2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خانوما سلام من انتقالم منفی شد  ،دوتا جنین بلاست   واسه سیکل بعدی چیو بگم بررسی کنن ،هیست ...

اي جانمممم، انشاالله اين سري مامان بشي عزيزم😍 

سي دي ماركر ها و ايمني انعقادي و تيروئيد رو برات بررسي ميكنن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي جانمممم، انشاالله اين سري مامان بشي عزيزم😍   سي دي ماركر ها و ايمني انعقادي و تيروئيد ...

ب نظرت خراش هم انجام میدن ،چند وقت قبل انتقال میتونن اینکارو کنن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

دخترا برای برطرف کردن چسبندگی لوله ها عکس رنگی رحم بهتره یا سونو هیستروگرافی؟

خیلی ها شنیدم بعد عکس رنگی رحم باردار شدن اما بعد سونو هیستروگرافی نشنیدم .

آیا فشار مایع نمکی در سونوهیستروگرافی اندازه فشار مایع حاجب عکس رنگی هست که بتونه چسبندگی لوله ها رو باز کنه ؟

البته من نمی دونم چسبندگی دارم یا نه ، دکتر من برای قبل انتقالم برام عکس رنگی نوشته

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

دخترا برای برطرف کردن چسبندگی لوله ها عکس رنگی رحم بهتره یا سونو هیستروگرافی؟ خیلی ها شنیدم بع ...

لاپاراسکوپی بهتر نیس؟؟ک اگ خدای نکرده چسبندگی یا مشکل دیگه ام بود رفع بشه همونجا؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام عزیزم خوبی؟ نمیدونم باید ببینی نظر جنین شناس چیه. برا منم اول دکتر به جنین شناس زنگ زد ازش نظر ...

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه بتونی همه رو رعایت کنی بدون اینکه تو وسواس بیفتی خیلی هم خوبه. من مدتی رعایت می کردم ولی دیدم نم ...

گلم سلام شامپو بدون سولفات چه مارکیه که میگید ؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
لاپاراسکوپی بهتر نیس؟؟ک اگ خدای نکرده چسبندگی یا مشکل دیگه ام بود رفع بشه همونجا؟

نه عزیزم ، من چند ماه پیش جراحی فیبروم داشتم برای قبل انتقال دکترم برام درخواست عکس رنگی دادن که لوله ها خدای نکرده بر اثر جراحی هیدروسالپنکس نشده باشن 

سلام شب همگی بخیر.بچه ها نظرتون در مورد رحم اجاره ای چیه؟چند بار انتقال منفی داشتید به این مساله فکر میکردید؟من اواسط 38 سالگی هستم با 4 انتقال منفی و یک آی یو آی مثبت که هفته 9 قلبش ایستاد و دو تا آی و آی منفی با یه عالمه اینداکش که تعدادش یادم نیست. شما تو این شرایط من بودید به رحم اجاره ای فکر می کردید ؟ مرسی خیلی خوشحال میشم نظراتتونو بدونم.ممنونم

سی دی چیه عزیزم 

آزمايش هاي هورموني هستن، زيادن.

و اينكه حتما از دكترت بپرس كجا آزمايش هارو بدي، چون مبلغش كم نميشه، جايي بده كه دكترت قبول داشته باشه. كه دوباره كاري نشه.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان 

من پروسه ivf رو شروع کردم 

دکترم ،خانم دکتر آل یاسین کلینیک امید هست

روز سه پری دکترم آمپول الونوا دور ناف زد

و گفت برو روز ۷ و ۸ پری ساعت ۱۱صبح آمپول ستروناکس بزن و روز ۸ پری بیا سونو 

من قبلا جای دیگه ای ivf کردم تا حالا اسم امپول الونوا رو نشنیده بودم و دفعه قبل هایپر شدید شدم که بیمارستان اب شکمم رو کشیدن

دکتر آمپول دیگه ای بهم نداد ، شما اطلاعاتی از این آمپول دارید؟

تو اینترنت اطلاعات زیادی پیدا نکردم ولی فکر کنم چون هایپر شدم قبلا این آمپول رو داده

ب نظرت خراش هم انجام میدن ،چند وقت قبل انتقال میتونن اینکارو کنن

يك دوره پريود قبل از انتقال ، هيستروسكوپي و خراش ميدن، يعني يك هفته بعد از پاك شدن خراش ميدن. دوره بعدي پانكچر و انتقال

عزیزم بعد انتقال پله رفتی بالا؟ آسانسور نداشتین خونه ما هم پله داره به نظرت بعد انتقال بد نیست؟؟؟&nb ...

من اول ۳ طبقه خونه مامانمو رفتم بالا ، ۵ روز اونجا بودم ، بعدش ۴ طبقه خونه خودموو رفتم بااالا 😂 نترس آروم آروم برو هیچی نمیشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فعلا هوا هم خوب نيست كه بخواي بري پياده روي، بساز به خودت عزيزم راستي شما بعد از انتقال كي رفتي حما ...

باشه عزیزم ، روز ۴ رفتم حموم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍