2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ببخشید میشه سوال من و لطفا جواب بدی من هفته پیش شب دوشنبه چند قطره خون دیدم روز بعدش سون ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین کاش یه مدت هپارین یا انوکسا نزنی تا قطع بشه لکه بینی، بعد چند روز که پاک بودی مجدد شروع کنی

آره گلم فعلا استرادیول رو قطع نکن

ولی حتما همسرتون رو بفرست حضوری اینا رو بپرسن، چون متخصص زنان باید جواب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ادویه جات هیچ مشکلی نداره  ولی سیاهدانه رو متوقف کن حتما

واقعا مشکلی نداره؟ من حواسم نبود ترشی تند خوردم بعدش دلم درد گرفته ترسیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ادویه جات هیچ مشکلی نداره  ولی سیاهدانه رو متوقف کن حتما

البته من انتقال دادما. روز 5 ام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واي عزيزم ايشاله گل پسرت رو بغل ميگيري  بعد انتقال استراحت مطلق گفتن باشي؟

نه گفت فقط سنگین بلند نکن اصلا به استراحت اعتقاد نداره میگه جنین میکروسکوپیه با این چیزا از جاش تکون نمیخوره

من مشکلم هیدروسالپنگ بودن لوله های رحم هست. مشکل دیگه ای نداشتم. هفت بار قبلی شیراز انجام دادم ولی ا ...

سلام عزیزم دوتا سوال داشتم شما هیدروسالپنکس یا لوله هاتوبرداشتی و اینکه هیدروسالپنکست تو عکس رنگی هم نشون داده شد یا فقط داخل سونو دیده شد

سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

من پریروز با بیهوشی انجام دادم. هیچی نفهمیدم. بعدشم کلی راه رفتم با شوهرم. خریدم رفتیم  

خدا بد نده ایشالله زودتر خوب بشن الان اصلا نباید اعصابتو خورد کنیا باید اماده بشی میخوای نی نی های ...

ممنون عزیزم. 

نه دیگه چه اعصاب خوردکنی دیگه هرچی خدابخوادوصلاح هرچی باشه, ممنون عزیزدلم ازهمدردیت ایشالله هممون مامان شیم خلاص شیم. 

فقط حیفم میادکه نتونستم لاغرکنم لامصب اصلاجلوی شکممونمیتونم بگیرم.     

دوستان سه هفته بعد از آزمایش بتای مثبت درivfرفتم سونوگرافی ساک حاملگی و زرده تشکیل شده ولی قلب هنوز نه. خیلی نگرانممممممم. گفت دوهفته دیگه برم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
ممنون عزیزم.  نه دیگه چه اعصاب خوردکنی دیگه هرچی خدابخوادوصلاح هرچی باشه, ممنون عزیزدلم ازهمدر ...

اشکال نداره عزیزم بعدا که نینی به دنیا اومد انقدر وقت داری که مامان مانکنی بشی، اصلا عجله نکن حتما صلاحت در این بوده

انشالله دیگه هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها من یه هفته نبودم صد صفحه پیام اضافه شده  

من عکس رنگی گرفتم. شوهرمم آز کامل با dfi. جواباشون اوکی بود. آز کاریوتایپ نسخه ندارم واسش. رو بیمه هست یا نه؟ بدون نسخه انجام نمیدن؟ اینم نرمال باشه فک کنم کلا مشکل از تخمک منه   

من تو ماه آذر کووید گرفته بودم. شبا تا ساعت سه اینا بیدار بودم, خوابمو به هم ریخته بود. آبم نمی خوردم. فقط دو سه لیوان دمنوش. به نظرتون این سری که تخمکام بد بوده, بیشتر به خاطر کاهش ترشح ملاتونین به دلیل نامنظمی خواب و آب نخوردن بوده؟

راستی شوهرم زالودرمانی رو شروع کرد. منم طب سوزنی و ماساژ و بادکش

ممنون عزیزم.  نه دیگه چه اعصاب خوردکنی دیگه هرچی خدابخوادوصلاح هرچی باشه, ممنون عزیزدلم ازهمدر ...

منم زیاد نمیخورم ولی هنوز نتونستم چیزای شیرین رو حذف کنم. سخته واقعا. ولی از اون نون جو نازک خشکا که کنجد سیاهدونه و مغز تخمه آفتابگردون داره گرفتم که خودمو عادت بدم به جای نون معمولی بخورم. برنجم سبوس دار میخوریم از تابستون 

الیت جان یه چیزی میخوام بگم تجربه خودمه من دی ۹۸ پانکچر کردم برای اولین بار ۱۳تا جنین گفتم تعیین جنس ...

الهی ک تنشاالله اینبار مثبت بشی ولی شما ک فرزند اولته چرا تعیین جنسیت میکنی؟؟بنظر من اولیو بذار هر چی شد

من ی دونه دختر دارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام‌عزیزم متاسفم‌منفی‌شدی..خیلی‌ناراحت‌شدم واقعا‌خیلی‌سخته😔😔‌من‌باردوم‌انتقال‌‌خودمونتونستم‌نگه ...

سلام عزیزم نباید روحیتو ببازی من خداروشکر خیلی پوست کلفتم چیکار کنم دیگ ...من بار دوم و اخرم بود اره تعیین جنسیت کردم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...