2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
سلا..خانما حقیقت داره که پی جی دی کنیم بعد ای وی اف کنیم جواب نمیده و انتقال منفی میشه؟ و همینطو ...

کلا پی جی دی برا سقط مکرر و کسانیکه میخوان تعین جنسیت کنن یا خدایی نکرده مشکل ژنتیکی داشته باشن انجام میدن که اگه جنین ها با گرید آ باشه خوبه و تعدادش خوب باشه،گاهی اوقات بعضی جنینا از بین میرن قبل انتقال ولی میزان موفقیت و بالا میبره اما با دکتر جنین شنناس مشورت کن بهترین گزینه اینه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به نظرت پاشم برم بیمارستان سر و صدا کنم؟ آدم این جور کارا هم نیستم که وحشی بازی درارم. تازه آزمایشگا ...

عزیزم بهتره با آرامش و تمام اطلاعات بری جلو و بگی من فقط علتو میخوام بفهمم حقمه اما باید اطلاعات بالا باشه چون جوری جواب میدن که دهن آدم بسته میمونه،من دوبار تو انتقالای منفی تب میکردم به دکتر میگفتم میگفت مگه دکتری که میگی تب داشتی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دوهفته هسش پریودم از الان از نزدیکی میترسم بخاطره دردش از تخمدان راستم فقط تخمک گرفتن اونم ده ت ...

ای بابا چرا رعایت نکردی دختر من بعد پانکچر تا پریود بشم فقط کارای سبک انجام دادم الان دیگه رعایت نمیکنم میز و بخاری ...جابجا میکنم نمیدونم الان مشکل داره یا نه

ای بابا چرا رعایت نکردی دختر من بعد پانکچر تا پریود بشم فقط کارای سبک انجام دادم الان دیگه رعایت نمی ...

اره رعایت نکردم پیاده روی هم میکردم خخخح

فکر کنم 30بهمن بریم آزمایش  اره خودمم فرتیل اید و کیوتن و ویتامین ای و d3 و اسید فولیک و متفور ...

بسلامتی عزیزم .ان شاء الله اینبار همه چی اوکی باشه وبدون استرس وارد سیگل میکرو بشی

۱۸تا فولیکول داشتم که ۱۶ تا تخمک ازم گرفتن ۸تا جنین برام تشکیل شد تو پروندم نوشته ۹تا تخمک ml                    2تا mr                                                                      5تا GV این یعنی چی؟

بچه ها شماها الان اینقدر زیاد درباره مرگ جنینها صحبت میکنید من شدیدا استرس گرفتم. کلی سرچ کردم تو مقالات و نوشتن تعداد زیادی از جنینها موقع خروج از حالت اجتماد از بین میرن....

الان من سه شنبه انتقال دارم، اگر جنینهامم زنده بمونن با این همه استرسی که تا اون موقع دارم چه کنم؟!😔

کیا جنیناشون سالم از فریز خارج شدن و به مرحله بلاست رسیدن؟😢

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
تا چند وقت باید رعایت کرد ؟چندتا جنین براتون تشکیل شد؟

تا پریودی،۴تا 

بچه ها شماها الان اینقدر زیاد درباره مرگ جنینها صحبت میکنید من شدیدا استرس گرفتم. کلی سرچ کردم تو مق ...

نبابا این حرفا چیه ایشالا بزودی مثبت میشه  جنینات چند روزه فریز کردن ؟گریدشون چند بود؟

بچه ها شماها الان اینقدر زیاد درباره مرگ جنینها صحبت میکنید من شدیدا استرس گرفتم. کلی سرچ کردم تو مق ...

ن بابا جونم ما راجع به پی چی دی و بی خیالی بعضی از دکترا بحث میکنیم نترس ایشالا مثبتی

عزیزم  از این فکرا نکن من هم‌جنینام پی‌جی دی شدن هم همشون سالم دراومدن از فریز 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم  از این فکرا نکن من هم‌جنینام پی‌جی دی شدن هم همشون سالم دراومدن از فریز

اره بابا داشتیم خانومایی که با جنین گرید ب هم مثبت شدن فقط باید خدا بخواد وباروحیه ی قوی بریم جلو

اره بابا داشتیم خانومایی که با جنین گرید ب هم مثبت شدن فقط باید خدا بخواد وباروحیه ی قوی بریم جلو

اینجا با گرید cهم مامان داشتیم  بله باید خدا بخواد و شرایط تخمک و اسپرم و رحمم‌مهمه نباید نا امید باشه کسی که تو این راهه ایشالا همه نتیجه میگیرن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود