2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044742 بازدید | 684407 پست
خیلی از دکترا اصلا تا مریض میبینن بدون اینکه بدونن چشه میگن باید عمل شی. من برای همین درموئیدم پیش ...

نمیدونم والا . دکتر آصف جاه فقط هزینه بیمارستان نمیگیره . البته الان نمیدونم به چه صورته چون ویزیت نمیکنه و .... ولی اون زمان که من رفتم پیشش وقتی به این نتیجه رسیدیم که جراحی کنیم گفت برین از منشی وقت بگیرین منشی هم اول شماره حساب داد پولو واریز کردیم بعد وقت عمل داد!!! این داستان ها هم هست البته نمیدونم همچنان هست یا نه

نمیدونم والا . دکتر آصف جاه فقط هزینه بیمارستان نمیگیره . البته الان نمیدونم به چه صورته چون ویزیت ن ...

من برام هزینه اش مهم نیست گلم. منظورم این بود که اینا جفتشون فک کنم یه اندازه دستمزد میگیرن و اون چیزی که برام مهمه تخصصشونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میشه لطفا نظرتون رو بگین بهم

دکتر به من گفته باید این هفته بچه ام رو سقط کنم و بهم قرص سایتوتک داده

من خیلی از دردهاش وحشت دارم میدونم که قابل تحمله ولی برام مثل یه فوبیا هست... میخوام بهش بگم من رو کورتاژ کنه با بیهوشی و همزمان هیستروسکوپی هم انجام بده

چون بهر حال گفته قبل از انتقال بعدی باید هیستروسکوپی کنم...

لطفا تجربیاتتون رو بگین اگر انجام دادین کدوم بهتر بوده و بدیها یا خوبیهاش چی بوده... 

مرسی از لطفتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
در چ حد بوده سرفتون من شکمم درد گرفته دکترم رفتم دیفن هیدرامین داده خیلی میترسم همش میگم من مادر خوب ...

نه انقدر نیست برای من 

چرا الکی به خودت برچسب خوب نبودن می زنی سیستم خانم ها تو بارداری بهم میریزه بخاطر تغییر هورمونه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واو     خیلی خیلی ممنون    

خواهش میکنم بیین حتما پیگیر شو اگه آصف جاه میاد ارزششو داره حتی یه سالم بمونی و بری پیشش انشالله که بیاد و کارتو راه بندازه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم فقط یه تخمدانش مشکل داشت ولی چون مجردی خیلی زود تن به عمل نده این تخمک فریز کردن هم من که ...

مرسی دوستم، خیلی حس خوبی بهم داد که حسمو میفهمی. ببین من کیستم 5 سانت و خرده ای هستش. توی نت سرچ کردم اغلب ایرانیا میگن بالای 5 سانت باید عمل شه، خارجیا میگن 7 سانت.
بعد ببین من اولین سونویی که چند سال پیش دادم نوشته بود سه سانته، دکتره بهم گفت درموئید با دارو خوب نمیشه ولی بیا دو ورق جلوگیری بخور بعد برو ام آر آی. رفتم ام آر آی نوشت 1 سانت. الان از صد تا دکتر و سونوگرافی که رفتم پرسیدم و گفتم که یا این به دارو جواب داده یا سونوگرافی داره اندازه رو زیادی اعلام میکنه. هیچ کس هیچ جوابی بهم نمیده،و حتی قرص هم بهم نمیدن. یه دکتر درست حسابی میخوام که بپرسم خب اگه قرص نمیدی چرا نمیدی؟ خطر داره شاید.
میترسم از عملش و تصمیم داشتم نگهش دارم تا بعد از ازدواجم. حداقل یکی دو سال نگه دارم و اگه خدایی نکرده  ازدواج نکردم بعد.
ولی هی بهم میگن هرچقدر بزرگتر بشه عملش سخت تره و موقع عمل به تخمدان صدمه  ی بیشتری میخوره. به دکترا میگم عمل نکنم چی میشه میگن یهو تخوانت پیچ میخوره ممکنه از دستش بدی. خو تو که همین الانشم میگی ممکنه عمل هم بکنم تخمدانمو در بیاری.
بعد میگم خب دکتر چیکار کنم پیچ نخوره، سه تا دکتر تا به حال بهم گفتن درموئید با این سایز پیچ نمیخوره. بعد همونا گیر میدن بیا عمل کن و میترسوننم.
راستش من الان واقعا شرایط محیطیمم برای عمل مناسب نیست. وقتی به یه دکتر گفتم چند ماه صبر کنم گفت ریسکش با خودته!

اصلا موندم. هی میگم خدایا خودت اقلا شرایطمو جفت و جور کن زودتر ازدواج کنم که بتونم تصمیم بگیرم. برام دعا کن دوستم اگه لایق دونستی   
دنبال بهترین دکترای خوب هستم، ازشون وقت میگیرم، ولی دلم رضا نیست برم عمل. میترسم. مگه اینکه طرف قبول کنه که من امضا نکنم که تخمدانو توی شرایط حساس عمل در بیاره.

تازه، دوستم من یه نگرانی دیگه هم داشتم که این چند وقت از بس پیش هر دکتری رفتم گفته درموئید باید عمل شه دیگه به اون نگرانیم فکر نکردم. اونم اینه که اصلا گیریم تخمدونمم سالم بمونه، شاید طرفم یا خانواده اش همین نگرانی براشون پیش بیاد که نکنه دختری که تخمدونشو عمل کرده مشکل داشته باشه.

دکتر الماسی میگفتن حتی بهترین عمل تخمدان هم باز ذخیره ی تخمدانو کمتر از چیزی که هست میکنه.

مرسی گلم ولی من شش روز خوردم و قطع کردم اگه تا دو روز دیگه پریود نشم به انتقال این ماه نمیرسم خیلی ن ...

ایشالله تا فردا یا نهایت پسفردا میشی عزیزم، نگران نباش

این عید و تعطیلی مراکز واسه ماها یه معضل بزرگ شده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ایشالله تا فردا یا نهایت پسفردا میشی عزیزم، نگران نباش این عید و تعطیلی مراکز واسه ماها یه معضل بزر ...

آره واقعا کم خودمون انتظار میکشیم باید این تعطیلیام بیاد وسط برامون. مرسی گلم از انرژی خوبت دیگه توکل بخدا بازم ممنونتم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خدا نکنه عزیزم. دشمنت شرمنده گلم این چه حرفیه خوبه که همو داریم و همدردیم و این خودش یه مرحم واسه زخ ...

الهی عزیزم اره راست میگی خیلی خوبه شماهاهستید خداروشکر. خدابرادرتو بیامرزه حالاعلاوه برمیکرو واسه خودتم مضرره. خوب میکنی نخور. منم خودموببینم باچی سرگرم میکنم تنهاکارم خریده خرید وخرید... دیگه خونه جانیست