2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
دوستان يه سوال؟  آمپول آنوكسا ميزنم خيلي دردم مياد، امروز داخل شكمم نرفت، به بازو زدم شما پيش ...

ببین مارک آنوکساتو عوض کن من اولش osve بود مردم و زنده شدم اما بچه ها گفتن البرز دارو بگیر گرفتم عالیه انگار سینال میزنی

واسه منم دقیقا همین طوریه. الان شش هفته ام بهم قرض لووتوکسین ۵۰ داده روزی یکی ناشتا بخورم .به نظرت ح ...

سلام ارزو جون خوبي عزيزم؟ منو يادته؟ منم مريض دكتر اسرافيلي هستم قراره روز دوم برام خراش انجام بده اما استرس دارم يكي بخاطر خراش يكي بخاطر حجم خونريزي كه ادم روز دوم داره كه چطور ميخواذ انجام بده😞عزيزم شما قبل از انتقال قرص ويتامين خاصي خوردي؟

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ارزو جون خوبي عزيزم؟ منو يادته؟ منم مريض دكتر اسرافيلي هستم قراره روز دوم برام خراش انجام بده ا ...

سلام عزیزم یادمی

منم روز دوم حجم پری وحشتناکه.خب میدونی روال اونجا اینطوریه که قبل از اینکه نوبتت بشه میری سرویس .و خب ببخشید حجم زیادی تخلیه میشه تا اون موقع .اصلا سخت نبود .فقط خودتو شل بگیر و اگه خواستی میتونی یه مسکن بخوری مثل استامینوفن خالی.من از ترسم خودمو سفت گرفته بودم برام یه کم سخت شد ولی تو حواست باشه شل بگیری .کلا ۵ دقیقه هم نمیشه و بعدش هم هیچ دردی نداری .نترس برو.به نتیجه خوبش فک کن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
واسه منم دقیقا همین طوریه. الان شش هفته ام بهم قرض لووتوکسین ۵۰ داده روزی یکی ناشتا بخورم .به نظرت ح ...

من سه ساله تیروییدم کم کاره ...به نظر من شما بری دکتر غددبهتره من اصلا نمیتونم بگم دوزقرص وسرخود عوض کنی بالاخره دکتر اینطوری تشخیص داده برای من یک ماه ونیم بعد دوباره اومد روی ۱ونیم قرصمو یدونه خوردم  ولی الان بازم شده ۵ دوباره دکتر دوز قرص و۱ونصفی کرده 

قربانت، راستش نمیدونم لگنم بزرگه یا نه😶😶😶 میدونی اتفاقا بچه ی تپل دوست ندارم اصلا، دوست دارم پسر ...

همون ۳کیلو باشه خوبه زیر ۳کیلو یکم سخت وزن میگیرن ... پسر من ۳۴۰۰بود خیلی هم تپل نبودولی یهو تپلی شد  😁😁😁😁😁راضی ام این یکی همون اندازه باشه 😃

همون ۳کیلو باشه خوبه زیر ۳کیلو یکم سخت وزن میگیرن ... پسر من ۳۴۰۰بود خیلی هم تپل نبودولی یهو تپلی شد ...

عزیزم😍 توکل به خدا، انشاالله فقط سالم باشن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم یادمی منم روز دوم حجم پری وحشتناکه.خب میدونی روال اونجا اینطوریه که قبل از اینکه نوبتت ب ...

مرسي عزيزدل مهربون انشالله به خيري بگذره. عزيزم قبل از انتقال قرص ويتامين خاصي مصرف كردي؟

خداياشكرت....❤️ 
آخه لی لا جون دکترمم اندازه زد که گفت رشد جنینت کمه😣 دست خودم نیست وسواس گرفتم😔 همش تا سه سانت بال ...

شادن سلام خوبی؟ ببین یه چیزی، احتمالا بچه بیشتر تو پهلوهاته که به نظرت رشد شکمت کمه. من امروز قشنگ تو پهلوم میزد. احتمالا ما بیشتر از عرض رحم باز شده، واسه همین ارتفاعش باب میلت نیست. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم رفتم الهی شکر قلبش تشکیل شده بود.روزی همه دوستای منتظر❤❤❤

عزیزم خدارو هزاران بار شکر ان شاالله قلبش نازش ۱۲۰ سال بتپه براتون😍😍❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دخترا من از دیروز که جواب آزمایشم گرفتم همش تو فکرم.واسه همین خوابم نبرد .هر کس میتونه کمک کنه  ...

عزیزم شما چه آزمایشی دادی؟ پس چرا دکتر من هیچ آزمایشی برام ننوشت؟ من قبل بارداری تیروئیدم ۲ونیم بود پس برا منم الان صد در صد رفته بالا😥 دکتر هم برای سه هفته بعد وقت داده حالا چیکار کنم دیر نشه یه وقت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان  من هم امروز دو تا جنين بلاست انتقال دادم  دعا كنيد اينبار تا آخرش خوب باشه ...

سلام گلم انشالله که مثبت بشه آزمایشت و بزودی روزاای خوبی رو با نی نیت سپری کنی. گلم جنینات گرید چند بودن و دکترتون فک کنم گفته بودین دکتر علیرضایی بودن درسته؟ میشه بگید چه داروهایی بهتون دادن و چکارایی انجام دادن براتون

در اندک من تویی فراوان یارب..