بود ، الكارنتينين كيوتن اينا خوندم كه واسه تحرك عالين ...

سلام هانا . مورفولوژی صفر بود . الکارنیتین مایع داده و سلن پلاس و میلواید . الان خودش میخواد فرتیل اید بگیره . نمیدونم‌بگیره یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست .