2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست
سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ...

ای جونم خدا حفظش کنه، آره میخواد از الان خوش هیکل و خوش تیپ باشه. دارم فکر میکنم به همسرت بگی، دیگه رهات نمیکنه و با خوراکی میوفته دنبالت 😄😄😄

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینبار بجای پرگووریس و سینال لتروزول داد.  لتروزول خوبه به نظرتون؟

لتروزل رو من نداشتم، نميدونم. بر اساس شرايط بدنت بهت ميده، به دكترت اعتماد كن عزيزم، استرس رو از خودت دور كن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خداروشکر که حسش میکنی. من ۳۳ هفته و ۳ روزم عزیزم. نه بابا من که استراحتم همچنان یکمی راه میرم فقط دی ...

نگران نباش عزیزم من که از ۱۸هفته این سفت شدنا رو دارم به دکترمم هفتع پیش گفتم که گاهی شکمم سفت میشه میگه اگه درد نداری و فاصلش نزدیک به هم نیس اشکال نداره اینا تمرینات رحمه برا زایمان اکثرا دارن ماهم که امپول میزنیم .من شبا موقع خاب اینجوری میشم .هفته ۳۱و ۳روز هستم ان شاالله ۳۵رو رد کنیم ی نفس راحت بکشیم خدا کمکمون کنه تا این جا که این همه نگران بودیم خدا بوده با ما فقط ما نگرانی الکی کشیدیم 

سلام دوستان روز 12انتقال جنینام هست تست خودکاری مدیکور زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت یعنی مثبته یا ن ...

عزززيييزم مباركه، من جرأت بيبي چك زدن ندارم، انشاالله كه آزمايشت هم مثبته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ...

عزیزم تنش سلامت من که زیاد نگران وزنش نیستم همین که به موقع به دنیا بیاد برام کافیه این ترس زایمان زود رس منو ول کنه فقط ارزوم اینه برج ۱۲رو هم تموم کنم 🤭🤭

سلام نازنین جون آخی عزیزم قدشم بهت گفت😍 به من که نگفتن فقط وزنش بود خداروشکر سنش منظم داره میره ب ...

اره قدشو هردفعه رفتم سونو گفتن حتی سونو قلب هم گفتن 😍😍😍😍اره منم زیاد برام مهم نیس چون دختر جاریم ۲کیلو و۶۰۰بودبدنیا اومد  ولی سریع وزن گرفت ...پسربزرگم ۳۴۵۰گرم بود حالا نمیدونم اینم چقدر وزن میگیره ....من هربار رفتم سونو دقیقا ۴روز جنین سنش باپریودیم کمتر بود ...یه خانومی قبل من سونومیشد ۳۴هفته بود وزن نینیش ۲۶۰۰بود اومدم خونه سونو پسربزرگم ودیدم ۳۴هفته ۲۱۵۶گرم بود که تو۳۴ هفته شده بود ۲۹۰۰گرم واسه این خیالم راحت شد که دقیقا هفته های اخر خوب وزن میگیرن 

ای جونم خدا حفظش کنه، آره میخواد از الان خوش هیکل و خوش تیپ باشه. دارم فکر میکنم به همسرت بگی، دیگه ...

اره اتفاقا همونجا بود دکترصدری گفت یکم بیشتر بهش برس شوهرم خندش گرفته بود 😂😂😂

آره عزيزم من سه تا جعبه رو با خودم ميبردم قاطي ميكردن، با همون آب مقطر داخل جعبه داروهارو قاطي ميكرد ...

خوب ۷تاداده سونوکه باید برم ۷روزبعدش.تفاوت پووریس و سینال چیه؟

من دفعه قبل ۶تاتخمک م خوب بود که ۳تاجنین شد بلاست نشدن گفتن بخاطر اسپرم بوده ایندفعه نمیدونم چجور بشه.یعنی پرگووریس کیفیت تخمک هم بالامیبره؟

یا رب العالمین
خوب ۷تاداده سونوکه باید برم ۷روزبعدش.تفاوت پووریس و سینال چیه؟ من دفعه قبل ۶تاتخمک م خوب بود که ۳تا ...

آره من اولين ديالوگي كه دكترم گفت اين بود كه ببين فرق دارو با دارو اينه هااااا، من ايندفعه ١٩ تا تخمك داشتم كه ١٨ تاش عالي بوده و ١١ تا جنين خوب شده بوده. من سري پيش فريز نداشتم چيزي، سه تا جنين شد فقط.

شكمت رو با روغن سياهدانه هم ماساژ بده هم براي جاي آمپولات خوبه و هم براي رحم و تخمدانت، سياهدانه عسل هم بخور.

لیلا جون برای شماقدشو زدن؟چنده  

قدش رو یادم نیست، اتفاقا شما قد رو گفتی یادم افتاد برم خونه سونوم رو ببینم چند زده. Crl هست دیگه آره؟

امیدوارم قدش به همسرم بره قیافه هم ترجیح میدم شبیه همسرم باشه. من خودم قدم 152,3 هست اخه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزيزم من سه تا جعبه رو با خودم ميبردم قاطي ميكردن، با همون آب مقطر داخل جعبه داروهارو قاطي ميكرد ...

با ۸تاتخمک هایپرشدی؟

من دفعه قبل که خیلی خوب بود اصلا نفهمیدم هیچ دردوایناهم نداشتم

یا رب العالمین
سلام دوستان روز 12انتقال جنینام هست تست خودکاری مدیکور زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت یعنی مثبته یا ن ...

سلام عزیزم من روز ۸ انتقالم هستم منم ۲ تا گرید bانتقال داد برام شما علائمی هم داشتی؟