2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
زينبي جون خيلي نگران و ناراحتم چيكار كنم😔 بچه ها خواهش ميكنم جواب بديد😭ما ١٧ دي پانكچر كردي ٣ ...

من خیلی وقت ها پریودم با لک قهوه ای شروع میشه بعد چند ساعت باز میشه. گاهی ده دوازده ساعت بعد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش عزیزم من سری قبل لکه هم دیدم ولی وقتی سنوم کرد بهشم گفتم چیزی نگفتو سیکلمو ادامه دا ...

فقط از خدا ميخوام چيزي نباشه سيكلم متوقف نشه طاقتشو ندارم😔

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم دکتر طرازی دکتر خوبیه .انشالله که انتقالت مثبت بشه.استرس نداشته باش دنبال علائم هم نرو 

ممنونم عزيز دلم😍 چشم عزيزم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدوت بزن کنترل درد دست خودته،من اولش نود درجه نمیزدم کبود میشد و درد داشت،الان سوزن و مستقیم تا اخر ...

آره آماده هست، من اصلا دلشو ندارم آمپول بزنم، نميتونم حتي نگاه كنم به سوزني كه داره ميره توي پوستم🤧

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

مبارکه عزیزم چقدر خوشحال شدم و امیدوار ببخشید میشه بگید مشکلتون چی بود من دوتا انتقال منفی داشتم دیگه هم نمیخوام دوباره سیکل پانکچر شروع کنم میگم اگه خدا بخواد طبیعی بهم میده

خدایا شکرت
سلام فرشته مهربونم ....حالت خوبه ؟نینی جون خوبه؟....برات پیعام گذاشتم فک کنم ندیدی .....جویای حالت ب ...

سلام عزیزم. خوبی خودت؟ ممنون از احوالپرسیت. گشتم الان که گفتی اما پیغامی ندیدم راستش. نه نی نی سایت نه واتس اپ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ایشالا بتا خوب خوب میره بالا و یک نینی خوب برات میشه. من هم یکبار اینطور شدم و بتام بالا نمیر ...

مرسی عزیزم

آره خودمم شنیدم ممکنه حاملی نرمالی باشه ولی خیلی نادره

نی نی خودت چی شد؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان من قبلا ب نیت باروری ۷ بار نمیدونم یا یکبار سوره مریم رو خوندم و نیت کردم هر وقت مثبت بشم ۴۰ ...

الهی که براحتی بگذرونی و نیتی‌نی رو بغل بگیری گلم

معلومه که میخوایم عزیزم دعای ما در حق همدیگه بیشتر میگیره انشالا خدا همه منتظرا رو از چشم انتظاری دربیاره ❤️❤️

من خودم يكي از لوله هام تو عكس رنگي براثر عفونت هيدرو شده 

انشالله خیلی زود نتیجه میگیرید پس خداروشکر همسرتون مشکلی نداشتن زود نتیجه میگیری خیالت راحت.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آخه چرا انقدر دیر؟ ۲۵ روز بعد از انتقال باید ساک بزرگتر و بتا بالاتر باشه

عزیزم خیره ان شاءالله دلم میگه خدا میخواد معجزه اشو نشون بده نمی دونم چ اتفاقی داره میفته برات ولی،شایدم طبیعی باردار شدی بعد از انتقال نزدیکی داشتید ؟

ولی من که خوشحال شدم با این عدد بتا براتون 😍😍😍

مرسی عزیزم آره خودمم شنیدم ممکنه حاملی نرمالی باشه ولی خیلی نادره نی نی خودت چی شد؟

انشالله که خیره عزیزم  و نی نی داره جاش رو سفت میکنه 

مامان سوفی جان پزشک های آمریکا علت بلاست نشدن رو اسپرم میدونن ؟

امروز یه مقاله خوندم که رشد و کیفیت جنین تا روز سوم تا حدود خیلی زیادی بستگی به کیفیت تخمک داره و بعد از اون یعنی بلاست شدن برمیگرده به dna و کیفیت اسپرم ،خیلی ذهنم رو مشغول کرده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زينبي جون خيلي نگران و ناراحتم چيكار كنم😔 بچه ها خواهش ميكنم جواب بديد😭ما ١٧ دي پانكچر كردي ٣ ...

عزیزم نکران نباش ال دی رو سر وقت خوردی؟ من پنج دقیقه هم اینور اونور میخوردم لک بینی میافتادم ماما گفت من که گفتم ساعت بزار سر دقیقه بخور  

فقط استرس نداشته باشه کار سنگین نکن سر ساعت و دقیقه قرصت رو بخور درست میشه 

ممنونم عزیزم آره فکر کنم یادش رفت اصلا من باید فقط استرس بکشم یه روز بدون استرس برام نمیگذره  ...

رویا جان نگران نباش به آزمایشگاه خوب بری بگی tsh اورژانسی میخوام کمتر از  ۲۴ساعته جواب رو میدن