2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست

خوشبحالت ایشالا که این دردو نداشته باشی امپول دور نافیم اسمش سینافکت که قبلا ۵۰ واحد میزدم الان دکتر کمش کرده ۳۰ واحد میزنم یعنی دردش غیرقابل تحمل شده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گیسو جون من از دیروز که این امپول دور نافی میزنم از درد دارم میمیرم اصلا این دردارو نداشتم هیچی نمیف ...

زینبی بابا را تگ کن بپرس از بقیه هم بپرس اکثرا تجربه دارن. بعضی دردهارامیگن طبیعیه ولی شما که پیشنهاد اهدایی دادن احتمالا  تخمکات خیلی زیاد هم نیس که هایپر شده باشی

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی که میزنی درد میکنه یا تخمدان هات؟

نه جایی که میزنه وقتی داره مواد خالی میکنه اتیش میگیرم از درد بیچاره اینقدم یواش میزنه ولی بی فایده س

من بلد نیستم اینجا چطوری تک میکنن

نه جایی که میزنه وقتی داره مواد خالی میکنه اتیش میگیرم از درد بیچاره اینقدم یواش میزنه ولی بی فایده ...

منم سينافكت ميزنم يكمي سوزش داره بعدش شما خودت تزريق نميكني؟

خداياشكرت....❤️ 
دوستان میشه لطفا نظرتون رو بگین بهم دکتر به من گفته باید این هفته بچه ام رو سقط کنم و بهم قرص سایتو ...

عزیزم متاسفم . دردش سخت هست اما قابل تحمله و برای نیم تا یک ساعته . مابقیش خیلی زیاد نیست

نه جایی که میزنه وقتی داره مواد خالی میکنه اتیش میگیرم از درد بیچاره اینقدم یواش میزنه ولی بی فایده ...

من تو شکمه خودم میزنم اروم خالی میکنم پرگووریس هست فقط یذره میسوزه بعدش سفت هم نشده نمیدونم بقیه با این امپول چجورن

یا رب العالمین
منم سينافكت ميزنم يكمي سوزش داره بعدش شما خودت تزريق نميكني؟

واسه من از یکمی خیلی گذشته 😔😔نه خودم خیلی ترسوام حتی اون امپول خودکاریام میبرم درمونگاه تزریق میکنم😁😁

من تو شکمه خودم میزنم اروم خالی میکنم پرگووریس هست فقط یذره میسوزه بعدش سفت هم نشده نمیدونم بقیه با ...

افرین به شماها چطوری بلدین من از این عرضه ها ندارم 

نمیدونم اعصابم‌خورده از این وضعیت نمیدونم حساسیته چیه خدا کنه زودتر خوب بشم 

عزیزم من از دوازده هفته سرفه ی شدید همراه با خلط و نفس تنگی گرفتم یعنی سرفه هام طوری بود که نمیتونستم بخوابم نشسته اونم فوقش سه ساعت  خوابم میبرد.. دکتر که رفتم مشخص شد آسم شدید گرفتم که با دوتا اسپری حل شد مشکلم. میخوام بگم من با اون همه سرفه شدید و نفس تنگی نی نیم هیچیش نشد خدا رو شکر برا شما هم چیزی نمیشه ان شاالله.ولی پیگیر باش حتما و بنظرم اگه خیلی اذیتی حتما پیش متخصص ریه برو. من مشکلم رو فقط متخصص ریه تونست تشخیص بده و داروی درست رو تجویز کنه برام

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت