2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
عزیزم روز 17 برو الان زوده، خیلی زوده

الان نه نمیرم روز دوازدهم ینی پنج شنبه 

باشه چشم 17ام میرم ولی مگه میگذره بخدا خیلی سخته انتظار

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدان بشم عزیزم ممنونم .....ایشاله که تو هم خوب باشی همیشه....نه اون میله فک نکنم ربطی داشته باشه . ...

عزیزی

عکس‌رنگی‌تقریبا‌یک‌سال‌ونیم‌پیش‌انجام‌دادم

حرفی‌ارهیدرو نبود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نمیدونم نگفت چیزی ازمایش باید بدم؟دکترم فکرمیکنم اصلا اهمیت نمیدونه فقط بلده ۱۰نفر ۱۰نفر بفرسته تو ز ...

آره عزیزم‌آزمایش خون amh بدی معلوم میشه

متاسفانه بعضی دکترا اینجورن کاش یه دکتر پیدا کنی که درست وقت بزاره 

فدای تو بشم ایشاله عزیز دلم حتما قابلی گلم....ایشالله که نینی جون سال دیگه در حال شیر خوردن باشه.... ...

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت بشه 

یک ب ۲۵۰ یعنی از هر ۲۵۰ تولد یک نوزاد مبتلا ب سندروم داون اره نسبتش بالاس عدد ان تی و آزمایشات غربالگری ک انجام دادین چطوره؟  

ممنونم عزیزم آره فکر کنم یادش رفت اصلا من باید فقط استرس بکشم یه روز بدون استرس برام نمیگذره  ...

باید ناشتا باشی انقد زود آماده نمیشه تیروئید زمان بره احتمالا دو روز بعد جوابشو بدن 

آره عزیزم‌آزمایش خون amh بدی معلوم میشه متاسفانه بعضی دکترا اینجورن کاش یه دکتر پیدا کنی که درست وق ...

کی این ازمایش میدن؟من الان امپول گونال اف میزنم دورناف روزی دو پودر ۱۰سی سی اب پنجم پری