2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خدا خيرت بده، منم از صبح دارم تو نت ميگردم كه لك بايد داشته باشيم يا نه🙈 خودمم خسته شدم از بس دنبال ...

وااي دقيقا مثل من 🙈

خدا به دادمون برسه و به دلمون نگاه كنه و به اين همه زحمتي كه ميكشيم و اين همه اميد كه پا تو اين مسير سخت گذاشتيم. 

ان شالله كه مثبتي منم شنبه هفته بهد بايد آز بدم 

دقیقا عین من☺ اصلا نت گردی نکن که یه ذره هم به درد بخور نیست.. فقط باید به خدا توکل کرد و صبر کرد ان ...

مرسي مهربوووون😘😘🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااي دقيقا مثل من 🙈 خدا به دادمون برسه و به دلمون نگاه كنه و به اين همه زحمتي كه ميكشيم و اين همه ...

انشاالله🌸🌸 انشاالله شما هم نتيجه بگيري عزيزم😍 واقعا اينجا دلگرميه برام

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من اصلا لک لانه گزینی نداشتم و مثبت شد آزمایشم.خیلی ها لک میبینن .اصلا بدن با بدن متفاوته. دنبال علا ...

مرسي عزيزم از دلگرميت🌸🌸 انشاالله پنج شنبه خوش خبر بيام، دعام كن😍 

مباركت باشه عزيزم، انشاالله به سلامتي جوجه نازتو بغل كني♥️

مرسي عزيزم از دلگرميت🌸🌸 انشاالله پنج شنبه خوش خبر بيام، دعام كن😍  مباركت باشه عزيزم، انشاال ...

ممنون عزیزم .ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه با بچه های زیبا و سالم و صالح

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام گلم ، دیروز ظهر پریود شدم ، من فردا بعداظهر میرم برای سونوگرافی ، میشه روز سومم دیگه  برا ...

انشالله‌‌مثبت‌میشی‌عزیزم

فاطمه‌زهرا‌رو‌قسم‌میدم‌به‌حسن‌وحسینش‌انشالله‌مثبت‌بشی

ومامان‌دوتا‌نی‌نی‌نازبشی🙏🏻🙏🏻

عزیزم‌من‌براباردوم‌انتقال‌داده‌بودم..متاسفانه‌منفی‌شدم

من‌قبل‌انتقال‌کارخاصی‌نکردم..فقط‌گرمیجات‌میخوردم‌اونم

درحدکم..پیاده‌روی‌بکن‌کنارش‌زیادآب‌بخور‌بزارآندومترت

قشنگ‌بره‌بالا..داروهاتم‌بخور..فقط‌اگه‌کم‌‌خونی‌‌داری‌درمان‌کن

به‌نظرمن‌خیلی‌تاثیرداره...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
لی لا جون میوه هارو بایه خورده آب (بدون شکر)بزار آب پز بشه بخور.اینو امتحان کن شاید بتونی بخوری.چون ...

مرسی از راهنماییت لی لی جون. فردا آزمایش داری عزیزم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله،اهل تبریزم.من بیمارستان الزهرا میرم،خانم دکتر حکیمی

نشنیدم اسمشونو ان شاءالله که نتیجه میگیری گلم❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم ببخشید تو سیکل انتقال هم نزدیکی نباید باشه ؟

اگه تعیین جنسیت نباشی و انتقالت فریز باشه فک نمیکنن اشکال داشته باشه .ولی دکتر من گفت نداشته باش.شاید احتمال عفونت میداد البته من نه تعیین جنسیت بودم و نه انتقالم فرش بود نظر دکترم اینطوری بود.هنوزم منع هستم حال حالاها. با اینکه الان هفته هفتم هستم .دیگه ریسک نباید کرد.اینجور موارد بهتره دکتر خودت بر اساس شرایطت نظر بده عزیزم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام ببخشید من روزی یه دونه گونال اف با دوتا اچ ام جی میزنم زیر دلم گاهی درد میکنه امروز گفتم نزنم ف ...

خب چرا نزنی؟ تو سیکل که نمیتونی به دلخواه خودت داروها رو کم و زیاد کنی.حتما بزن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت