2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم MRI وقتی ضروری باشه انجام میدن جای نگرانی نداره گلم  با اشعه ایکس خیلی فرق داره نترس

واقعا عزیزم؟ یه هفته اس دارم میمیرم از درد از ترس MRI نمیتونم برم دکتر

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای همچین حرفی رو دقیقا زدبرات؟؟  قطعاخدانمیگذره بی وجدان. اینهمه پول میگیرن به درک سرت درد میک ...

آره بخدا نمیدونی بعدش چ اشکی ریختم 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم چرا انتقال  نداد؟میشه داروهاتو بگی کلا چه داروهایی برای انتقال بهت دادن؟

دارو نداشتم اصلا اینسری

دارو گیاهی مصرف کردم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

دوستان کسایی ک رفتن مرکز مام بگن تو اولین جلسه چ کارایی واسشون انجام دادن؟

من ۱۱ اسفند وقت دارم ازشهرستان میخام برم

میگم پروژسترون بزنم ک اون روز پریود باشم ک کارام زودتر پیش بره بهتر نیست؟

سلام فدات بشم ...الحمدلله خوبم گلی جون شما چطوری؟ نه فدات بشم نیستم ....پیعام دوستی میدم قبول کن ...

فدات شم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شوهر من انقدر میخونه درموردش دیگه گاهی کلافه ام میکنه همه اش هم مقاله علمی که باعث میشه استثن ...

شوهرمن کلا شوته اوندفعه قبل پانکچر زرشک پلو با زعفران درست کردم میگه نباید بخوری برا زن باردار بده میگم بابا منکه هنوز زن باردار نیستم.دیروز اون اقا میگفت چیزای ممنوع نباید خانمتون بخوره مثل زعفرون. میگه دیدی من گفتم میگمم بابا اون خانمش میخواد انتقال بده منکه هنوز به اونجا نرسیدم  

یا رب العالمین
واقعا عزیزم؟ یه هفته اس دارم میمیرم از درد از ترس MRI نمیتونم برم دکتر

عزیزم دکتر که واسه هر چیزی MRI نمی نویسه که عزیزم 

اول معاینه میکنه 

اصلا همین بارداری و تغییرات هورمونی علت اصلی هست نترس گلم

دوستان کسایی ک رفتن مرکز مام بگن تو اولین جلسه چ کارایی واسشون انجام دادن؟ من ۱۱ اسفند وقت دارم ازش ...

گلم روز اول که بری مام پروندتو بررسی میکنن و سونو اگه خودتم آمادگی داشته باشی میکنن و اگه آزمایشی لازم باشه نداشته باشی برات بنویسن و بعد هم  برای شروع میکرو بهت دارو میدن از روز اول پریودت شروع کنی. نه عزیزم پرژسترون نزن چون مام هفته اخر اسفندو جنین شناسیش تعطیله و عملها رو انجام نمیدن من خودم مریض اونجام و گفته بودن اگه تا سوم اسفند پریودت شدم داروهای انتقالمو شروع کنم شمام یازدهم برید کاراتون احتمالا میفته به بعد عید انشالله موفق باشید

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام . میگم ب نظرتون دکتر سعید اراسته دکتر خوبیه ؟ توی مرکز ابن سیناس .

سلام عزیزم بله دکتر خوبین من همسرم تحت نظر ایشونه آراسته و جنتی میگن از همشون بهتره. اولین بار کاوه سلطانی بود ولی خیلی بد بود اصلا خوشمون نیومد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم بله دکتر خوبین من همسرم تحت نظر ایشونه آراسته و جنتی میگن از همشون بهتره. اولین بار کاوه ...

مرسی . همسرمو امروز فرستادم گفته بودن سه تا ۵ روز رو اگه رعایت کردی آزمایش بده . امروز عصر جواب آماده میشه دکتر اراسته اونجاست امروز . گفتم از شما بپرسم . ممنونم عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست .