2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بسلامتی انشاالله خدا حفظش کنه براتون

سلامت باشی عزیزم، ممنون❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پانکچر شدی ؟چند تا تخمک ازت گرفتن؟

الان دوهفته هسش پریودم از الان از نزدیکی میترسم بخاطره دردش از تخمدان راستم فقط تخمک گرفتن اونم ده تاش ای بد نبود رعایت نکردم استراحت نکردم کلا داغون کردم خودمو دکتر تا سونو کرد گفت اگه خوب نشی تخمدانت پیچ بخوره مجبوریم برداریم بدجور باد کرده بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من شاید به خانوادم بگم رفتم مسافرت 

ن خونواده من میدونن دفعه اول نه اما الان میدونن ایشالا مثبت بشی بشه بهترین خبر براشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برا سه وعده تنظیم کردم دیگه توکل بخدا .کی همسرتون دوباره ازمایش میدن؟ راستی خودتونم مکمل استفاده میک ...

فکر کنم 30بهمن بریم آزمایش 

اره خودمم فرتیل اید و کیوتن و ویتامین ای و d3 و اسید فولیک و متفورمین میخورم عزیزم 

پیشنهاد همسرم بود از اول ازدواج.ولی من راضی نبودم...تا اینکه بعداز ۳سال درمان منم راضی شدم و الان منتظر دخترم هستم

همسرم اصلا راضی به تخمک اهدایی و با رحم اجاره ای نیست.با اینکه فعلا هیچ دکتری پیشنهاد اینارو بهمون نداده ولی خودم رحم اجاره ای رو دوست داشتم

منم دو روز لکه داشتم بهم گفتن پریود که شدی پاک شدی نزدیکی کن نمیدونم چرا عضلات شکمم گرفت 

شاید از استرس. من چون ذخیرم کم بود و هیچ حسی قبل و بعد از عمل نداشتم, چیزیم برام مهم نبود. پس استرس نداشتم. بیشتر شوهرم نگران بود که من گفتم طوری نیست

چرا حدا برای ما نمیخواد. من دیروز داغون شدم    

منم داغون شدم قشنگ حستو درک میکنم 

چ کار یه جنین رو بلاست کنن من میخام سه روزه انتقال بدم فوق فوقش تو رحم من رشد نمی کنه و منفی میشم بهتر از اینکه بری و بگن اتتقال کنسله خدا خودش ب دلمون رحم کنه ک دیگه کششی نمونده واقعا 

منم داغون شدم قشنگ حستو درک میکنم  چ کار یه جنین رو بلاست کنن من میخام سه روزه انتقال بدم فوق ...

متاسفم عزیزم انشالا اینبار کلی جنین تپلی سالم میشه 

منم امروز رفتم سونو قبل پانکچر  دکتر گفت کلا ۳تا فولیکول هست اگر میخوای پانکچر رو کنسل کنیم 😢😢

شما چند پروگو زدی؟ چند تا تخمک و جنین شد؟ 

متاسفم عزیزم انشالا اینبار کلی جنین تپلی سالم میشه  منم امروز رفتم سونو قبل پانکچر   ...

منم ۲۱ پرگو زدم یک پیورگان ۱۲ تا اچ ام جی 

۲۰ تا فولیکول داشتم ک ۸ تا بالغ نبود و ۵ تا شم از بین رفته بود ۷ تا تخمک بالغ داشتم ۷ تا جنین شد ۳ تا ا شد ۴تا سی

نمیدونم شوهرم درست میگه یا نه. میگه بهش گفتن سه روزه ها خوب نبودن گذاشتیم پنج روزه شن    

واا وقتی سه روزه خوب نبوده چه جوری توقع داشتن پنج روزه بشن خب معلومه که از بین میره باز شاید اگه همون سه روزه ضعیف انتقال میدادن میگرفت 

بله عزیزم تخمک اهدایی گرفتم و ۳ بار با جنین های گرید a منفی شدم، اسپرم خوبه چند روز پیش هم dfi انجام ...

ممنون عزیزم دیگه تو این مسیر ماها باید کفش پولادین بپوشیم .ولی با اهدایی بالاترین شانس وجود داره و حتما نتیجه میگیرید به امید خدا.

عزیزم اگر اشکالی نداره میشه بگید علت اینکه از اهدایی استفاده کردین چیه؟

منم داغون شدم قشنگ حستو درک میکنم  چ کار یه جنین رو بلاست کنن من میخام سه روزه انتقال بدم فوق ...

کاش به من گفته بودن بچه ها. من پرسیدم چیکار کنم قبل انتقال. بگم هچینگ کنن جنینا رو؟ بچه ها گفتن آره. ولی هیچ کس نگفت اقلا دو تا جنینا رو بگو سه روزه فریز کنن یا فرش انتقال بدن. کاش گفته بودن بهم. اعصاب و روحیم که رفت هیچ, کلی پولم به فنا رفت. پول عملم مدرشوهرم داده بود. شوهرمم بهش گفت چی شده. کلی حرص خوردم که بهش توضیح داده. اصلا راحت نبودم با این قضیه. چون من اهل مستقیم حرف زدن نبودم تو این مسائل. تپش قلبم گرفتم دیگه. کاش یکی دلش سوخته بود اینو بهم گفته بود که شاید الان جنینی داشتم برای انتقال هرچند ضعیف. جیگرم خون شده