2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
اسم امپول دقیق یادم نیست تموم شد انداختم دور حالا از شوهرم میپرسم اگه یادش باشه بهت میگم مگه چند مدل ...

نمیدونم مهگل .من تهران داروها رو نگرفتم الانم نگرانم نکنه اشتباه داده باشن.ممنون خواهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم وقتي ازمايش دقيق بوده اونم تو ابن سيناچرا گفته دوباره تكرار بشه مكه اينكه اون جيزي كه كفت ...

سلام گلی . والا اینجا یه خانومی گفتش ک همسرم ژل ضد عفونی قبلش به دستاش زده ک تمیز باشه . از همسرم که پرسیدم گفت منم زدم ولی دیگه دستم خشک بوده ببخشید بعد آزمایش دادم . ولی فکر کنم اون ژل بی تاثیر نبوده . دکترش گفت که اینسری آزمایش ژنتیک اسپرم باید بدی . ولی نگفت کی بیا 

فقط گفت ۳ تا 5 روز رو رعایت کن 

ب نظرت فردا بفرستمش ؟چهار شنبه آزمایش داده

خدای من خدای معجزه هاست . 
تو بودی گفتی دکتر به شوهرم دارو نداده؟  سر خود گرفتی براش بزنی؟

نه اینجوری .ازمایش اسپرم قبل اینکه بیایم داده بود همسرم نگاه کرد همین امپولو نوشت بعد جواب dfi بردم پیششون نسخه دیگه ای نوشت که امپول ها توش نبود .

سلام عزيزم انتقال  چند روز بعد پريوديه؟

سلام گلم تو هر بدنی متفاوته روزش بستگی به شرایط ضخامت آندو تو اون سیکل داره من مثلا سری قبل که انتقال داده بودم روز هفدهم پریودم بود

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها من رفتم دکتر چندتا آزمایش نوشت مثل تیرویید و .... و اینکه دو هفته دیگه برم سونو انشاالله 

گفت برو ببینیم یک قلو یا دوقلو و...

دو هفته دیگه برم سونو قلبش هم معلوم میشه؟

تو نی نی سایت خوندم اکثرا انگار وقتی بتا بالا بود دختر بود، وقتی پایین پسر. انگار تقریبا درسته ها & ...

اتفاقا منم امروز از دکتر پرسیدم🙃

گفت هیچ ارتباطی بین جنسیت جنین و تهوع و میزان بتا نیست 🙂🙂🙂