2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

نگرفته، اگه میگرفت بتا روز دهم حداقل باید 17میشد نه 4/5

لعنت به این دنیا باهمه بذیهاش

موندم چرا خدا به کسایی که بچه نمیخوان هی میده میرن سقط میکنه 

یکی هم مثل من در عرض دو روز هم بچه هاشو هم مامانشو از ذست میده

من موندم چرا نگرفته سری پیش دوتاشونم گرفت رحمه من هیچ مشکلی نداره با

فقط تو دلم میکم خدا تموم کن این زندگی رو دا بسه 

بخدا کم اوردم خدا بامن بازیش گرفته ظرفیت هیچی رو ندارم

والا منکه هنوز بارداریم معلوم نیست 😔😔😔 اگر جنین پیدا نشه باید کورتاژ کنم بعد برگردم 😔😔😔 دکتر ...

عزیزم شما هم ی سونو تخصصی برید نرید پیش دکتر سونو بیرون برید یجای مطمئن ک راحت تکلیفتونو مشخص کنند 

امیدت بخدا باشه عزیزم انشاالله نی نی پیشرفت میکنه و خبر مامان شدنتون را بهمون میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش من هفته پیش روز سه شنبه ک میشه ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو دکتر گفت فقط ساک حاملگی ه و ...

مبارکت باشه

خدارو شکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻

کاش منم جنین رو ببینم و قلبشو بشنوم😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام من ایندفعه رفتم دکترتهرانی  برام پرگووریس تجویز کرد روزی یدونه ازسوم سیکل بزنم.بنظر تاثیرش ...

سلام

اتفاقا میخاستم ازت بپرسم چیکار کردی

بعد پیامتو دیدم که گفتی قراره میلاد بری

بسلامتی عزیزم، انشالله سیکل خوبی برات باشه

پرگوریس عالیه. همه ی بچه ها اینجا تعریف پرگوریس و النوا رو دادن. خود دکتر تهرانی برات نوشت یا خودت پیشنهاد دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من روز  دوم پریود بودم لاهوتی مرکز مام گفت از همین امروز سینال اف و اچ ام جی رو شروع کن.. ولی ...

عزیزم حالا سونو نکرده مشکلی نداره  دفعه قبل هم ک دکتر از عدم وجود کیست مطمئنت کرده

اشکالی نداره نگران نباش ایندفعه بدون سونو دارو داده چند روز بعد سونو میکنه و و تعداد فولیکول را مشخص میکنه

نگرفته، اگه میگرفت بتا روز دهم حداقل باید 17میشد نه 4/5 لعنت به این دنیا باهمه بذیهاش موندم چرا خد ...

خدا رحمت کنه مادتونو روحشون شاد. نمیدونم حکمت کار خدا چیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم برات دعا میکنم انشااله که معجزه خدا شامل حالت بشه و دست پربرگردی..توکل به خدا کن گلم ..یعنی ...

مرسی عزیزم امیدوارم که بشه...

بله من وقتی امریکا بودم با واتس اپ مسیج دادم جواب داد

گفتم فلان روز میام مطب

البته حتی اگر وقت هم نگرفته باشی و سر ساعت ۲ بری مطب دکتر میبینه شما رو با یک کم معطلی

ببین این کار معطلیهای خودشو داره 

من مثلا یکماهه اومدم الان دو ماهه اینجام تکلیفمم روشن نشده هنوز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام اتفاقا میخاستم ازت بپرسم چیکار کردی بعد پیامتو دیدم که گفتی قراره میلاد بری بسلامتی عزیزم، ا ...

نه خودش گفت من گفتم دفعه قبل سینال داشتم یه ماماهاش گفت پرگوریس کمه اگه گیرت بیاد خیلی بهتره. به منشیش هم گفت زنگ بزن داروخونه ها اگه ندارن ننویسم خداراشکر گیر اومد.فعلا گفته روزی یدونه بزنم دهم سیکل دوباره سونوبشم.بنظرت روی کیفیت تخمک ها اثر داره یا تعدادشون؟من پرسیدم نمیشه دارویی بدی تعداد تخمک هازیاد بشه بهم گفت با توجه به شرایط شوهرت تخمک زیاد هم لازم نداری و پرگووریس برام نوشت

یا رب العالمین
سلام من ایندفعه رفتم دکترتهرانی  برام پرگووریس تجویز کرد روزی یدونه ازسوم سیکل بزنم.بنظر تاثیرش ...

انشالله نتیجه ی پانکچرت بهتر از قبل میشه. بخاطر اینکه تخمدان هات pco نیست، دکتر نباید فقط برات سینال مینوشت در کنارش نیاز ب هاش ام اجی داشتی.

ولی اینبار پرگوریس عالیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید خیلی طولانی شد و بازم ببخشید که سختیهایی که میدونم همتون کشیدید رو براتون یادآوری کردم .

حق داری ناراحت باشی

به خودت زمان بده... منم هربار داغون میشم 

بارها و بارها گفتم کاش بمیرم راحت شم... 😔

من رو هیچی جز به نمیتونه خوشحال کنه... ناشکر نیستم خدا رو شکر که سلامتیم و کلی نعمتهای دیگه داریم تو زندگی ولی الان خیلی بچه میخوام...

هربار فقط مرور زمان باعث میشه یک کم آروم بشم همین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت برم توکل بخدا. . ان شاالله با دعاهای شما. کم کم دارم تسترس میگیرم. درد یک طرفه دارم گاهی ک ...

سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددددت هم بدنم بی حاله. خیلی نگرانم. سرپا وایسادنی هم سرگیجه دارم. امکانش هس پریود بشم؟

بعد پانکچر پریودم 9 روز زودتر شروع شد . حالا کدوم تاریخ معتبره همین ک 9 روز زودتر بود یا قبلیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام اتفاقا میخاستم ازت بپرسم چیکار کردی بعد پیامتو دیدم که گفتی قراره میلاد بری بسلامتی عزیزم، ا ...

دکتر صالحی گفته ۵تا۷روش قبلش روز پانکچر را بهم بگید ولی من نمیدونم کی میشه میترسم یجور بشه خودش نباشه.یه بیمار دیگه تو مطب دیدم که شوهرایشون هم مثل من با سرنگ قراربود نمونه بگیرن تو بهشتی .میگفت یبار ۵سال پیش میکرو کرده مرکز مشتاق و دکتر صالحی خودش اونجا نمونه گرفت.شنیدی دکتر صالحی اونجا باشه؟اخه به ما گفت مرکز ناباروری نیستم

یا رب العالمین
ممنون عزیزم, والانمیدونم کی انتقال بدن, معمولاروز چندانتقال میدن؟ سری قبل تاروز16دارو دادن دیگه نشد ...

بستگی داره به ضخامت من یبار روز ۱۳ انتقال دادن یبار روز ۱۹

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددد ...

نگران پریودی نباش 

من امروز روز یازدهم انتقالم از روز اول درد پریودی داشتم 

به فال نیک بگیر قربونت 

انشاالله یک هفته دیگه خبر مامان شدنت رو میدی به حق این ماه عزیز🌹🌹🌹