2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم من که هایپر شده بودم مرکز بهم گفت نباید توی این سیکل نزدیکی داشته باشی اما بعدش دیگه مشکل ...

سلام عزیزم ممنون. خیلی خوشحال شدم از خبر خوبت ودعای قشنگت 😘❤به دوستم میگم خوشحال میشه😊ان شالله بسلامتی این ماه های اخرم رد کنی و زایمان کنی🌺🌹

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سلام دوستان عزیز. من شنبه برای هشتمین بار انتقال جنین انجام دادم. از همگی خواهش میکنم برای من دعا کن ...

عزیزم، به امید خدا این بار دلت شاد میشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارچین جان خوبی؟ دوقلوهامون خوبن انشالا؟ چه کردی گلی

ممنونم عزیزم. شکر.. آمنیوسنتز شدم منتظر جوابم. 

راستش زیاد خوب نیستم. نمونه آمنیوتیک هر دو جنین کدر بود و نمیدونم چی. البته مسئول آزمایشگاه گفت ممکنه نشه ازش تست فلان گرفت اون وقت باید تست بهمان گرفت که هزینه اش برای هر قل حدود 6 تومنه، دکتر چیزی در موردش نگفت که این ابنرماله یا چیزی. حالا هزینه اش میگم فدای سرشون، اما در مورد اون کدر بودنه سرچ کردم و هر چی بدبختی بود آوار شد رو سرم   

دیگه روحیه ای برام نمونده....

دكتر عارفي  ابن سينا ميره؟ دكتر خوبيه؟

سلام عزیزم خوبی دیدم خیلی استرس داری 

ببین کسایی که می خوان تعیین جنسیت کنن بنظر من باید ذخیره تخمدانشون خوب باشه و اسپرم شوهر که تعداد جنین بره بالاوچون همیشه تعداد جنین دختر بیشتر تز پسره یکیم کاملا ریسک پذیر باشی تو این راه 

من خودم ابن سینا رفتم ۲۵ تخمک داشتم ۱۸ تا جنین شد که ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردم ۳تاش پسر بود اون ۸تارم همونطوری فریز کردیم من از ابن سینا راضی بودم فقط مرحله ژنتیکش چرت بود معطلمون کردن 

ایشالا نتیجه میگیری خیلی ریز شدن تو این قضیه اشتباهه فقط استرس زیاد میشه البته اینا همش نظر شخصیه منه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم اره حتما همین کارو میکنم ...از دیروز که سفالکسین میخورم سوزش دارم قبلش فقط تکرر داشتم ...ایشا ...

نازنین جون من عفونتم شدید بود با یه هفته سفالکسین خوردن خوب شدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
كدومشون بهترن ؟شما از لاهوتي راضي هستين؟

والا بگم معمولیه .. ی ماما دارن کنار دستشون و میگن اون مینویسه .. در کل ازش راضی م .. بد اخلاق نیست خوبه .. تعریف علیرضایی رم شنیدم چند سری رفتی پیشش؟ مشکلت چیه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من هر چی به دکترم گفتم گفت نیازی نیست. منم بعضی وقتا بچه خودشو انگار یه جا جمع میکنه. یه ورم برا چند ...

تا وقتی که درد و‌خونریزی نباشه فک‌ کنم این حالتا مشکلی نداشته باشه طبیعیه چون من تو سایت خیلی سرچ کردم تقریبا همه اینجورین حتی اطرافیانم که پرسیدم ما دیگه خیلی حساسیم ان شاالله بچه بعدی تجربه داریمدسر هر چی نگران نمیشیم

بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریض ...

من خودم ابن سینا رفتم فقط راستش شلوغیش اذیتم کرد و منصرف شدم. اما این مراکز ناباروری مثل ابن سینا یا رویان یا ... بهترین تجهیزات رو معمولا دارن. جنین شناس هاشونم تا جایی که میدونم خیلی حرفه ای هستن. عزیزم ابن سینا سالهاست شبکه چهار برنامه پایان ناباروری داره. اما به نظرم آدم باید ببینه با کدوم دکتر یا مرکز میتونه ارتباط بهتری بگیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم. شکر.. آمنیوسنتز شدم منتظر جوابم.  راستش زیاد خوب نیستم. نمونه آمنیوتیک هر دو جنی ...

دارچین جون عزیزم نبینم غصه دار باشی، ببین اگه قرار بود از رو کدری و شفافی نظر بدن که دیگه چرا بفرستن آزمایش؟ همونجا که نمونه میگیرن آب پاکی رو میریزن رو دستمون! دختر خوب چرا اون طفل معصوم ها و‌خودت رو شکنجه میکنی آخه. سه تا آیت الکرسی برای تو و نی نی هات میخونم انشالله هر سه تون در پناه خدا سلامت باشین. به خدا دنیا بیان به سلامتی میام دوتا گاز کوچولو از لپشون میگیرم که دوستمون رو انقد ترسوندن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی دیدم خیلی استرس داری  ببین کسایی که می خوان تعیین جنسیت کنن بنظر من باید ذخیره ...

مرسي مامان ماهك جان وراستشو بخواي  اي وي اف واقعا هم هزينه اش بالاست هم سخته براي من هم ميخوام تعيين جنسيت  كنم وتهران نيستم ميخوام مركز خوب با دكتر خوب برم نتيجه بگيرم  شما واقعا از دكترتون راضي بودين؟

والا بگم معمولیه .. ی ماما دارن کنار دستشون و میگن اون مینویسه .. در کل ازش راضی م .. بد اخلاق ...

يه بار كم كاري تيروييد داشتم عقب افتاد يه ماه الان ازمايش دادم خداروشكر كنترل شده، واسه تعيين جنسيت يه دختردارم

سلام عزیزم خوبی دیدم خیلی استرس داری  ببین کسایی که می خوان تعیین جنسیت کنن بنظر من باید ذخیره ...

يادمه شما انتقال اول يه جنين انتقال دادن منفي شددفعه بعد دوتا انتقال دادن به سلامتي باردار شدين يعني دوجنين بهتره؟