2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلاااام عزیییزم. تبریک میگم❤ ان شاالله بارداری بدون دردسری داشته باشی😘

مرسی عزیزم ان شاء الله توهم مثبت بشی

امضاتو خ دوست دارم

ان شاء الله نتیجه میگیری

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیییزم چه دل مهربووونی😍 اخه خودمم یه نفر که بیبیش مثبت میشد یا ازمایشش کلی ذووق میکردم و امید می ...

کار خوبی کردی گلم آره واقعا دیدن اینکه یه نفر هم تو این راه موفق شد به بقیه امید و انگیزه میده.. الهی که صحیح و سالم بیاد یا بیان بغلتون وروجک های ناز نازی😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ممنونم بابت حرفهای خوبت. انشالله خدا کوچولوت رو حفظ کنه و به یه چشم به هم زدن صحیح و سالم بذ ...

ممنونم عزیزدلم ان شاءالله نینی های هممون صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون و چشم انتظارای نینی با اولاد سالم و صالح از چشم انتظاری دربیان 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
کار خوبی کردی گلم آره واقعا دیدن اینکه یه نفر هم تو این راه موفق شد به بقیه امید و انگیزه میده.. اله ...

الهی آمین🤲

🌸🌸🌸🌸

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیییزم چه دل مهربووونی😍 اخه خودمم یه نفر که بیبیش مثبت میشد یا ازمایشش کلی ذووق میکردم و امید می ...

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم خداروهزارمرتبه شکر.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم خداروهزارمرتبه شکر.

قربونت عزیزم

ممنون❤🌸

عزیز اینجا هممون به نوعی تو فکر و خیالیم. من سپردم به خدا تو هم بسپر. هرچی صلاح و مصلحته. فقط اینطور ...

دقیقا .منم سپردم دست خدا اما دروغ چرا بعضی وقتا بدجور میرم تو فکر  .ان شاء الله هر چی خیره برامون پیش بیاد 

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

تبريك ميگم عزيزم، خداروشكر. خيلي مراقب خودتو ني ني باش🌸🌸 براي منم دعا كن، پنج شنبه خوش خبر باشم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فکر نکنم فرقی کنه روز چندمه امپول میزنی؟من پرگوریس دارم رو شکم میزنم

من امپول سینافکت که دور نافیه  ۱۱ روزه که میزنم از امروز شروع کردم پی دی هوموگ که رو بازو میزنم و همچنین سینال که دور نافیه هم از امروز شروع کردم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من امپول سینافکت که دور نافیه  ۱۱ روزه که میزنم از امروز شروع کردم پی دی هوموگ که رو بازو میزنم ...

پي دي هوموگ عضلاني من ميزدم، دكترت گفت روي بازو؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان من 31سال دارم من روز دهم انتقال رفتم آز خون عدد بتا شد ۴/5با سه تا جنین که انتقال دادن ه ...

عزیزم چی شد آزمایشت رو تکرار کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن انشالله که صحیح و سالم بغلش میکنی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤