2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خداروشکر عزیزم  اگه اینطوره پس من هنوز ۶ هفته ودوروز نشدم گلم شما چند دی انتقال داشتی و جنینت ...

انگار زود رفتین شما.من ۱۸ دی انتقال دادم روز ۱۴ پری جنین سه روزه .استرس نداشته باش واست خوب نیست .خیلی زود ببینن جنین رو همون شش هفته است که اینم با سونو واژینال دید.انگار شما هنوز شش هفته هم نشدی زود رفتی.آزمایش دادی؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نگران نباش عزیزم.تا ۸ هفته جا داره .بهتر بود پیگیر میشدی برات آزمایش سی بی سی بنویسه و تیروئیدت ...

اخه جنین ک الان باید تشکیل شده باشه ولی جنین من هنوز تشکیل نشده یعنی هنوز جاداره

گلم دیروزتاحالا سرگیجه عجیبی دارم یعنی علتش چیه نکنه لخته چیزی رفته باشه تو رگهای مغزم 

اخه جنین ک الان باید تشکیل شده باشه ولی جنین من هنوز تشکیل نشده یعنی هنوز جاداره گلم دیروزتاحالا سر ...

چرا این فکرا رو میکنی اخه ؟؟؟یعنی هر کس سر گیجه بگیره لخته رفته تو مغزش؟؟؟؟اینطوری باشه که بیشتر مردم دنیا سرگیجه گرفتن پس باید با هر سرگیجه منتظر خدای نکرده سکته باشیم ؟؟؟؟اینا همش عوارض داروهاست و بارداری.من قبل از بارداری اصلا مشکل تیروئید نداشتم و کلسترول خونم نرمال بود .هنوز ۴ هفته نشده از بارداری هم کلسترول بالا رفته هم کم کاری تیروئید دارم .که دکتر گفت عوارض بارداریه. الکی به خودت استرس نده.شما یه بارداری موفق داشتی باید تجربه داشته باشی خانوووووووووووم

انگار زود رفتین شما.من ۱۸ دی انتقال دادم روز ۱۴ پری جنین سه روزه .استرس نداشته باش واست خوب نیست .خی ...

امروز به من گفتند ۶هفته و۱ روز هستی ولی من میگم حتما جنین باید تشکیل میشده یعنی ممکنه جنین تشکیل شده  و توو سونو مشخص نبوده ویا دکتر نتونسته ببینه 

امروز به من گفتند ۶هفته و۱ روز هستی ولی من میگم حتما جنین باید تشکیل میشده یعنی ممکنه جنین تشکیل شده ...

اره .اگه غیر از این بود دکترت نمی گفت هفته دیگه بیا سونو

چرا این فکرا رو میکنی اخه ؟؟؟یعنی هر کس سر گیجه بگیره لخته رفته تو مغزش؟؟؟؟اینطوری باشه که بیشتر مرد ...

درست میگی گلم اینموقع ها ادم بیشتر استرس میگیره 

آخه اصلا تو اون بارداری هیچ علائمی نداشتم 

انشالله جنین های خوب براتون میشه.شوهرتون با جراحی اسپرم‌گرفتن یا سرنگ؟دفعه اولتونه؟

انشالا برای شما هم عزیزم بله دفعه اول بود تسه کردن همون جراحی

مرکز مام بودم‌ دکتر اطرج از همون اول گفت فقط تسه

منم شنبده بودم اول نمونه آقا میگیرن بعد پانکچر ولی اینجا اول منو پانکچر کردن 

خداروشکر عزیزم . چقدر خوب. من ذخیرم یک و ۴ بود ۳ تا تخمک داشتم. انشالله همشون جنین میشن 🙏☺😍

جدی! منم خیلی ناامید بودم ولی اونجا دیدم بیشتر خانما ۴تا و ۵تا داشتن فقط چند نفر بالای ۱۰تا بود 

احتمالا اینبار داروتون رو عوض میکنن

ايندفعه ١٩ تا تخمك داشتم كه ١٨ تاش اكي بود و يازده تا بلاست شد، سه تا انتقال داد برام ايندفعه. من خ ...

عزیزم ذخیرت چنده؟ همسرت اسپرمش چه طور بود تحرک موروفو تعداش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤