2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم زیاد نمیخورم ولی هنوز نتونستم چیزای شیرین رو حذف کنم. سخته واقعا. ولی از اون نون جو نازک خشکا که ...

شمام اضافه وزن داری عزیزم؟ من که دیگه ازخودم ناامید شدم اصلا. 

شما این بار چند تا بود تخمات؟ پیامتوخوندم نوشته بودی کروناگرفته بودی

اولین بارت مگه نیست که می خوای بری مرکز؟ باز زنگ بزن ازشون بپرس که بدونی چیکار می خوان بکنن

سلام مامان ماهک جون خوبی؟پسری خوبه؟تیکرتو دیدم کلی ذوق کردم یه هفته دیگه ان شاالله گل پسرت صحیح و سالم بغلته.عزیزم سر زایمان منو یادت نره خیلییی محتاج دعام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شمام اضافه وزن داری عزیزم؟ من که دیگه ازخودم ناامید شدم اصلا.  شما این بار چند تا بود تخمات؟ پ ...

گلی جون چند کیلو کم کردی؟داری به مامان شدن نزدیک و نزدیکتر میشی😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام نازنین جون ممنونم همینطور نینیِ تو عزیزم انشالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی... مطمئنی به من پیا ...

سلام عزیزدلم خوبی؟نی نی خوبه؟چخبرا؟

بسلامتی زایمانت کیه؟

گلی جون چند کیلو کم کردی؟داری به مامان شدن نزدیک و نزدیکتر میشی😍

واییی سلام عزیزم دست رودلم نزار اصلاکم نمیتونم بکنم همش میخورم 2کیلو کلاکم کردم. پووف. فدایی داری مرسی بیادم بودی گل خانوم. ببخشید امروز روز7پریودم روزی 3تااسترادیول میخورم ویکیم شیاف میکنم اماپریودم هنوزبنظرت بازم ضخامت رشدنمیکنه؟؟ 

واییی سلام عزیزم دست رودلم نزار اصلاکم نمیتونم بکنم همش میخورم 2کیلو کلاکم کردم. پووف. فدایی داری مر ...

چرا عزیزم رشد نکنه بخودت انرژی منفی نده آب زیاد بخور یکی ازین بطری نوشابه خانواده ها اب پر کن از صبح تا شب تمومش کن روزی یک ساعت و نیم پیاده روی کن حتما این دفعه مامان میشی منم قصد دارم وزن کم کنم باید ۱۰ کیلو کم کنم

چرا عزیزم رشد نکنه بخودت انرژی منفی نده آب زیاد بخور یکی ازین بطری نوشابه خانواده ها اب پر کن از صبح ...

توکل بخدا, ازماه پیش حسابی چشمم ترسیده رشدنکرد.والله بقدری اب میخورم که نصف شبها چندبار بیدار میشم میرم سرویس بهداشتی. پیاده روی ام کمه متاسفانه بایدبیشترش کنم اونم بخاطر اوضاع خونمه همسرم خونس سرکارنمیره یک هفته ای بخاطر پاش. 

وای نگو کم کنم بیخیال همینحور ادامه بده بیشعورره خخخ معده ما تامیگیم لاغرکنیم بدتر میکنه