2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عمق رحم‌برا چی اندازه گیری میشه؟ برا انتقال جنین این‌کار رو میکنن فکر کنم. وقتی نخوان با سونو انتقال ...

اره عزیزم. ولی دکتر اصلیم نبود دکتر مرکز گرفت روز اول پریودی به بدترین شکل ممکن برام انجام داد داغون شدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

وااااای خدارو شکر. تبریییییییییییییییییییییک

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امین .بله دوستان گفتن .بدبختی وسواس فکری دارم الکی خودمو اذیت میکنم.الهی به حق پنج تن خدا همه مون رو ...

قربون اون دل مهربون و پاکت برم ....مطمینم که فاطمه زهرا شفاعت همه مون رو میکنه عزیز دلم ....انشالله که حاجت رواشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قربونت برم عزیزم ممنونم از دعاتون  انشاالله صد برابر انرژی مثبتتون به خودتون برگرده ❤️

فدات بشم عزیز دلم ....صدات کردم تو تاپیک ☺☺☺☺بیا که بچه ها منتطرن مامان خانوم.....خدارو صدهزار مرتبه شکر ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
راستي عزيزم علائم هم داري؟ لكه بيني نداشتي؟

علایم فقط دل درد پریودی اونم نه دایم هر از گاهی 

البته من هنوز آز ندادم توکل به خدا انشاالله که اونم مثبت باشه

یه جایی تو نی نی سایت یه چیز قشنگ خوندم که آدم تا قبل از مثبت شدن علایم نداره از زمانی که بتا میره بالا و آزمایش مثبت میشه بارداره و باید منتظر علایم باشه👌

مرسی جواب دادی خانومی .بله دوستان گفتن .من یکم وسواس فکری دارم برا همین اذیت میشم هربار دوش میگیرم غ ...

نه اصلا خودتو اذیت نکن. هوام سرده مریض میشی خدای نکرده. اره با اونم میشه خوند فقط دستت ب خط قران یا تو حدیث کسا به اسم چهارده معصوم نخوره مشکلی نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ساقی جان چطوری باید بیام نمیدونم

فدات شم بیا تو تاپیک من ....'کیا ارزو دارن مامان شن بیایم برای هم دعا کنیم .....'......رو کاربریم بیا بعد تاپیکام معلوم میشه رو اون تاپیک که گفتم بیا .....البته صدات کردم میتونی هم بری رو اعلانات خودت از اونجا بیای 

اره چاره ای ندارم تهران زیاد رفتم بعد دیدم چندنفر از خانم دکتر دارن تعریف میکنن گفتم دیگه بیام خودش ...

پیش کدوم دکترمیای رشت عزیزم؟والاماارزوداشتیم دکترای تهران رشت بودن،اولین باره همچین چیزی شنیدم خواهر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزيزم پروژسترون ميدن كه پريود نشي و انقباضات رحم كم بشه، من ٥ روز بعد از پانكچر انتقال دادم، شما انت ...

پس من فکر کردم پروژسترون میزنن که رودتر بشه!

نه برای من فریزه دکتر گفت پری شدی بیا

حالا منم منتظر اینم نمیاد 🤭

سینه و تخمدان ها هم درد میکنه 

سلام دوستان. من امروز روز اول پریودم رفتم مرکز اندازه گیری عمق رحم کردن برام. همونجا رو تخت فشارم اف ...

یاخداااا،من تاحالاانجامش ندادم فقط شنیدم عمق رحم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود