2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
من کلا غذام زیاد نبوده هیچوقت، الانم معمولیم. اما شوهرم دیگه با غذا میوفته دنبالم هی میگه اینو بخور، ...

لی لا جون میوه هارو بایه خورده آب (بدون شکر)بزار آب پز بشه بخور.اینو امتحان کن شاید بتونی بخوری.چون من همیشه مشکل گوارشی و معده درد دارم.وقتی عود میکنه دیگه هیچ چیز خامی رو نمیتونم بخورم.میوه هارو اینجور میکنم(کمپوت بدون شکر)میخورم خوبه و اذیت نمیشم.

@زینبی_بابا    سلام عزیزم خوبی؟ زینب جون من انتقال دادم مثبت شدم ، الان خیلی معده درد د ...

سلام 

ببخشید شما علائم داشتی؟

لکه بینی چه طور؟

من روز ۱۱ ام انتقالم(جنین ۳ روزه انتقال دادم)

و فردا موعد پریودمه دلدرد پریودی دارم ولی تاحالا لک ندیدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اونایی که انتقالشون مثبت شده لطفا راهنمایی کنن

من روز ۱۱ انتقالم

و فردا موعد پریودیمه

دلدردای پریودی دارم و یکم کمر درد 

تاحالا لک لانه گزینی هم ندیدم

اونایی که مثبت شدین، دلدرد پریودی داشتین؟ لکه هم دیدین یا نه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

دوستان اونایی که انتقالشون مثبت شده لطفا راهنمایی کنن من روز ۱۱ انتقالم و فردا موعد پریودیمه دلدر ...

نگران نباش عزیزم همشون طبیعیه من الان که ۸ هفتمه بازم از این دردا بعضی وقتا میاد سراغم

نه عزیزم دیدن و ندیدن لک اصلا ملاک نیست من خودم اصلا ندیدم به این جور چیزا فکر نکن چند روز هم تحمل کن برو آزمایش که ان شاءالله مامان شدی.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها دوستم ۷ هفته اس طبیعی باردار شده سه روزه انوکسا شروع کرده ب تجویز دکتر و امروز خونریزی با حجم ...

به نظر من از انوکسا هست چون منم اینجوری شدم و خون جاری قرمز ازم اومد خیلی ترسیدم ولی دکتر گفت بخاطر ضد انعقادیا اینجوری میشه برا بعضی افراد من هماتوم هم ندارم.از وقتی انوکسا و آسپرین رو قطع کردم خداروشکر دیگه خون ندیدم.بگو نگران نباشه ولی اگه خیلی ناراحته بره یه سونو بده خیالش راحت شه

نگران نباش عزیزم همشون طبیعیه من الان که ۸ هفتمه بازم از این دردا بعضی وقتا میاد سراغم نه عزیزم دید ...

مرسی عزیزم😍🙏دعا کن برام

نگران نباش عزیزم همشون طبیعیه من الان که ۸ هفتمه بازم از این دردا بعضی وقتا میاد سراغم نه عزیزم دید ...

خدا خيرت بده، منم از صبح دارم تو نت ميگردم كه لك بايد داشته باشيم يا نه🙈 خودمم خسته شدم از بس دنبال علائمم. امروز يكم نا اميد شده بودم، پنج شنبه آزمايش دارم، خيلي محتاج دعا هستم🤲🏻🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

عزیزم توی تایپیک هاتون دیدم تبریزی هستید،پیش کدوم دکتر آی وی اف کردید و کدوم مرکز ؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
خدا خيرت بده، منم از صبح دارم تو نت ميگردم كه لك بايد داشته باشيم يا نه🙈 خودمم خسته شدم از بس دنبال ...

دقیقا عین من☺ اصلا نت گردی نکن که یه ذره هم به درد بخور نیست.. فقط باید به خدا توکل کرد و صبر کرد ان شاالله که پایان صبرتون دلتون شاد بشه خیلی خیلی زود و بیای بگی آزمایشم مثبته😍

عزیزم توی تایپیک هاتون دیدم تبریزی هستید،پیش کدوم دکتر آی وی اف کردید و کدوم مرکز ؟

بله گلم تبریزی هستم پیش خانم دکتر پریسا موسی پور مرکز جهاد دانشگاهی 

شمام اهل تبریزین؟

خدا خيرت بده، منم از صبح دارم تو نت ميگردم كه لك بايد داشته باشيم يا نه🙈 خودمم خسته شدم از بس دنبال ...

من اصلا لک لانه گزینی نداشتم و مثبت شد آزمایشم.خیلی ها لک میبینن .اصلا بدن با بدن متفاوته. دنبال علائم نباش.توکل کن به خدا 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️