2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون بتام ۲۱.۸ شده.آزمایشگاه میگه ما زیر ۲۰ رو منفی میگیم.باید تکرار کنم.این یعنی چی.....نمیدون ...

نگران نباش عزیزم 

احتمال زیاد دیر لانه گزینی کرده 

انشاالله با آزمایش مجدد خوشحال میشی

فردامیرم ولی داپلر ننوشته بیومتری ساده نوشته تازه دیدم فردا بگم ببینم  توخود سونو داپلر انجام م ...

ببین اگه انجام داد که داد اگه نداد بگو دکتر باز برات سونو بده والا دکتر من ۲۹ هفته سونو داد دید خوبه همه چی دیگم نداد خیلی دوست داشتم میرفتم ولی دیگه ولش کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین اگه انجام داد که داد اگه نداد بگو دکتر باز برات سونو بده والا دکتر من ۲۹ هفته سونو داد دید خوبه ...

اره اگه انجام نده نمیشه که باید دوباره برم ...چون واسه ۳۲هفته یه سونو داپلر نیازه واسه تعیین جای جفت وجنین 

عزیزم شاید استرس نتیجه انتقالتو داری... منم قبلنا یه روزایی به ناباروریم به سختیایی که کشیده بودمو ب ...

نميدونم عزيزم حالم خيلي اشوبه بي اختيار به چيزايي كه ناراحتم كردن حتي چندسال پيش فكر ميكنمو اشكام ميريزه همه ي زندگيمو انگار دارم مرور ميكنم لعنت به اين داروها😭خداكنه فقط تموم بشه نميدونم چيكار كنم واقعا

خداياشكرت....❤️ 
۳۶هفته باید  میرفتی که نه؟ دکتربه من گفته یدونم ۳۶مینویسه

ننوشت گفت نمی خواد ۴ اسفند گفت بیا ویزیت اخر و نامه برای بیمارستان 

دوشنبه ۳۷هفتم تموم میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

* گرفتن حاجت ( رسیدن به آرزوها)*

هر گاه اوّلین روزِ ماهِ قمری ، روزِ شنبه باشد ؛ هر کسی از شنبه ی اوّلِ ماه ، تا شنبه ی هفته ی بعد ، که ۷ روز می شود، سوره  حمد را بخواند ان شاء الله حاجتش برآورده می شود . این فرصت فقط یکبار در سال پیش    ٓ   .

ختمِ سوره ی حمد جهتِ دفعِ  بلا و دشمن ، و رسیدن به حاجات و خواسته ها  .

از روزِ شنبه ( اوّلِ ماهِ  به این ترتیب شروع کنید :

۱- شنبه 70 بار

۲- یکشنبه 60 بار

۳- دوشنبه 50 بار

۴-سه شنبه 40 بار

۵- چهارشنبه 30 بار

۶- پنج شنبه 20 بار

۷-  روز جمعه 10 بار

سوره ی حمد را بخوانید.

انشاء الله به مقصود می رسید.

خواندنِ آن بعد از نماز ها بهتر است .

"منبع : ختوم و اذکار ج 1 ص 119"

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ننوشت گفت نمی خواد ۴ اسفند گفت بیا ویزیت اخر و نامه برای بیمارستان  دوشنبه ۲۷ هفتم تموم میشه

لابد نیاز نبوده دیگه عزیزم ...به سلامتی ایشالا  شمانزدیک  زایمانته من دل تودلم نیس 😍

نمیدونم اصلا ازمایش ذخیره تخمدان ننوشت برام

وا مگه میشه.دکترتون کیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....