2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
خواهش میکنم جانم، درد پریودی رو من تا هفته ی هشت یا نه داشتم اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه😊

شما قبل ازمایش بارداری چ علائمی داشتین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قبل ازمایش بارداری چ علائمی داشتین؟؟

عزیزم من 5بار انتقالم درد پریودی درد سینه ها و کمی تهوع تکرر ادرار همه رو داشتم هرسری، فقط سریه آخر لکه بینی داشتم که سریای قبل نداشتم ولی خب خیلیا اصلا علائم ندارنو مثبت میشن کلا به علائم نیست، انشاالله که مثبتی😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام ببخشید من همدانم کلینیک امید رفتم پرسیدم امتقال جنبن به چه صورته گفت جنین ها که۸سلولی شدن اون م ...

من فاطمیه رفتم عزیزم ولی برای هرکسی یجور انتقال میدن بعضیا هشت سلولی بعضیا 16 سلولی یه سریا هم بلاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم عزیزم مرسی😍 ما کم خونی ارثی داریم به نظرتون امکان بارداری هست؟

بله عزیزم ،چرا نباشه ،اگر امکان نداشت که دکتر میگفت 

دکترت در جریان هست ؟دارو میخوری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام ببخشید من همدانم کلینیک امید رفتم پرسیدم امتقال جنبن به چه صورته گفت جنین ها که۸سلولی شدن اون م ...

سلام بله درسته ،جنین ها در روز سوم معمولا به هشت سلولی میرسند

ولی اگر بخوان بلاست انتقال بدن تعداد سلولها هم بیشتر هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم ،چرا نباشه ،اگر امکان نداشت که دکتر میگفت  دکترت در جریان هست ؟دارو میخوری ؟

بله دکتر همه آزمایشات و همه چیزو دیدش ولی فقط یه سری تقویتی ( ویتامین ای و فولیک اسید و مولتی پرینتال ) داد گفت پریود شدی بیا آمپولارو بدم برا پانکچر 

بلاست از همه بهتره؟

اگه جنین بتونه بلاست بشه بله ولی خیلیا با جنین سه و جهارروزه مثبت میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله دکتر همه آزمایشات و همه چیزو دیدش ولی فقط یه سری تقویتی ( ویتامین ای و فولیک اسید و مولتی پرینتا ...

خوب پس اگر دکتر آزمایشات رو دیده ،مشکلی نیست 😊

با انرژی مثبت برو جلو که چیزی تا مامان شدنت نمونده عزیزم 😍

اون قسمت لوله كه به رحم متصل هست رو ميبندن  دكتر ميگفت عملش خيلي راحته  حالا تو چرا انقد ...

سلام ببخشید این عمل برگشت پذیر هست؟ ینی میشه بعدا باز کرد لوله رو؟ یا دایمیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱