2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045093 بازدید | 684427 پست
عزیزمی مهربونم     من کلا آدم استرسی هستم خودم میدونم تحمل کردن من کار آسونی نیست   ...

نگو اینجوری شما عزیزی. من همسرم همیشه میگه مطمینم استرسی تر از تو توی این دنیا نیست🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من یه سوال دارم میشه هرکسی که میدونه کمکم کنه؟ اگه جوابش رو نمیدونین هم بی زحمت ریپلای کنین که شاید بالاخره منم جوابم رو گرفتم.

من ۱۹ آذر iui انجام دادم که روز ۳ دی پریود شدم؛ از اون روز تا الان من پریود نشدم، دل درد وکمر درد پریودی دارم و گاهی اوقات نفخ ، حتی بعضی وقتا چنان یهو ازم ترشح خارج میشه که فکر میکنم پریود شدم اما میبینم نه، خبری نیست.

pco هستم و دوره های پریودیم ممکنه خیلی طولانی بشه اما اگه دارو مصرف کنم حداقل تا یکی دو ماه دقیقا ۲۸ روزی پریود میشم. الان نگرانم که چرا با اینکه دارو مصرف کردم این ماه پریود نشدم؛ رابطه آنچنانی هم نداشتیم چون بعد از اینکه پریودی من تموم شد همسرم سرما خورد و بعد ما فهمیدیم که کرونا گرفته و چون از نوع بد کرونا بود کلا رابطه مون تا سه یا ۴ هفته صفر شد فقط شاید یک یا دوبار قبل از بد شدن حال همسرم رابطه داشتیم

کسی مثل من بوده؟؟؟ اصلا دوست ندارم بی بی چک بذارم یا برم آزمایش چون بعد از آی یو آی منفی حالم خیلی بد شد که هنوز هم خوب نشدم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان انتقال دادم

آهااان، من فكر كردم پانكچر داشتي، پنج روز بعد انتقال داري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شوهرم خیلی حساسه به اون باشه هرهفته منومیبره سونو ...اگه سلفری نمیدادم مطمئنم تا ...

خوش بحالت. شوهر من اینقد ریلکسه اکه بچه دو روز کامل هم‌ تکون نخوره نمیبره سونو که دلم اروم بشه. میگه بچه حتما خوابه که تکون نمیخوره. البته هنوز برام پیش نیومده اما از قبل اخطار داده بهم🤕🤕🤕🤕

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  ببین گلم اگر یهو وزنت رفت بالا  حجم ادرارت کم شد و تیر ...

مرسی زینب جان توروخدا برام دعا کن بخدا امروز اینقد استرس داشتم ک چن تا تخمک میگیرن همش میگفتم منکه ذخیرم پایینه تخمکم کمه تا رفتم با اون حالم تو اتاق دکتر مردمو زنده شدم الانم استدس دارم ک چن تا جنین تشکیل میشه واقعا سخته برام دعا کن 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

https://uupload.ir/files/qucu_۲۰۲۰۱۱۲۹_۰۰۳۰۲۳.jpg

دوستان میشه این آزمایش هورمونی منو تفسیر کنین ممنون میشم

مشکلخاصی دارم؟ چندروز دیگه برا شروع سیکل پانکچر میرم خواهش میکنم بگین 🙏🙏🙏

@زینبی_بابا   عزیزم لطف میکنی 

خیلی خوبه که .. چندتا تخمک داشتی؟  گلم میشه بگین هزینه داروهای پانکچرتون چقدر شد؟ 🙏

15 تا تخمک داشتم 

داروهام ک یه 4 تومنی شد خوده عمل تخمک گیری هم 7 ودویس شد

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

انشالله حاجتت روا. اگه جا داشتی برای دوستم به اسم دنیز بخون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم