2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
سلام بچه ها من میخام جنین انتقال بدم امروز دومین روز پریودمه ده پریودم گفتن بیا کسی اطلاع داره دهم ک ...

برایه منم گفت ده یا نه پری بیا دیگه اون روز سنو کرد با توجه به زخامتت روزو بهت میگه  من کم بدنم به دارو جواب دادو دهروز بعدو برام نوشت فکر کنم همون یک باره سنو دیگه مستقیم انتقال

ببخشید شمام تعیین جنسیتی چند تا جنین داشتی؟چند تا جنس مورد نظرت بود پس فکر کنم تقریبا با هم انتقال بدیم انشالله دل همه ی منتظرها شاد بشه ما هم لابه لایه اونا😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قربون نی نیت😘 بلاست انتقال داده بودی مامانو جان؟ بلاست از کی معلوم میکنه؟ همون دو هفته؟

مرسی عزیزم محبت داری❤️

۴ روزه انتقال داده بودم. از روز ۹ و ۱۰ بی بی چک باید نشون بده البته اگر استرس نگیری. 

بعضیا هم مثل خودم بتاشون دیر میره بالا...

من آمپول hcg داشتم روز اول و سوم و ششم انتقال، از اول کلا مثبت نشون میداد نمیتونستم بفهمم واقعیه یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خیلی معذرت میخوام ببخشبدا روم نشد از دکتر بپرسم تو این دوره با عرض معذرت نزدیکی نباید دتشته باشیم؟خط ...

عزیزم دکتر من میگفت از تقریبا ۱۰ روز به پانکچر نزدیکی و ورزش نداشته باشیم میگفت تخمدانها بزرگ میشن ممکنه آسیب ببینن یا پیچ بخورن تو شکم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خیلی معذرت میخوام ببخشبدا روم نشد از دکتر بپرسم تو این دوره با عرض معذرت نزدیکی نباید دتشته باشیم؟خط ...

من از قبل پانکچر ممنوع بودم و هنوزم برام ممنوعه.یعنی حدود ۳ ماه و خورده ای شده تا الان. والا شش ساله که با نزدیکی کاری نکرده و ما مادر نشدیم حالا که خواست خدا و زور دارو و دکتر شدیم دیگه باید تحمل کنه 😜😜😜

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من از قبل پانکچر ممنوع بودم و هنوزم برام ممنوعه.یعنی حدود ۳ ماه و خورده ای شده تا الان. والا شش ساله ...

انشالله به سلامتی این روزا تموم میشه به امید خدا ماهم نفس راحت میکشیم والا همسرم گفت از دکتر بپرس هر کار کردم روم نشد بپرسم بازم ببخشید🥰

من از قبل پانکچر ممنوع بودم و هنوزم برام ممنوعه.یعنی حدود ۳ ماه و خورده ای شده تا الان. والا شش ساله ...

شما انتقالت فرش بود؟

دکتر من خیلی تاکید داشت قبل و بعد از پانکچر یا انتقال نزدیکی نداشته باشیم. اما اینجا که اومدم اصلا چیزی نگفتن من خودم رعایت می کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما انتقالت فرش بود؟ دکتر من خیلی تاکید داشت قبل و بعد از پانکچر یا انتقال نزدیکی نداشته باشیم ...

نه عزیزم من اواخر  آبان  پانکچر شدم بعدش نشد فرش انتقال بدم تا ۱۸ دی که انتقال دادم و خدا رو شکر مثبت شد

شما انتقالت فرش بود؟ دکتر من خیلی تاکید داشت قبل و بعد از پانکچر یا انتقال نزدیکی نداشته باشیم ...

من سونو قلب هم که رفتم به اصرار همسرم پرسیدم .دکتر گفت خطرناکه. اصلا نداشته باشین 

انشالله به سلامتی این روزا تموم میشه به امید خدا ماهم نفس راحت میکشیم والا همسرم گفت از دکتر بپرس هر ...

ان شاالله عزیزم.امید به خدا .چه اشکال داره سوال کنی .بلاخره یکی از آیتم های مهم زندگی زناشوییه. 

مرسی عزیزم محبت داری❤️ ۴ روزه انتقال داده بودم. از روز ۹ و ۱۰ بی بی چک باید نشون بده البته اگر استر ...

چه خوب. آدم تکلیفش رو میدونه

من امروز استراحت مطلق بودم پدرم درومد. همسرم حتی نمیذاره بخندم! میگه شکمت تکون میخوره!😝

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....