2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
مهربون‌جون‌سیکل‌انتقالی؟داورهات‌چین؟، خونریزیت‌زیاده؟یادرحدلکه‌بینی؟ کاش‌به‌دکترت‌زنگ‌میزدی‌میگفتی

سلام عزیزم اره توسیکل انتقال هستم, والا فعلادرحدیه که قرمزه وتاحدی پد کثیف میشه. دیگه امروز نیستش موندهمون شنبه برم ویزیتش. یعنی خطریه??, داروهام یکی تقویتی ها واسترادیول روزی سه تا ویکی سیلدنافیل بصورت شیاف واژن میزارم

منم سیکل قبل قشنگ تا روز ۹ پریود بودم نمیدونم،انشالله بالا میره عزیزم حالا به دکترت بگو ایندفعه که ...

چشم عزیزم اینباربهشون میگم استرادیول خارجی ویکیم گفتن پچ استرادیول.  شما ضخامتت بالارفت یانه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرق نداره عزیزم....مال من نه با ایرانی ضخامت  بالا میرفت نه با خارحیش تازه خارجیش نفخ و نفس تنگ ...

وای واقعا؟ پس چطور بالابردی؟ پیاده روی هم شروع کردم من هروز میرم. 

هنوزمسئله پریودمه که قصدتمومی نداره

آره واقعا تا نخواد نميشه، من نميتونم بخونم پري اومد، حتما لياقتش رو داري عزيزم♥️ خيلي التماس دعا😘😘

عزیزم انشالله سال دیگه میخونی حتما دعات میکنم قربونت برم. انشالله که همگی مامان میشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم. مشکلی با رفتن اکو ندارم فقط نگران شدم که گفت ریسک اش برای بچه های ای وی اف کمی بالاست. & ...

من با سونوی آنومالی رفتم عزیزم. اصلا جای نگرانی نیست خیالت راحت. مرکز مام پیش دکتر حسام دانش آموز رفتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم کار خوبی کردی خداروشکر حالت خوبه انشالله به زودی زود قسمتت میشه

انشاالله عزيزم با دعاهاي شما 😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انشالله سال دیگه میخونی حتما دعات میکنم قربونت برم. انشالله که همگی مامان میشیم

انشاالله عزيزم🌸

حاجت روا بشي گلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام لیلا جون ممنونم عزیزم خوبم خداروشکر ...به من گفته بین ۳۱تا۳۲هفته برم ...درسته گرمی رو کم کم بای ...

راستش انقد دکترم میگه اگه پروتئین نخوری بچه ات ریز میشه و پشیمون میشی که حساس شدم. شدم مثل شادن جون که دکترش هی شکمش رو اندازه میزنه حساسش کرده. من که عاشق گوشت قرمز بودم الان فرار میکنم ازش. دیگه شما که از قبل هم خوشت نمیومد. انشالله که بچه هامون صحیح و سلامت به دنیا بیان خیالمون یه کم راحت شه و اونایی که منتظر نی نی هستن به زودی دلشون شاد شاد شه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منظورت گرده لقاح نخل هست؟مگه اون مال اقایون نیست؟....میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی عزیزم ؟

باشه گلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام. ایشالا که همگی خوب باشید یک سوال. من ۱۴ هفته ام و دکتر بهم گفت که حتما باید اکوی قلب جنین بک ...

عزیزم من نظر چند تا از پزشک های فوق تخصص قلب اطفال و رادیولوژی رو پرسیدم. خیلی ها اعتقاد دارن برای IVF باید رفت اکوی قلب جنین. یا در مورد کیس خودم هم گفتن دوقلویی در شرایط ایده آل باید اکو بره. خلاصه نگران نشو. بعضی پزشک ها حساسیت بیشتری دارن. بعضی ها آرامش بیشتر  

سلام عزیزم منم با لطف خدا با میکرو باردارم الان و هفته ۱۶هستم دکتر برا من فقط سونو آنکالی نوشته برا ...

غربال اول سلفری یا آمنیو نداده بودین؟ معمولا وقتی این دو تا آزمایش رو میدن دیگه آزمایش خون دیگه ای ندارن.

کلا نظر دکترها یکم تو این موارد با هم فرق داره. حساس نشین. ایشالله تا جایی که میشه نیاز به تست نداشته باشین. من که پدرم در اومد از نگرانی این آزمایش و اون سونو...

ولی من ذخیرم عالیه.۸ماه اقدام بودم همش شوهرم بهم گفت نازا.خانوادشم.دیگ خودمم برام جاافتاده بودک مشکل ...

وای خدا منو ببخشه عزیزم بلند خندیدم با جمله ت..م نداره   

راستش یکم دلم هم خنک شد که به تو اون حرف رو زده بود، تو هم بامزه نوشتی.. ایشالله به راحتی جواب میگیری عزیزدلم. خنده آوردی به لبهام، خدا به خواسته ات برسونتت انشالله