2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم از اون 17بار انتقال منفی چند بار ابن سینا بوده اخه گفتی قبلا ابن سینا میرفتی 

۳بار .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هنوز تهرانی ادرس محل کارشو بدم برو 😁

نه برگشتم واسه جمعه میام خدمتش میرسم پسره ی مغرور

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزيزم ديروز داروهامو هم نوشت كه ديگه تا ۹ سیکل نرم مرکز. راستی شما تا حالا واسه پانکچر اچ ام ج ...

اچ ام جی داشتم ولی لتروزول نه

ارزو جون مردمو زنده شدم فقط رو غيرتم موندم جيغ نزدم😭😭😭😭😭😭خانم صالحي منشي مطب ميگفت عجيب بود صد ...

انشالله این دردا برات بشه خاطره شیرین

نگفتن علت 7بار منفی ت چی بود>؟ ایمنی ؟ انعقادی؟ دکترت کیه؟کجا انتقال دادی

من مشکلم هیدروسالپنگ بودن لوله های رحم هست. مشکل دیگه ای نداشتم. هفت بار قبلی شیراز انجام دادم ولی اینبار  دکتر نصر در مرکز مام برام انتقال دادند.

ارزو جون مردمو زنده شدم فقط رو غيرتم موندم جيغ نزدم😭😭😭😭😭😭خانم صالحي منشي مطب ميگفت عجيب بود صد ...

عزيزم انشاالله ايندفعه نتيجه بگيري🌸 يه مسكن بخور، حال دلم رفت پيامتو خوندم😢 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان عزیز. من شنبه برای هشتمین بار انتقال جنین انجام دادم. از همگی خواهش میکنم برای من دعا کن ...

سلام عزیزم انشاالله  که  این بار نتیجه بگیرید منم برای بار هشتم میخوام انجام بدم میشه بگید دکترتون کیه وچه کارهایی انجام دادید این بار

آخه چه ربطی داره همین ظهیری بار دوازدهم و سیزدهم انتقالم برا من انتقال داد باردارم شدم دیگه.قاطی کرد ...

والاچی بگم خواهرجان،ایشالاهرچه زودترخدایه بچه سالم ب ماهابده دیگه ازدوادکترراحت شیم این تاپیک بیایم ازبچه داریوشب بیداریا بگیم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

یاخداااا،خراش داخل مطب دادی خواهر؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه گلم هنوز انتقال ندادم 

عزيزم شما براي پانكچر رفتين دارو بدن.،روز اول بريود رفتين سونو شدين ودارو دادن؟من الان ٨بهمن پريود شدم ٦ اسفند  احتمالا پريود ميشم همون روز  برم؟خب اخه بايد سونو بگيرن كه باتوجه به وضعيت هر شخص بهش دارو بدن