2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چند روزه بی بی میزنم منفیه ،هم اینکه کلا اعصاب شدم من هم زمان با مرگ بچه ها ماماننممم مرد دیگه تنهای ...

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده.روحشون شاد.

توی انتقال جنین معمولا به دو چیز تاکید میشه:

۱.بی بی چک دقیق نیست

۲.آزمایش قبل از چهاردهم سیکل انتقال پاسخ درستی نمیده.

سعی کن به اعصابت مسلط باشی.چون این حس و حال برای جنینات سمه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اولین باره . گفت چهارشنبه بیا گفتم سه روز بعدش پریود میشم گفت اگه نیاز باشه دکتر میگه ۲ پریودی ب ...

اهاا فک نکنم نیا ی باشه ناشتا باشی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامان ماهک جون خوبی؟پسری خوبه؟تیکرتو دیدم کلی ذوق کردم یه هفته دیگه ان شاالله گل پسرت صحیح و سا ...

سلام عزیزم مرسی اتفاقا همتون به یادمین هنیشه مخصوصا قدیمیاا چون بیشتر میشناسمشون  

اره دیگه این شنبه نه شنبه دیگه زایمانمه برام دعا کنین همه چی خوب پیش بره و زردی نداشته باشه

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده.روحشون شاد. توی انتقال جنین معمولا به دو چیز تاکید میشه: ۱.بی بی چک ...

لیلی جون خیلی ناراحت شدم واقعا سخته ولی ادامه بده اگه میبینی اعصابت بهم ریخته یکم به خودت فرصت بده باز شروع کن 

پریودات منظمه این ماه چندم شدی والله منم اگه نشه این بار بدونه وقفه بعد عید مراکز باز بشه دوباره میر ...

اره منظمه جنين فريز نداري؟ايشاله اين بار مثبت بشه، جون واقعا دوباره از اول سيكل شروع يشه اين همه هزينه مبخواد شما تا اين مرحله كلا چقد هزينه كردين؟

مرسی عزیزم.درست میگی ولی هر کسی یه مشکلی تو زندگیش داره که متاسفانه اون براش میشه غول زندگیش. الانم ...

دقیقا انشالله که خیلی زود نتیجه میگیری فدات شم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا کسی جواب نمیده یعنی اینا تو دنیا فقط برای نن اتفاق افتاده😔😔

عزیزم خیلی متاسفم احتمالش کمه ولی خوب تو ادامه بده شاید مثبت شد برای خدا کاری نداره 

سلام عزیزم ببخشید میشه سوال من و لطفا جواب بدی من هفته پیش شب دوشنبه چند قطره خون دیدم روز بعدش سون ...

عزیزم بهت گفتند ی دونه شیاف اضافه کن  نکردی با اینحال لکه بینی تون کمتر شده

نگران نباش با اضافه کردن شیاف مشکلی پیش نمیاد  

ممکنه حتی ی خونریزی هم بخاطر هماتوم ببینی اصلا نگران نباش 

احتمالا ایندفعه برید سونو داخل اون ساک هم جنین دیده بشه

درسته.موافقم بات.ولی گاهی آدما نمیتونن با همه چی کنار بیان.این خیلی خوبه که شما این تصمیمات رو میتون ...

میفهممت. من هم راستش تخمک اهدایی رو تا الان باهاش نتونستم کنار بیام. اما این نظر شخصی منه.آدما باهم فرق دارن، شما ممکنه یه راه دیگه بتونه امیدوارترت کنه به این مسیر و اصلا تو همون راه به نتیجه برسی...

بنظرم بگرد و ببین تهش می خوای چکار کنی؟ اگر خدای نکرده نشه، چه هدفی چه راهی چه فکری میتونه بهت آرامش بده؟ آخرین راه حلت چی میتونه باشه؟ بهش فکر کن‌، جوری که هم خودتو تحت فشار نگذاری هم به یک نتیجه ی حداقل کلی برای خودت برسی. 

و مهمتر از همه اینا خدا بزرگه، چه من بزرگیشو  درک کنم چه نکنم، اونه که اگر بهش وصل بشیم و ازش بخوایم و ایمان داشته باشیم، مارو به خواسته قلبیمون میرسونه. از صمیم قلبم برای هممون آرزو می کنم خدا حکمتشو با خواسته ی دلمون یکی کنه.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈