2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
فدات بشم کباب بخور ....یا بزار داخل فر خوشمزه میشه....مخصوصا قسمت دتده ....یا بلدرچین بگیر باربی کیو ...

اره من فقط کبابی وچرخکرده میخورم اونم کم مامانم میگه اگه کباب وهمبرگر نبود من گیاهخوارمیشدم ازبچگی 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان , چرا جواب ما جدیدا رو نمیدید😥😥 من پروسه ivf رو شروع کردم  دکترم ،خانم دکتر آل ...

عزیزم من توی همین سیکلم النوا زدم.خوب بود و راضی بودم و برای من خوب جواب داد و تخمکهای با کیفیتی داشتم و دکترم هم راضی بود.به نظر من آمپول خوبیه.بجای هرروز  یه عالمه آمپول زدن این یه دونه رو میزنی با آمپولهای لازم دیگه.

ایشالا که شما هم نتیجه بگیری.من الان انتقال دادم و ۲۵ بهمن باید آزمایش بدم.

آخه چرا میخوای خرما رو حذف کنی اگه چندتا صفحه قبل رو بخونی دوستمون داشت آماده انتقال میشد اما به ...

دروغ چرا منم ترسیدم 🙂🙂

یعنی گفتم وای پس من هیچی رو رعایت نمیکنم.  منم فکر میکنم روح آدم خسته میشه بعد یواش یواش آدم تبدیل میشه به یه آدم وسواسی و کج خلق، اینجوری حتی نمیشه از زندگی لذت برد. من حتی معتقدم بچه پنج شش ساله البته، اگه ماهی دوتا دونه پفک یا چیپسم بخوره بد نیست. بدتر اونه که ادما تو حسرت خیلی چیزا بمونن. البته من سبک زندگی خودم تقریبا سالمه اما واقعا سخت گیری در این حد دوستمون الینا جون واقعا در توانم نیست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم سلام شامپو بدون سولفات چه مارکیه که میگید ؟

من استم سل خریدم . برای موهای چرب خیلی تمیز نمیکنه ولی باز بد نیست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شادی جون شما یادت هست وقتی لک لانه گزینی دیدی بعدش لکه های خیییلییی کم قهوه ایی هم دیدی؟ من از عصر ...

عزیزم من دو روز بعدش لک قهوه ای کوچیک دیدم که رفتم آزمایش و خداروشکر مثبت بودم

شما هم میتونی روز دوازده بری آزمایش فقط اگه بتات پایین بود نباید نگران باشی منم بتام 160 بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم اگر آدم استرسی و غمگینی نبودم هیچ مشکلی نداشتم. آره این پرهیزا خیلی سخته. منم هنوز نتونستم کامل ...

کاملا به این اعتقاد دارم من. بنظرم حال روح اگر خوب باشه، خیلی از مشکلات ناباروری حل میشه.

آره الان دیدم، چه خوب که گفتی من خیلی ازین دانه های مغزی می خورم اتفاقا

آخه چرا میخوای خرما رو حذف کنی اگه چندتا صفحه قبل رو بخونی دوستمون داشت آماده انتقال میشد اما به ...

چیکار کنم. وقتی همه جنینام مردن. حال منو میتونی تصور کنی؟ شوهرمم میگه آز ژنتیکی رو ول کن. فعلا همون dfi من و عکس رنگی تو حاضر بشه. باید یه جوری راضیش کنم برای کاریوتایپ. خودمم چون تخمکام بد بوده این سری باید همه کاری بکنم حداقل واسه سه ماه. خرما هم مقویه ولی فکر نکنم بذاره وزن پایین بیاد.

مبارکه عزیزم چقدر خوشحال شدم و امیدوار ببخشید میشه بگید مشکلتون چی بود من دوتا انتقال منفی داشتم دیگ ...

مرسی عزیزم من پی سی او خفیف داشتم همین و شوهرم خوب بود خداروشکر ولی ۴ سال منتظرم 

سه بار ای یو ای نتیجه نداد ی بار تخمک کشی کردم بلاست نشدن جنینا

و دوباره تخمک کشی کردم ک ۷ تا جنین سه روزه فریز کردم ک این ماه پریود شم برم ک خدا خواست من طبیعی باردار شدم 

نه عزيزم با اين مشكل تو تخمك بارداري اتفاق نميفته.در ضمن  دكتر يه مسيره دوساله رو طي كرد و كلي ...

با اینحال من امیدوارم با همون احتمال مثبتی که در مورد سالم بودن تعدادی از تخمکهات وجود میتونه داشته باشه خدا معجزه شو به زودی بهت نشون بده. امیدوارم 💗