2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

چقدر خوب عزیزم، خداروشکر❤ مبارکت باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود وزنشم ۱۲۸۶گرم ولی دکترم قبل سونو شکممو اندازه گرفت گفت کوچیکه و خو ...

فریبا جون عدد bdp و fl رو میگی چند بود؟

برای من 71 و 52

دور شکمشم 238

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریبا جون عدد bdp و fl رو میگی چند بود؟ برای من 71 و 52 دور شکمشم 238

الان خونه مامانم هستم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینا رو سونو نیس حالا دو مورد اولی شاید ولی دور شکم نیس فقط وقتی سونو کرد ازش پرسیدم همه چی نرمالع میگه اره من بیشتر استرسم واسه پایین بودن جنین بود که میگه موقعیتش خوبه .وزنش نوشته و هفته های بارداری فردا نگا میکنم برات میگم اگه بود

مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

قربون خدا برم دلم لرزید مبارک باشه گل خانم خدا لذت بارداری طبیعی بهت هدیه داده 😇 انشالا بارداری راحتی باشه عزیزم 

الان خونه مامانم هستم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینا رو سونو نیس حالا دو مورد اولی شاید ولی دور شکم ...

ممنون عزیزم، خداروشکر که همه چی خوب بوده برات❤

سونو معمولی ام bdp و fl رو مینویسن ولی دور شکمو فکر کنم توی آنومالی و داپلر مینویسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم میشه بپرسم تحت نظر کدوم دکترین ؟ تهرانین؟

سلام گلم  بله تهرانم پیش دکتر طرلان حمیده خو میرم مطبشون  سمت خیابان ازادیه ...ولی خود دکتر دی ماه زایمان کرده فعلا مطب نمیاد احتمالا دکترمو عوض کنم 

منم تپش قلب ندارم ولی نفس نفس میزنم همیشه 

من که نفس نفس زدنم بخاطر وزنمه😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم.میخوام از اصفهان بیام تهران گفتم از قبل نوبت بگیرم که خیلی معطل نشم و بتونم برگردم شب.شاغ ...

نوبت تلفنی نمیدن ولی خب همون ۱ونیم دکترمیاد ۱هم منشیشون میاد... کسی بهتون معرفی کرده دکتر قوامی رو ؟ 

من که نفس نفس زدنم بخاطر وزنمه😶

منوووو بگو دارم میترکمم ولی بخاطر وزنم نیس چون از حدود ۱۰هفته نفس نفس میزنم حتی وقتی حرف میزنم کاملا معلومه نفسم بالانمیاد دکتر گفت تپش قلب ندارم اگه داشتم پرانول ۱۰میدادن منم نخواستم 

نوبت تلفنی نمیدن ولی خب همون ۱ونیم دکترمیاد ۱هم منشیشون میاد... کسی بهتون معرفی کرده دکتر قوامی رو ؟ ...

نه عزیزم تو اینترنت دیدم بچه ها تعریف کردند. تازه چهارمین انتقال منفیمو داشتم . با خودم میگم بیام تهران شاید نتیجه بگیرم شاید