2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مرسی لطف داری خانومی

سلام گلم آزمایشهای تکمیلی که دکتر زرنانی برام نوشت اینا هستن البته ana رو قبلا هم داده بودم ولی بازم گفتن تکرار کنم تا مطمئن بشیم. قبلا هم سی دی مارکرها رو داده بودم. 

Ana

B2Glyco

PAl-1

Aptt_LA

Anti car.M

25oH) v

Factor V must

Anti.car.G

B2Glyco G

Pai 1-844

Vacationer

DNAExtract

AntiT.G

MtH1298

LupusAnti

Paziresh

A.Tpo(EcL

MtH677

Russell(DR

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مباارکه😍😍 ممکنه از علائم بعد از انتقالت بگی؟

ممنون عزیزم.اولین علایمم روز ۹ لک بینی قهوه ای بود همراه با درد کمر یه روز طول کشید. از دیروز هم از زیر نافم تا کشاله رانم گاهن تیر میکشه

مرسی عزیزم انشالله ۵ روزه بلاست

ان شاالله سالم بیان بغلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها.  امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو ...

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به نظره من به اندازه کافی بهت توضیح دادن و قراره خلاصه پروندت رو بهت بدن که ببری تا دکتر متناسب با وضعیت جنین هات آزمایش های لازم رو انجام بده.اینکه وضعیت جنین ها اینجور بوده نه دکتر و نه جنین شناس مقصر نیستن مگر اینکه تجهیزات آزمایشگاهی مرکز که رفتی به روز نباشه که اون یک امر دیگه است.من اگر جای شما بودم حتما میومدم تهران و سختیش رو به جون می خریدم و این کار رو پیش یه دکتر و مرکز معتبر انجام می دادم.ولی درکل مشکل شما می تونه از ساختار تخمک و یا اسپرم ویاداروهایی باشه که مصرف کردی.فقط بدون این مسائل برای هممون پیش اومده و باید علتش رو پیداکنیم

سلام بچه ها.وقتتون بخیر.کسی اینجا مریض خانم دکتر قوامی هست؟مطب زنگ زدم نوبت بگیرم جواب ندادند

عزیزم من قبلا مریض دکترقوامی بودم اگه اولین ویزیت میخوای بری تلفنی وقت نمیدن  باید حصوری بری ساعت ۱۲ونیم همون روز هم بهت وقت میدن ولی معطلی داره 

دکتر منم اصلا از اینکارا نمی کنه فقط سونو بنطرم‌ الکی داره استرس میده چه چیزا ادم‌می شنوه  

سلام عزیزم خوبی ...من حدود یک هفته اس دست وپام یهویی ورم کرده پاهامم دردمیکنه رفتم دکتر برام ازمایش دفع پروتیین نوشت یادم رفت بپرسم ازدکتر..ناشتاباید باشم ؟ ادراره یاخون؟ 

سلام دوستم😍 از روی شکمم با متر اندازه گرفت یعنی با دستش رحممو پیدا کرد اندازه زد، خودم بهش گفتم شکم ...

من اولین بار ماما توبهداشت برام اندازه گرفت ۱۹هفته بودم گفت دقیقا ۱۹ هستش دفعه ی بعدم دکتر بامتر گرفت ۲۲هفته بودم گفت رشدش خوبه ...البته دوستم بهم یاد دادچطوریه من بلدنشدم خودم اندازه بگیرم ...سونو ازهمه چی دقیق تر وبهتره مطمئن باش یه گل پسری سالم وتپلیه تودلت 

سلام عزیزم خوبی ...من حدود یک هفته اس دست وپام یهویی ورم کرده پاهامم دردمیکنه رفتم دکتر برام ازمایش ...

سلام عزیزم 

حتما هر روز فشارت و چک کن 

ادار ۲۴ ساعتس باید بدی 

البته خونم هست فک نکنم باز بپرس حتما قبلش 

منم خیلی ماهام ورم‌داره ولی چون فشارم‌خوبه دکتر گفت نمی خواد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من اولین بار ماما توبهداشت برام اندازه گرفت ۱۹هفته بودم گفت دقیقا ۱۹ هستش دفعه ی بعدم دکتر بامتر گرف ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا

برای من که خیلی فرقشه کلا نگاه شکمم کنی مشخصه کوچیکه به مترم نیاز نیست😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  حتما هر روز فشارت و چک کن  ادار ۲۴ ساعتس باید بدی  البته خونم هست فک ن ...

فشار من همیشه ۱۱رو۷یا ۱۰روی ۷هستش امروزم همون ۱۰رو ۷بود ...ازدکترشماره ندارم یادمم رفت بپرسم فردازنگ میزنم از ازمایشگاه میپرسم مرسی 

ممنون عزیزم، توکل به خدا برای من که خیلی فرقشه کلا نگاه شکمم کنی مشخصه کوچیکه به مترم نیاز نیست😅

من یه دوستی داشتم ۹ماهش بود شبیه ۶ماهه هابود شکمش خودشم خیلی لاغربود ولی بچش بالای ۳کیلو بود ...نگران نشو یهویی تپلی میشه 

سلام عزیزم خوبی ...من حدود یک هفته اس دست وپام یهویی ورم کرده پاهامم دردمیکنه رفتم دکتر برام ازمایش ...

نه عزیزم ناشتا نمیخواد، ادراره

24 ساعته نوشته یا معمولی؟ من این سری رفتم برام 24 ساعته نوشت البته هنوز ندادم

من پاهام کمی ورم داره بخاطر فشارم نوشت آخه اونروز تو مطب 14 بود حالا همیشه ده یا 11 هستش، فکر کنم بخاطر استرس بود چون قبلش بهم گفت رشد جنینت کمه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...