2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خراش به نظرم خیلی تاثیر مثبت داره .منن روز دوم پری خراش دادم و ۱۴ پری انتقال ‌‌.میتونی انجام بده

عزیزم هزینه اش چقدر شد و اینکه از کی بگم بهشون که نوبت بدن مرکز مام رفتین شما؟؟

من میخوام PRP هم انجام بدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من بعد کورتاژ آندومترم داغون شده  الان پیش دکتر علیرضایی بودم گفت استرادیول خارجی بخورم فرورد ...

آره پيدا كردي حتما خارجي بخور 

ولي منم بعد كورتاژ آندومترم بهم ريخته بود چند تا پريود گذشت خودش خود به خود خوب شد. 

داروخانه دكتر قمي احتمال زياد الان بايد داشته باشه هميشه داشته شانس من بود نداشت ولي هميشه داره از اين گردا . من قبلا هم خوردم خيلي عالي بود من تير ماه گرفتم ١٠٠ ت بود. بازم تماس بگير بپرس. 

بيشتر داروهاي ناباروري رو داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز دلم.ایشالا....با دعای شما....اینقدر که جواب منفی دیدم دلم میلرزه. ثمین جون لازم نیست کار ...

نه عزیزم فقط توکل برخدا کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لی لا جون بتام ۲۱.۸ شده.آزمایشگاه میگه ما زیر ۲۰ رو منفی میگیم.باید تکرار کنم.این یعنی چی.....نمیدون ...

عزیزم انشالله که مثبته، دو روز دیگه همین آزمایشگاه تکرار کن. اما من جات بودم شاید فردا یه آزمایشگاه دیگه میرفتم. شاید اینجا اشتباه کرده باشه و خیلی بالاتر از این حرفا باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره پيدا كردي حتما خارجي بخور  ولي منم بعد كورتاژ آندومترم بهم ريخته بود چند تا پريود گذشت خود ...

باشه عزیزم حتما میپرسم

دستت درد نکنه

اگه برات ممکنه یکم ازونروزات میگی آندومترت چند بود

چند ماه اینجوری بودی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من بعد کورتاژ آندومترم داغون شده  الان پیش دکتر علیرضایی بودم گفت استرادیول خارجی بخورم فرورد ...

عزیزم داروخانه دکتر نازنین رحمانیان توی گاندی هم داره.زنگ بزن از اونجا هم قیمت بگیر.من دو سه هفته پیش گرفتم و متاسفانه قیمتش یادم نیست.اینم شمارشه

۸۸۸۷۴۹۲۳ و ۸۸۸۷۵۹۸۴

اون روز فیلم گذاشته بودن تو اینیستا ازمرکز مام‌.که نگاه میکنن اونجاهایی از رحم که سالم مونده جنین رو ...

خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای 

بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم

گفت ای بابا پس خیلی بهت فشار آوردیم که

باید فرصت بدیم

دارو داد وایه فروردین که برم سیکل انتقال اگه رشد نکرد کنسل میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم داروخانه دکتر نازنین رحمانیان توی گاندی هم داره.زنگ بزن از اونجا هم قیمت بگیر.من دو سه هفته پی ...

وای عزیزم یه دنیا ممنون حتما زنگ میزنم

خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای  بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم گفت ...

نیلو جون من پارسال یه سقط داشتم، بعدش تو آذر ماه هیسترو کردم که کورتاژ کرد برام، بعد اردیبهشت پیش دکتر نصر بودم 18 سیکلم آندومترم 5 بود گفت احتمالا کورتاژه کارت رو خراب کرده و دیواره رحمت رشد نمیکنه‌. بهم استرادیول خارجی داد، واسه سیکل بعد پانکچر و انتقال که خدا خواست و با پیاده روی و کوه و آب خوردن ضخامتم خودبخود درست شد و باردار شدم. اینارو گفتم که بدونی پزشک هرقدر هک حرفه ای، حرفش وحی نیست. یهو از جایی که فکرش رو نمیکنی چنان همه چی جور میشه که باورت نمیشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی ؟ شما انتقالت مثبت شد ؟ چکارایی انجام دادی ؟

من روز ۵ انتقالم. حدود ۱۱ روز دیگه بابت نتیجه باید صبر کنم. دعا کن مثبت بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نیلو جون من پارسال یه سقط داشتم، بعدش تو آذر ماه هیسترو کردم که کورتاژ کرد برام، بعد اردیبهشت پیش دک ...

عزیزم ممنون بابت دلگرمیت

امیدوارم واسه منم به مرور زمان بهتر شه

خسته شدم😭😭😭

کاش یه نشونه ای بیاد بفهمم زودتر. 😥

عزیزممم می فهمم چی میگی خیلی این ۱۴ روز سخت میگذره 

یاد روز میوفتم‌که بی بی چک زدم شوهرم‌خونه نبود اول صبج به خودم‌گفتم ببین اگه منفی شد اصلا ناراحت نشو زود داری میزنی بعد که بی بی و زدم دیدم وای سریع دوخط شد بعد گفتم به هیچکس نگو فعلا رفتم‌تو اتاق به دخترم‌گفتم ببین بی بی چکم‌مثبت شده نزاشتم‌از حرفم یه ربع بگدده 

ایشالا شمام‌ دلتون‌شاد میشه 😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود