2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
من بیشتر پاهام یخ میکرد یعنی با اتو به زور گرمش میکردم

من هنوز لرزم ادامه داره و پاهام یخه یخه. تو سایتا میگن عوارض پروژسترونه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم استرادیول که روالش همینه کم کم قطع میشه. منم از هفته ۹ شد روزی دوتا هفته ۱۰ روزی یکی و هفته ۱۱ ...

ممنون عزیززززززم لطف کردی این قد کامل گفتی.مرسی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من شدید لرز افتاده جونم با پتو هم گرمم نمیشه. اینم از عوارض داروهاست؟

من که انتقال داده بودم اینطوری نشدم ولی ماهی که باردارشدم دقیقا وسط تابستون پاهام یخ میزد ولرزمیکردم ایشالا که خیره عزیزم 

بچه ها من شدید لرز افتاده جونم با پتو هم گرمم نمیشه. اینم از عوارض داروهاست؟

عزیزم منمم اینطوری بودم بعد انتقالم اصلا گرم نمیشدم ، به فال نیک بگیر

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سرت سلامت .تازه چاره دیگه ای نداریم ...استرس چی داری خواهر؟ همه چیو بسپار به خدا .هرچند خودمم عمل نم ...

آرزو جون منم داغونم از نظر روانی

امروز آمپول النوا زدم خدا نشوون نده هرچی عوارض توی دارو وجود داره به من وارد شده سینم و قلبم سنگینه سرگیجه و تهوع شدید

نمیدونم خدا کی میخواد منو ببینه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی گلم اره انتقال دادم عزیزم من همین یه دونه رو داشتم چهارروزه۱۶ سلولی وقتیم از فریز دراورد گفت رش ...

انشالله که خدا دستتو بگیره خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم دکتر طرازی ویزیتت کرد؟ یا نه اسمه دکتره چی بود 

سلام عزیزم طرازی مسافرت تشریف داشت دکتر سارا عجم ویزیتم کرد

نگران نباش آخر شبا همیشه جواب میاد

برا من نیومد امروز صبح زنگیدم تا بذارن توی سایت

خداروشکر منفی بود

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من امرزو ۱۲سیکلم بود آندومترم رو ۷ونیم بود

آزمایش دادم

L.H7.70 بود

پروژسترون۱.۲۸

برای اولین باره بدون هیچ دارویی آندومترم اینقد بوده

ولی دکترم انتقال نمیده میگ پروژسترونت بالاست

حالادوباره همین آزمایشارو نوشته فرداهم تکرارکنم

میشه بگی علتش چیه و چیکارکنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم برات سوره مریم خوندم ان شاءالله حاجت روا بشی گلم این سری

فدای‌توبشم‌خواهری

خیلی‌ممنونم

انشالله‌نی‌نی‌توصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
جواب ازمایشتو گرفتی ثمین جون 

آره عزیزم منفی بود

آرزو جون منم داغونم از نظر روانی امروز آمپول النوا زدم خدا نشوون نده هرچی عوارض توی دارو وجود داره ...

ثمین جان بخدا منم حال تورو دارم .امروز رفتم دکتر براهمسرم داروهاشو بنویسه نسخه .بخدا محل سگ بهم ندادن چرا چون نسخه دکتر دیگه بود .توخیابان نشستم گریه کردم .خدایا کی قراره منو ببینی ؟؟؟ ازیه طرف مشکل مالی ازیه طرف ‌....چی بگم خواهر .فقط میتونم بگم خدا خودش کمکت کنه