2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
دوستای عزیز کسی از لیانا جون خبر داره.خیلی وقته ازش بیخبرم.به سلامتی زایمان کرده؟ @shadennn   ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم اره شکر خدا بسلامتی زایمان کرد و دختر گلش بدنیا اومد. اتفاقا چند روز پیش اومده بود تاپیک فکر کنم بر اساس چیزی که همین چند وقت پیش گفت الان گل دخترش دو ماه و خورده ای هست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستای عزیز کسی از لیانا جون خبر داره.خیلی وقته ازش بیخبرم.به سلامتی زایمان کرده؟ @shadennn   ...

آره عزیزم. زایمان کردن و یه گل دختر دارن. یکی دو روز پیش اتفاقا اومد تاپیک سر زد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما  من امروز پانکچر شدم ذخیرم نیمه قبلش دکتر گفت دو تا فولیکول بیشتر نداری اگر میخوای ...

عزیزم همسرت همراه داشت؟ من شوهرم همراه نداره واسه تسه. مشکله؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم دلم برات روشنه عزیزم خوبه که حالت خوبه و روحیه ت بالاست الهی که دامنت سبز میشه و سال جدید رو ب ...

مرسی مهربونم به امید خدا تو سال 1400 هردومون و همه منتظرای اینجا مامان بشن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی مهربونم به امید خدا تو سال 1400 هردومون و همه منتظرای اینجا مامان بشن

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانما  من امروز پانکچر شدم ذخیرم نیمه قبلش دکتر گفت دو تا فولیکول بیشتر نداری اگر میخوای ...

ایشالله هر 4تاش برات جنین میشه و با همین انتقال مامان بشی عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بله عزیزم زایمان کرده😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم برای شما چند روزه آماده شد 

مهگل ما ۴ ام دی ازمایش دادیم ۱۲ ام جوابشو نشون دکتر دادم دوسه روزقبلش پیام اومد که جواب ازمایش شما حاضره .فک کنم پنج روزه اماده شد

بره منم میخونی خونریزیم قطع شه خدا نی نیامو حفظ کنه برام😔

عزیزم، بیمارستان بستری هستی یا مرخص شدی؟ انشاالله که بخیر میگذره

ماها نه سخت باردار شدیم استرسمون از بقیه خیلی بیشتره، خدا خودش کمکمون کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مهگل ما ۴ ام دی ازمایش دادیم ۱۲ ام جوابشو نشون دکتر دادم دوسه روزقبلش پیام اومد که جواب ازمایش شما ح ...

راستی سه روز قبل ازمایش نزدیکی نداشته باشید .چون ازما پرسیدن دیگه نمیدونم برا انالیز اسپرم بود یا برا dfi هم باید رعایت میشد