2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیزدلم خوبیم الهی که نینی همه به سلامتی به دنیا بیاد ...اون روز اولی که اومدی ازخودت خبردادی و ...

خداروشکر،،،انشاالله عزیزم🙏

نمیدونم ولی فکر کنم جواب دادم آخه عجیبه ها🤔

سلام عزیزم خوبی؟لک بینیت قطع شد؟شما بی بی زدی؟🤦‍♀️

نه امروز ديگه لك قهوه اي ديدم، صبح آمپول پروژسترون زدم، ظهر هم شياف گذاشتم. فردا برم آزمايش ببينم چه خبره😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه امروز ديگه لك قهوه اي ديدم، صبح آمپول پروژسترون زدم، ظهر هم شياف گذاشتم. فردا برم آزمايش ببينم چه ...

ان شاالله که برات خیر باشه

من یه تیکه از شکمم مدام حس کشیدگی داره. کلافه ام کرده😶😑

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان. من امروز روز اول پریودم رفتم مرکز اندازه گیری عمق رحم کردن برام. همونجا رو تخت فشارم اف ...

عزيزم روز اولت هم بوده شايد اينم باعث شده فشارت بيفته. من فقط يك بار خيلي درد داشت برام سونو واژينال، اونم مطب دكتر گل شيرازي رفته بودم. الان ديگه با دكتر خودم مشكلي ندارم. شايد هم همچين سونويي انجام نداده برام

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بی بی نزاشتی من جایه تو بودم الان گذاشته بودم

نه جرأت ندارم، انقد كه منفي ديدم😂 

عزيزم روز اولت هم بوده شايد اينم باعث شده فشارت بيفته. من فقط يك بار خيلي درد داشت برام سونو واژينال ...

مرسی گلم جواب دادی. شاید. سونوش درد نداشت ولی عمق رحم به حدی اذیت شدم رو تخت که فشارم افتاد بعدشم قشنگ سه بار معذرت میخوام بالا آوردم. حالا هرچی میگردم چیزی در موردش پیدا نمیکنم تو نت که به درد بخور باشه بفهمم دقیقا برای چی این کار انجام میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شاالله که برات خیر باشه من یه تیکه از شکمم مدام حس کشیدگی داره. کلافه ام کرده😶😑

توكل بخدا

من ديشب خيلي رحمم ميگرفت و ول ميكرد، صبح قشنگ منتظر بودم پريود بشم، مامانم خيلي اميد داره بنده خدا، هرچي ميگم، ميگه علائمشه😂 فك ميكنه طبيعي اقدام كرديم 

انشاالله شما هم از علائمشه عزيزم😍

توكل بخدا من ديشب خيلي رحمم ميگرفت و ول ميكرد، صبح قشنگ منتظر بودم پريود بشم، مامانم خيلي اميد داره ...

آخی. عزیزم

ن شاالله فردا خبر بارداریت رو بهش بدی خوشحال بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشالله این بار مثبتی مثبت بی اندیش کاشکی میزاشتی میومدی دل ما رو هم شاد میکردی 

انشاالله🤲🏻😘 انشاالله همه مثبت باشيم🌸 

آخی. عزیزم ن شاالله فردا خبر بارداریت رو بهش بدی خوشحال بشه

بهش ميگم مامان خدا كنه شب ليلة الرغائب خوشحالت كنم😊

شما راحت باش ما بجای شما استرس میکشیم 😂کاش لااقل یه بی بی زده بودی😂

😂😂😂 روز موعود نزديكه