2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم خوبی؟ فسقلی در چه حاله ای جونم بخورم من اون دستای کوچولوشو 😍😍 میگم مامان ماهک جون یه فکر ...

یعنی تا آخر بارداری باید آنوکسا رو زد؟! پس چرا اونا که طبیعی باردار میشن ندارن. فرق ما و اونا فقط تو لقاحه و لانه گزینی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان گلم  شما هفته چندم رفتین سونو ان تی و آزمایش غربالگری اول ؟؟؟؟الان هفته ۹ هستم دو ...

من تو سیزده هفته رفتم. البته چون دوقلو بودم دکترم گفت دیرتر برو که بزرگ شن. شما ۱۲ بری اوکیه. نیلو همون شب جوابش اماده شد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبی؟ فسقلی در چه حاله ای جونم بخورم من اون دستای کوچولوشو 😍😍 میگم مامان ماهک جون یه فکر ...

شما یه هفته جلو تر از منی .باید الان تو هفته دهم باشی 🤔🤔🤔🤔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان من امروز رفتم سونو چون چندر روزی بود سرفه میکردم توهم زده بودم که نخ سرکلاژم باز میشع با ...

خدارو شکر که توهم بوده عزیزم.  😉😉

منم هفته دیگه میرم سونو. فکر کنم وزنش هم خوب بوده برای شما. الهی شکر و انشالله به سلامتی دنیا بیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@لی_لا1     لیلا جون عزیزم پاشاجون گفتن واکسن کزاز  هیچ تداخلی با انوکسا نداره &nbs ...

مرسی عزیزم. لطف کردی خیلی. تو نت سرچ کردم اینطور نوشته بود واسه همین یه کم نگران شدم. مرسی خیالمو راحت کردی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من تو سیزده هفته رفتم. البته چون دوقلو بودم دکترم گفت دیرتر برو که بزرگ شن. شما ۱۲ بری اوکیه. ن ...

مرسی عزیزم .اخه جوری به من برنامه واسه قرص هام داده که هفته ده تمام میشه وارد یازده میشم .یعنی اگه بخوام دوازده هفته برم استرادیول و پروژسترون رو طبق هفته ۱۱ مصرف کنم ؟؟؟؟یه سوال دیگه وقتی سونو قلب رفتم بهم گفت ۶ هفته و دو روز .این یعنی وارد هفته هفتم شدم درسته؟؟؟

نمیدونم. دارم خل میشم دیگه. من اصلا اصلا آدم صبوری نیستم و از انتظار متنفرم. یعنی تو این دو هفته دار ...

آخ آخ آخ.. اگه بدونی این پروسه چی بر سر کم صبری من یکی آورده. الان میگم چقدر انتظار دوره انتقال راحت بود 😞

مرسی عزیزم .اخه جوری به من برنامه واسه قرص هام داده که هفته ده تمام میشه وارد یازده میشم .یعنی اگه ب ...

بله عزیزم یعنی تو هفته ۷ هستی. 

برای غربالت تاریخ نزد؟ پروژسترون که احتمالا طبق همونه. دارو داری به اندازه کافی؟ استرادیول چندتا مصرف میکنی؟ 

الان این ۱۱ هفته که میگی منظورت ده هفته و چند روزه؟ فکر کنم زود باشه ها. بازم اطلاع ندارم.

بله عزیزم یعنی تو هفته ۷ هستی.  برای غربالت تاریخ نزد؟ پروژسترون که احتمالا طبق همونه. دارو دا ...

۱۸ بهمن رفتم سونو قلب .گفت ۴ هفته دیگه بیا غربالگری و سونو .که میشم ده هفته و دو روز یعنی وارد ۱۱ هفته شدم .واسه شما سونو واژینال بود اینم ؟؟؟چه فرقی با سونو قلب داره ؟؟؟

منم حس میکنم اگه انتقال بدن مشکلی نداره باردار میشم.ما خداراشکر مشکل نازایی نداشتیم توخانواده یعنی د ...

مثبت شدن ک فقط به شرایط رحم و بدن زن مربوط نمیشه. کیفیت و ژنتیک جنین هم مهمه.

تازه کلا میکرو شانسیه و ممکنه با بدترین وضعیت، مثبت بشیم یا برعکس با بهترین وضعیت، مثبت نشیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای عزیزم من فردا به امید خدا انتقال دارم با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم. 

عزیزم انشالله که جواب مثبت میگیری و نی نی دار میشی برای هم دیگه دعا کنیم خدا بهتر اجابت میکنه منم فردا سونو دارم برای تخمک دعا کن تخمکام خوب باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
۱۸ بهمن رفتم سونو قلب .گفت ۴ هفته دیگه بیا غربالگری و سونو .که میشم ده هفته و دو روز یعنی وارد ۱۱ هف ...

نه عزیزم غربال‌ها همشون شکمی هستن. ضربان قلب و سایزش و ان تی و تیغه بینی و اینجور چیزها چک میشه که خدایی نکرده مشکل کروموزومی نداشته باشن. 

خوب اگه دکترت گفت به حرفش گوش بده. یا بذار مثلا ده هفته و ۵-۶ روز.